Mökkilaina eli vapaa-ajan asunnon rahoitus jopa 60 000 euroa

Mökkilaina auttaa, kun tarpeenasi on vapaa-ajan asunnon rahoitus ilman vakuuksia. Lendon kautta voi hakea vakuudetonta mökkilainaa aina 60 000 euroon saakka.

  • Mökkilainaa ilman vakuuksia 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 24 pankilta ja luotonantajalta

Hae vapaa-ajan asunnon rahoitus helposti ja nopeasti avullamme!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on mökkilaina?

Mökkilaina on laina vapaa-ajan asunnon hankintaa varten. Yleensä mökkilaina on vakuudellinen laina, jossa ostettava vapaa-ajan asunto toimii lainan vakuutena.

Mökin/ vapaa-ajan asunnon vakuusarvo riippuu sen kunnosta sekä sijainnista, ja useimmissa tapauksissa vakuusarvo on 50 – 70 %.

Puuttuvaan osaan voi käyttää vakuudeksi muuta omaisuutta, kuten kiinteistöä tai osakehuoneistoa.

Vapaa-ajan asunnon rahoitus voi olla myös vakuudeton

Toinen vaihtoehto on ottaa vakuudeton laina puuttuvaa vakuutta kattamaan.

Vakuudetonta mökkilainaa voi käyttää myös vapaa-ajan asunnon laajentamiseen esimerkiksi piharakennuksen muodossa. Jos haluat kunnostaa mökkiäsi, sopii remonttilaina paremmin tähän tarkoitukseen.

Hakiessasi mökkilainaa Lendon kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella kaikki yhteistyökumppanimme. Voit siis kerralla saada jopa 24 tarjousta joista pääset itse valitsemaan parhaimman.

Kuinka paljon voin saada mökkilainaa?

Lendon kautta voi hakea mökkilainaa vapaa-ajan asunnon hankintaan korkeintaan 60 000 euroa.

Voit käyttää lainan puuttuvan vakuuden rahoittamiseen tai jos myönnetty luotto riittää mökin kauppahintaan, voit rahoittaa mökin kokonaan lainasummalla ja ostaa mökin ilman vakuuksia.

Kuka voi hakea mökkilainaa?

Mökkilainaa voi hakea kauttamme vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Sen lisäksi hänellä on oltava käytössään sähköpostiosoite sekä verkkopankkitunnukset.

Millä korolla voin saada mökkilainaa?

Lainan korko vaihtelee eri luotonantajien kesken. Kauttamme haettavan mökkilainan nimelliskorko on 4,90 – 20 % .

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa saamaasi tarjoukseen:

  • Työsuhde: Kun sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa edullisemmin kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työssä.

  • Rinnakkaishakija: Luotonantajat näkevät lainantarjoamisen riskittömämpänä, kun kaksi henkilöä ovat yhteisvastuullisia lainasta. Rinnakkaishakijana voi toimia ainoastaan samassa taloudessa asuva puoliso.

  • Siviilisääty: Jos sinulla on taloudessasi avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia, voi asialla olla myönteinen vaikutus myös yksinään haettavaan lainaan.

Miksi mökkilainojen vertailu kannattaa?

Lainatarjous perustuu aina hakijasta tehtyyn riskiarvioon. Koska jokaisella luotonantajalla on oma tapansa arvioida riskit, voivat saamasi tarjoukset vaihdella suurestikin eri pankkien välillä.

Siksi lainavertailu on hyvä tehdä, kun olet hakemassa mökkilainaa.

Tekemällä vertailun Lendon lainapalvelussa, näet kerralla jopa 24 luotonmyöntäjän tarjoukset. Pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Kilpailuta mökkilaina Lendon maksuttomassa lainapalvelussa.

Näin mökkilaina haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras mökkilaina.

Usein kysytyt kysymykset