Pienlaina nopeasti ilman vakuuksia alkaen 500 €

Välillä rahantarve yllättää. Pienlaina voi auttaa, jos omia säästöjä ei ole käytettävissä. Lendon kautta voit hakea pienlainaa ilman vakuuksia 500 eurosta ylöspäin nopeasti.

Pienten menojen rahoittamiseen

Pienlaina on vakuudeton kulutusluotto pienten menojen rahoittamiseen. Pienlainoja otetaan etenkin äkillisesti syntyneisiin menoihin, joita ei voi lykätä, ja varsinkin jos tarvitset lainaa heti.

Hammaslääkärikäynti, auton korjaus, lemmikkieläimen lääkärikulut tai uuden kodinkoneen hankinta rikkoutuneen tilalle ovat kaikki tilanteita, joissa pienlainasta saattaa olla hyötyä. 

Pienlainoille tyypillistä on pieni lainasumma ja lyhyt takaisinmaksuaika. Tavallinen pienlaina on esimerkiksi 500 – 1 000 euron laina vuoden tai kahden takaisinmaksuajalla.

Millä korolla saan pienlainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen perustuen hakijasta tehtyyn luottoluokitukseen. Tavallisesti nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja.

Näistä kuluista sekä lainan nimelliskorosta muodostuu lainan todellinen vuosikorko.

Koska korko voi vaihdella eri luotonmyöntäjien kesken, on pienlainakin hyvä kilpailuttaa.

Pienlaina tilille jopa saman päivän aikana

Välitämme hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme, joten voit saada tarjouksia jopa 24 eri luotonantajalta.

Pääset itse valitsemaan parhaan tarjouksen ja itsellesi sopivimman pienlainan.

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Tehtyäsi päätöksen voit allekirjoittaa lainasopimuksen heti sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Yleensä laina maksetaan tilillesi 1–3 pankkipäivän kuluessa luotonantajasta riippuen. Etenkin pienet lainat on kuitenkin mahdollista saada käyttöönsä heti vielä saman päivän aikana.

Lainojen yhdistäminen tuo sinulle säästöjä

Pienlainoissa sekä pikavipeissä on yleensä korkeat korot sekä kulut lainan pääomaan nähden. Jos sinulla on useita pienlainoja, voi lainojen yhdistäminen tuoda sinulle säästöä.

Kun yhdistät lainasi, sinulle tulee maksettavaksi vain yhden kuukausikulutkin. Varsinkin pikavipit kannattaa yhdistää.

Yhdistelylaina on usein pienempikorkoinen, sillä suurempien lainojen kohdalla korko on usein edullisempi kuin pienissä lainoissa.

Myös takaisinmaksuajan voi valita itselleen sopivaksi, jolloin voit pidemmän maksuajan avulla pienentää kuukausierän suuruutta.

Hae pienlaina alkaen 500 € - tingimme puolestasi!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin pienlaina haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras pienlaina.

Usein kysytyt kysymykset