Matkalaina alkaen 500 euroa

Matkailu avartaa – kauniit maisemat, vieraat kulttuurit sekä eksoottiset makuelämykset houkuttelevat ihmisiä matkustamaan niin ulkomaille kuin kotimaan rajojen sisällä. Moni aloittaa matkansa suunnittelun laatimalla matkabudjetin. Matkalaina tuo matkan ajaksi lisäturvaa tai auttaa paikkaamaan budjettia silloin, kun omat säästöt eivät riitä matkakulujen kattamiseen.

Mihin matkalaina on tarkoitettu?

Matkalaina voi helpottaa matkan rahoitusta, jos matkabudjetin säästäminen laittaa oman talouden liian tiukille. Matkalaina voi lisäksi tehdä matkanteosta mukavampaa ja nopeampaa esimerkiksi suorien lentojen tai keskeisellä sijainnilla olevan hotellin muodossa.

Matkalaina voi myös tuoda lisäturvaa, jos matkalla sattuu jotain odottamatonta. Esimerkiksi joustoluotto on kätevä tapa varautua äkillisiin tilanteisiin matkoilla, sillä sitä voi nostaa ainoastaan tarpeeseen luottorajan puitteissa.

Miksi matkalaina Lendon kautta?

Lendo on lainanvälitysyhtiö, jonka palvelun avulla lainanhakijalle löytyy paras lainatarjous. Lendon kautta haettava matkalaina on vakuudeton kulutusluotto. Et siis tarvitse vakuuksia matkalainan hakemiseen.

Täytä lainahakemus tiedoillasi ja me välitämme sen eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Luotonantajat käsittelevät hakemuksen itsenäisesti ja laskevat sen perusteella mahdollisen tarjouksen sinulle. Saat yksinkertaisella tavalla vertailtua useita lainoja ja pääset valitsemaan niistä itsellesi parhaan.

Yksinkertaisuuden ja helppouden lisäksi lainaa on myös nopea hakea. Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, jossa ajassa kaikki yhteistyökumppanimme ovat käsitelleet hakemuksesi. Ensimmäiset tarjoukset voivat kuitenkin tulla jo muutamassa minuutissa hakemuksen lähetyksestä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia hakemuksen lähetyksen jälkeen, kun kirjaudut sisään omille sivuille.

Löydä paras matkalaina vertailemalla

Ennen kun päätät ottaa matkalainaa tulevaa matkaa varten, on aina kannattavaa vertailla saatavilla olevia lainoja. Näin saat tehtyä oikean päätöksen ja valittua itsellesi alhaisimmalla korolla ja edullisimmilla kuukausikustannuksilla olevan lainan. Näissä voi olla huomattaviakin eroja eri pankkien sekä luotonantajille välillä. Siksi lainavertailu on tärkeää ja suositeltavaa aina ennen päätöksentekoa.

Lendon avulla matkalainojen vertailu on yksinkertaista. Aloita hakemuksen täyttö verkkosivuillamme, valitse lainan käyttötarkoitukseksi Matka ja täytä hakemus loppuun tiedoillasi. Lähetä lopuksi hakemuksesi käsittelyyn ja jää odottelemaan tarjouksia. Vertaile sitten saamiasi tarjouksia keskenään ja valitse itsellesi sopivin laina. Palvelun käyttö on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Maksaako matkalainan hakeminen?

Lendon kautta saamasi tarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta. Lendo toimii yhteistyökumppaniensa asiamiehenä ja saa pankeilta ja luotonantajilta palkkion välittämistään luotoista. Lendon lainapalvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta, koska Lendo saa palkkionsa suoraan pankilta.

Hae matkalaina maksuttomalla hakemuksella Lendon lainapalvelusta.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.

Usein kysytyt kysymykset