Matkalaina jopa 60 000 euroon saakka

Onko mielessäsi ollut jo pidempään matkakohde, johon haluaisit matkustaa ja koet, että nyt olisi oikea aika? Tutustuitko kenties uuteen kohteeseen, josta et ollut aikaisemmin kuullut, ja siitä tuli uusi lempikohteesi?

  • Vakuudeton matkalaina 500 - 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Hae lainaa matkaa varten ja pääset nopeasti lomalle!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Matkalaina auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi matkan

Matkustaminen on aina ollut avartavaa ja usein ihmisille se ainoa oikea tapa päästä eroon arjesta. Kauniit maisemat, vieraat kulttuurit ja arkkitehtuuri muiden muassa ovat houkutelleet ihmisiä tekemään pidempiäkin reissuja ympäri maailman. Matkalla koetut elämykset ystävien ja perheen kanssa sekä muut ikimuistoiset hetket ovat yleensä elämässä asioita, joille ei vain yksinkertaisesti voi määrittää hintaa.

Ota kaikki irti unelmamatkastasi ja selvitä etukäteen paikat, joissa haluat käydä, sekä asiat, jotka haluat kokea. Mikäli matkabudjettisi ylittyy tämän takia, matkalaina voi olla silloin sopiva vaihtoehto avuksi.

Miksi matkalaina Lendon kautta?

Lendo on lainanvälitysyhtiö tarkoituksenaan tarjota palvelua, joka auttaa hakijaa selvittämään hänelle paras lainatarjous. Täytä lainahakemus tiedoillasi ja me välitämme sen eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Luotonantajat käsittelevät hakemuksen itsenäisesti ja laskevat sen perusteella mahdollisen lainatarjouksen sinulle. Saat yksinkertaisella tavalla vertailtua useita lainatarjouksia ja pääset valitsemaan niistä itsellesi parhaan.

Yksinkertaisuuden ja helppouden lisäksi lainaa on myös nopea hakea. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, jossa ajassa kaikki yhteistyökumppanimme ovat käsitelleet hakemuksesi. Ensimmäiset tarjoukset voivat kuitenkin tulla jo muutamassa minuutissa hakemuksen lähetyksestä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia hakemuksen lähetyksen jälkeen, kun kirjaudut sisään omille sivuille.

Löydä paras matkalaina vertailemalla

Ennen kun päätät ottaa matkalainaa tulevaa matkaa varten, on aina kannattavaa vertailla saatavilla olevia lainoja. Näin saat tehtyä oikean päätöksen ja valittua itsellesi alhaisimmalla korolla ja edullisimmilla kuukausikustannuksilla olevan lainan. Näissä voi olla huomattaviakin eroja eri pankkien sekä luotonantajille välillä. Lainatarjoukseen voi vaikuttaa hakijan taloudellinen ja henkilökohtainen tilanne eri tavoin yhteistyökumppaniemme kesken. Siksi lainojen vertailu on tärkeää ja suositeltavaa aina ennen päätöksentekoa.

Meillä matkalainojen vertailu on tehty helpoksi. Aloita hakemuksen täyttö verkkosivuillamme, valitse lainan käyttötarkoitukseksi ”Matka” ja täytä hakemus loppuun tiedoillasi. Lähetä lopuksi hakemuksesi käsittelyyn ja jää odottelemaan tarjouksia. Vertaile sitten saamiasi tarjouksia keskenään ja valitse itsellesi sopivin laina. Palvelun käyttö on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Selvitä siis paras tarjous matkalainalle jo tänään.

Kuka voi hakea matkalainaa Lendon kautta?

Luotonantajien ehdot ovat, että hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- ja eläketulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti. Lendo ei voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntöprosesseihin.

Maksaako matkalainan hakeminen?

Lendon kautta saamasi pankkien lainatarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta. Lendo toimii yhteistyökumppaniensa asiamiehenä ja saa pankeilta ja luotonantajilta palkkion välittämistään luotoista. Lendon lainapalvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta, koska Lendo saa palkkionsa suoraan pankilta.

Millä korolla saan matkalainan?

Lendo ei itse laske korkoa lainalle vaan sen tekevät yhteistyökumppanimme, jotka perustavat lainan koron omiin luottoluokituksiinsa. Lainatarjousten korot näet, kun olet saanut lainatarjoukset pankeilta ja luotonantajalta lainapalvelussamme. Tavallisesti lainan nimelliskorko on 4,90 – 10 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä lainan nimelliskorosta muodostuu lainan todellinen vuosikorko.

Milloin matkalainaa kannattaa hakea?

Matkalainaa voit hakea jo ennen kuin olet varannut matkasi, jotta voit toteuttaa matkasuunnitelmasi. Suunnittele tulevaa matkaasi tarkasti ja ota huomioon aktiviteetit ja kiinnostuksenkohteet, joita haluat kokea matkallasi. Kartoita matkasi kokonaiskustannukset laskemalla kuljetuksiin ja majoituksiin liittyvät menot, kun matkustat kohteeseen ja sieltä takaisin. Ota myös etukäteen selvää paikallisesta hintatasosta, jotta osaat varautua oikein päivittäisiin menoihin, jotka liittyvät mm. ruokaan, ostoksiin ja julkiseen liikenteeseen.

Voit hakea matkalainaa myös silloin, kun sinulla on jo matka hankittuna, mutta tarvitset lisärahoitusta matkasi muihin kuluihin.

Kuinka nopeasti matkalaina maksetaan tilille?

Tee lainahakemus hyvissä ajoin ennen matkasi lähtöpäivää. Lainahakemuksemme kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, jossa ajassa kaikki tarjoukset ovat hakijan nähtävillä. Lainan maksuaikatauluun vaikuttavat kuitenkin sekä hakijan aktiivisuus että pankkien ja luotonantajien käsittelyaika.

Kun olet valinnut lainatarjouksen lainapalvelumme kautta, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi. Yhteistyökumppaniemme mukaan sinulta saatetaan ennen allekirjoitusta pyytää erikseen vielä tarkentavia liitteitä. Näitä ovat yleensä esim. kopio palkkakuitista sekä verotuspäätöksen erittelyosa. Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen lainan maksu tapahtuu tyypillisesti 1 – 3 pankkipäivässä, pankin tai luotonantajan mukaan.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.

Usein kysytyt kysymykset