Pienlaina auttaa, kun tarvitset äkillisesti rahaa

Välillä rahantarve yllättää, jolloin pienlaina voi auttaa jos omia säästöjä ei ole käytettävissä. Hammaslääkärikäynti, auton korjaus tai uuden kodinkoneen hankinta rikkoutuneen tilalle ovat kaikki tilanteita, joissa pienlainasta saattaa olla hyötyä.

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on vakuudeton kulutusluotto pienten menojen rahoittamiseen. Pienlainoja otetaan etenkin äkillisesti syntyneisiin menoihin, joita ei voi lykätä. Pienlainoille tyypillistä on pieni lainasumma ja lyhyt takaisinmaksuaika.Tavallinen pienlaina on esimerkiksi 500 – 1 000 euron laina vuoden tai kahden takaisinmaksuajalla.

Pienlaina voidaan maksaa hakijan tilille vielä samana päivänä

Lendon kautta voit hakea pienlainaa 500 eurosta ylöspäin. Välitämme hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme, joten voit saada tarjouksia jopa 21 eri luotonantajalta. Pääset itse valitsemaan parhaan tarjouksen ja itsellesi sopivimman pienlainan.

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Tehtyäsi päätöksen voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Yleensä laina maksetaan tilillesi 1–3 pankkipäivän kuluessa lainanantajasta riippuen. Etenkin pienet lainat on mahdollista saada käyttöönsä vielä saman päivän aikana.

Pienlainojen yhdistäminen tuo sinulle säästöjä

Pienlainoissa sekä pikavipeissä on yleensä korkeat korot sekä kulut lainan pääomaan nähden. Jos sinulla on useita pienlainoja, voi lainojen yhdistäminen tuoda sinulle säästöä. Kun yhdistät lainasi, sinulle tulee maksettavaksi vain yhden lainan kuukausikulut.

Yhdistelylaina on usein pienempikorkoinen, sillä suurempien lainojen kohdalla lainan korko on usein edullisempi kuin pienissä lainoissa. Myös lainan takaisinmaksuajan voi valita itselleen sopivaksi, jolloin voit pidemmän maksuajan avulla pienentää kuukausierän suuruutta.

Näin yhdistät pienlainat Lendon lainapalvelussa

  1. Laske yhteen kaikki pienlainasi. Myös luottokortit sekä osamaksut on hyvä huomioida yhdistelylainassa.

  2. Syötä hakemukseen lainasumma, jolla saat maksettua pois kaikki pienlainat. Valitse lainan tarkoitukseksi Yhdistelylaina ja täytä hakemuksessa pyydetyt tiedot.

  3. Hakemuksesi lähtee eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme ja kaikki tarjoukset ovat nähtävillä vuorokauden sisällä .

  4. Valitse paras lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi.

Osittainenkin yhdistely vähentää pienlainojen kuluja

Pankit ja lainanmyöntäjät laskevat tarjouksensa hakijan luottoluokituksen perusteella ja siksi lainasummat ja korot vaihtelevat eri lainanmyöntäjien kesken. Joskus voi käydä niin, että saat tarjouksen hakemaasi pienemmällä lainasummalla.

Myös osittainen pienlainojen yhdistäminen on kannattavaa, sillä voit silti säästää lainojen tilinhoitomaksuissa ja saada yhdistelylainalle paremman koron kuin yksittäisille pienlainoille. Osittaisella yhdistelylainalla on paras maksaa pois kaikista kalleimmat lainat ja siten parantaa omaa talouttaan.

Voinko yhdistää pienlainani maksuhäiriömerkinnästä huolimatta?

Lendon kautta ei voi hakea lainaa, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Maksuhäiriömerkinnän saanut henkilö voi saada järjestelylaina Takuusäätiön tai asuinkuntansa sosiaalisen luoton avulla.

Yhdistä pienlainat Lendon avulla ja säästä kuukausikuluissasi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.