Lainaa nopeasti netistä

Usein rahoille on käyttöä samantien ja lainaa tarvitaan nopeasti. Tällöin harvalla on aikaa etsiä edullisinta lainatarjousta kymmenien pankkien ja luotonantajien tarjonnasta.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi, jotta sinä voit säästää aikaa ja vaivaa. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain pari minuuttia ja se lähtee kerralla eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Voit saada yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 21 eri pankilta ja luotonantajalta.

Hakemuksen täytettyäsi lainatarjoukset saapuvat nopeasti ja ensimmäiset tarjoukset ovat yleensä nähtävissä jo minuutin sisällä. Saat nähtäväksesi viimeisetkin tarjoukset vuorokauden sisällä.

Jos sinulla on kiire, voit jo ennen 24 tunnin käsittelyajan päättymistä tehdä valintasi sillä hetkellä vastaanottamistasi tarjouksista. Jotta saisit parhaan mahdollisen lainan, suosittelemme kuitenkin odottamaan, että kaikki luotonantajat ovat käsitelleet hakemuksesi.

Miksi minun pitäisi verrata lainatarjouksia?

Pankit ja luotonantajat voivat tarjota sinulle erilaisia korkoja ja ehtoja samalle lainasummalle. Tämä perustuu niiden omaan riskiarviointiin.

Siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri lainatarjouksia ennen lainan ottamista. Näin voit olla varma, että lainallasi on paras mahdollinen korko.

Kun haet lainaa Lendon lainavertailupalvelun kautta, saat vain yhdellä hakemuksella lainatarjouksia jopa 21 luotonantajalta.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Lendon kautta haettava laina on vakuudeton laina, mikä tarkoittaa ettei lainan saaminen edellytä vakuuksia tai takaajia. Voit helposti ja nopeasti hakea lainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euron saakka.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lendon kautta haettava laina voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa. Välitysyhtiönä emme kuitenkaan itse myönnä sinulle lainaa, vaan kilpailutamme hakemuksesi ja tuomme nähtävillesi yhteistyökumppaniemme laskemat lainatarjoukset.

Lainatarjoukset yksilöidään sinulle hakemuksessasi olevien tietojen perusteella. Taloudellinen tilanteesi sekä lainan takaisinmaksukykysi vaikuttavat siihen, kuinka todennäköisesti voit saada lainaa hakemallasi lainasummalla.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

Kaikki lainatarjoukset ovat nähtävilläsi viimeistään 24 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Kun olet valinnut mieleisimmän tarjouksen, vahvistat valintasi allekirjoittamalla lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Jotkut pankit ja luotonantajat pyytävät tässä vaiheessa liitteitä kuten kopion palkkakuitista tai verotuspäätöksen erittelyosasta. Liitteeksi kelpaa puhelimella otettu valokuva kyseisestä asiakirjasta ja tarvittavien liitteiden toimitus käy nopeasti suojatussa verkkoympäristössä.

Laina maksetaan tilillesi lopullisen lainapäätöksen jälkeen. Luotonantajasta riippuen laina on useimmiten nostettavissa 1–3 pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta. Yleensä pienemmät lainasummat maksetaan tilille nopeammin. Nopeimmillaan laina voi olla käytössäsi vielä samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Suunnittele lainaasi laskurin avulla

Lainalaskurimme avulla selvität suuntaa-antavasti arvion hakemallesi lainalle. Lainalaskuri antaa esimerkin lainan kuukausierän suuruudesta eri lainasummilla sekä takaisinmaksuajoilla laskettuna.

Lainalaskuri on apunasi, kun suunnittelet lainan hakemista. Lainalaskuri toimii pohjana lainahakemukselle, ja voit siirtyä suoraan lainahakemukseen lainalaskurin kautta.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään vaan voit rauhassa katsoa saamiasi tarjouksia ja päättää, haluatko nostaa lainaa vai et.

Kuka voi hakea lainaa Lendon kautta?

Luotonantajat vaativat hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, joita on oltava yli 791 euroa kuukaudessa bruttona. Hakijan tulee asua vakituisessa osoitteessa Suomessa ja hänellä tulee olla puhtaat luottotiedot. Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias.

Mikäli mahdollista, suosittelemme lainan hakemista yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Pankille on pienempi riski myöntää lainaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Voit siis saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi rinnakkaishakijan.

Lendo toimii lainanvälittäjänä eikä itse myönnä lainaa. Luottopäätöksen tekee aina luotonantaja.

Unohda pikavipit, kun tarvitset lainaa nopeasti

Vaikka pikavippi voi tuntua helpolta ratkaisulta äkilliseen rahantarpeeseen, on pikavipeille tyypillistä korkeat korot sekä kulut. Kun tarvitset lainaa nopeasti, on pikalaina pikavippiä parempi tapa rahoittaa menosi. Hakemalla lainaa Lendon kautta voit saada rahat tilillesi jo tänään.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Täytä hakemus jo tänään ja saat lainapäätöksen heti!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja tarjottava summa 500 – 60 000 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Kilpailuta laina

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Lainojen yhdistäminen

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit ilman vakuuksia hakea lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme