Lainaa ilman vakuuksia

Kun tarvitaan lainaa, on rahoille yleensä käyttöä samantien ja siksi toiveena on saada lainaa nopeasti. Tällöin harvalla on aikaa etsiä edullisinta vaihtoehtoa kymmenien pankkien ja luotonantajien tarjonnasta.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi, jotta sinä voit säästää aikaa ja vaivaa. Hakemuksen täyttämiseen menee vain pari minuuttia ja se lähtee kerralla eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Miksi minun kannattaisi verrata tarjouksia?

Pankit ja luotonantajat voivat tarjota sinulle erilaisia korkoja ja ehtoja samalle lainasummalle. Tämä perustuu niiden omaan riskiarviointiin.

Siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri tarjouksia ennen lainan ottamista. Näin voit olla varma, että lainan korko on paras mahdollinen.

Kun tarvitset lainaa nopeasti, Lendon vertailupalvelun kautta lainaa saat vain yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 22 luotonantajalta.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euron saakka.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lendon kautta haettava laina voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa. Välitysyhtiönä emme kuitenkaan itse myönnä sinulle lainaa, vaan kilpailutamme hakemuksesi ja tuomme nähtävillesi yhteistyökumppaniemme sinulle tarjoamat lainat.

Tarjoukset yksilöidään sinulle hakemuksessasi olevien tietojen perusteella. Taloudellinen tilanteesi sekä lainan takaisinmaksukykysi vaikuttavat siihen, kuinka todennäköisesti voit saada lainaa hakemallasi lainasummalla.

Laina nopeasti tilille

Onko sinulla tarve saada laina nopeasti käyttöösi? Laina voi olla tililläsi hyvinkin pian, sillä ensimmäiset tarjoukset saat samantien ja loputkin tarjoukset ovat nähtävilläsi viimeistään 24 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Kun olet valinnut mieleisimmän tarjouksen, vahvistat valintasi allekirjoittamalla lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Jotkut pankit ja luotonantajat pyytävät tässä vaiheessa liitteitä kuten kopion palkkakuitista tai verotuspäätöksen erittelyosasta. Liitteeksi kelpaa puhelimella otettu valokuva kyseisestä asiakirjasta ja tarvittavien liitteiden toimitus käy nopeasti suojatussa verkkoympäristössä.

Lopullisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan tilillesi. Luotonantajasta riippuen laina on useimmiten nostettavissa 1–3 pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Yleensä pienemmät lainasummat on mahdollista saada käyttöönsä nopeammin. Nopeimmillaan laina voi olla käytössäsi vielä samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Suunnittele lainaasi laskurin avulla

Lainalaskurimme avulla selvität suuntaa-antavasti arvion hakemallesi lainalle. Lainalaskuri antaa esimerkin lainan kuukausierän suuruudesta eri lainasummilla sekä takaisinmaksuajoilla laskettuna.

Lainalaskuri on apunasi, kun suunnittelet lainan hakemista. Se toimii pohjana lainahakemukselle, ja voit siirtyä suoraan hakemukseen lainalaskurin kautta.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa katsoa saamiasi tarjouksia ja päättää, haluatko nostaa lainaa vai et.

Kuka voi hakea lainaa Lendon kautta?

Luotonantajat vaativat hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, joita on oltava yli 791 euroa kuukaudessa bruttona. Hakijan tulee asua vakituisessa osoitteessa Suomessa ja hänellä tulee olla puhtaat luottotiedot. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias.

Mikäli mahdollista, suosittelemme lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Pankille on pienempi riski myöntää lainaa, kun sen kustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Voit siis saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi rinnakkaishakijan.

Näin palvelumme toimii

Täytä hakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset