Mikä on lainalupaus?

Lainalupaus on lainanantajan sitoumus myöntää lainanhakijalle lainaa. Lainalupauksesta ilmenee lainasumma, lainasta perittävä korko ja muut kulut sekä lainan takaisinmaksuaika. Lainalupaus tarkoittaa samaa kuin lainatarjous.

Termiä lainalupaus on tapana käyttää erityisesti asuntolainojen yhteydessä. Asuntokaupoilla lainalupaus onkin tärkeä olla olemassa, jotta rahoitus haluttuun kohteeseen järjestyy varmasti. Lainalupaus on syytä hankkia myös pienempiin hankintoihin kuten vaikkapa autoon tai kodin remonttiin. Lainalupauksen avulla on helpompi rajata vaihtoehdot omaan budjettiin sopiviksi.

Lainalupaus ei sido lainanhakijaa

Pelkkä lainalupaus ei vielä sido lainanhakijaa nostamaan lainaa ja lainalupauksia voi siten pyytää useammasta pankista. Saamiaan tarjouksia voi rauhassa vertailla ennen kuin tekee päätöksen, minkä lainalupauksen kanssa haluaa edetä. Sen sijaan lainalupaus sitoo tarjouksen antajaa myöntämään lainaa tarjouksessa esitettyjen ehtojen mukaisesti. Yleensä lainalupaus on voimassa määräajan, jonka umpeuduttua lainanhakijan pitää pyytää uusi lainalupaus.

Lendon kautta voit saada lainalupauksen jopa 21 lainanantajalta vain yhdellä hakemuksella. Lainalupaukset ovat voimassa 6–30 päivää, joten sinulla on hyvin aikaa vertailla lainojen ehtoja keskenään. Jos saamasi lainalupaukset eivät vaikuta riittävän hyviltä, voit jättää ne huomioimatta ja tarjoukset raukeavat itsestään.

Näin saat lainalupauksen hetkessä

  • Täytä lainahakemus Lendon lainapalvelussa. Valitse haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika.

  • Hakemuksesi välitetään kaikille yhteistyökumppaneillemme.

  • Ensimmäiset lainalupaukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä ja loputkin viimeistään 24 tunnin sisällä.

  • Sinulla on jopa 30 päivää aikaa vertailla saamiasi lainalupauksia.

  • Kun sopiva lainalupaus on löytynyt, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

  • Laina on käytettävissäsi 1–3 pankkipäivän sisällä.

Turvallinen ja suojattu prosessi

Lainan hakeminen Lendon lainapalvelussa tapahtuu suojatulla yhteydellä. Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan luotettavia pankkeja sekä rahoituslaitoksia. Lainan hakemisen tulisi mielestämme olla yksinkertaista ja nopeaa. Lendon avulla haet lainaa helposti ja turvallisesti. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään hakemuksen täyttämisessä tai kaikissa lainanhakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta (09) 6899 8000.

Hae lainalupaus jopa 21 lainanmyöntäjältä! Täytä hakemus Lendon lainapalvelussa ja laina voi olla tililläsi jo tänään.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme