Mikä on lainalupaus?

Lainalupaus on lainanantajan sitoumus myöntää lainanhakijalle lainaa. Lainalupauksesta ilmenee lainasumma, lainan korko ja muut kulut sekä lainan takaisinmaksuaika. Lainalupaus tarkoittaa samaa kuin lainatarjous.

Termiä lainalupaus on tapana käyttää erityisesti asuntolainan yhteydessä. Asuntokaupoilla se onkin tärkeä olla olemassa, jotta rahoitus haluttuun kohteeseen järjestyy varmasti.

Samoin mökkilaina on hyvä varmistaa lainalupauksella ennen loma-asunto- tai mökkikaupoille ryhtymistä.

Myös pienemmät lainat, kuten auton hankintaan tarkoitettu autolaina, venerahoitus veneen hankintaan tai kodin remontointia tahi isompaa sisustusprojektia varten otettava remonttilaina kannattaa varmistaa lainalupauksella. Lainalupauksen avulla on helpompi rajata vaihtoehdot omaan budjettiin sopiviksi.

Lainalupaus ei sido lainanhakijaa

Pelkkä lainalupaus ei vielä sido luotonhakijaa vielä mihinkään ja lainalupauksia voi siten pyytää useammasta pankista. Saamiaan tarjouksia voi rauhassa vertailla ennen kuin tekee päätöksen, minkä lainalupauksen kanssa haluaa edetä.

Sen sijaan lainalupaus sitoo tarjouksen antajaa myöntämään lainaa tarjouksessa esitettyjen ehtojen mukaisesti. Yleensä lainalupaus on voimassa määräajan, jonka umpeuduttua luotonhakijan pitää pyytää uusi.

Lendon kautta voit saada lainalupauksen jopa 22:lta luotonmyöntäjältä vain yhdellä hakemuksella. Tarjoukset ovat voimassa 6–30 päivää, joten sinulla on hyvin aikaa vertailla lainojen ehtoja keskenään.

Jos saamasi lainalupaukset eivät vaikuta riittävän hyviltä, voit jättää ne huomioimatta ja tarjoukset raukeavat itsestään.

Näin saat lainalupauksen hetkessä

  • Täytä lainahakemus palvelussamme. Valitse haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika.

  • Hakemuksesi välitetään kaikille yhteistyökumppaneillemme.

  • Ensimmäiset lainalupaukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä ja loputkin viimeistään 24 tunnin sisällä.

  • Sinulla on jopa 30 päivää aikaa vertailla saamiasi lainalupauksia.

  • Kun sopiva tarjous on löytynyt, pääset allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

  • Laina on käytettävissäsi 1–3 pankkipäivän sisällä.

Turvallinen ja suojattu prosessi

Hakuprosessi tapahtuu palvelussamme suojatulla yhteydellä. Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan luotettavia pankkeja sekä rahoituslaitoksia.

Lainan hakemisen tulisi mielestämme olla yksinkertaista ja nopeaa. Lendon avulla haet lainaa netistä nopeasti ja turvallisesti.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään hakemuksen täyttämisessä tai kaikissa lainanhakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta (09) 6899 8000.

Hae lainalupaus jopa 22 luotonmyöntäjältä!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin lainalupaus haetaan

Täytä hakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras lainalupaus

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainalupaus.