Lainaa heti tilille

Hajosiko pesukone tai sairastuiko lemmikkisi? Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joita ei voi ennakoida. Kun omat säästöt eivät riitä, tarvitaan lainaa heti käyttöön. Tällöin ei ole aikaa metsästää edullisinta lainaa ja lähettää lainahakemuksia useaan eri pankkiin. Lendon kaltaiset lainapalvelut tulevat silloin avuksesi ja voit yhdellä hakemuksella saada useita lainatarjouksia. Voit saada rahat tilllesi vielä samana päivänä, kun haet kauttamme lainaa.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Yksinkertainen lainahakemuksemme on nopea täyttää ja vain muutamalla klikkauksella välitämme hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Kauttamme voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500–60 000 euroa. Voit siis yhdellä hakemuksella saada tarjouksia jopa 21 eri pankilta ja lainanmyöntäjältä.

Lainapäätös samantien

Hakuprosessi on pitkälti automatisoitu ja siksi ensimmäiset lainatarjoukset saat jo minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Jos sinulla on kiire saada laina heti tilillesi, voit solmia lainasopimuksen ennen tarjouskierroksen päättymistä.

Lainapäätökset saapuvat viimeistään 24 tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä ja saat erillisen viestin, kun kaikki yhteistyöpankit ovat käsitelleet hakemuksesi. Suosittelemme odottamaan kaikkien luotonantajien päätöstä, jotta saat varmasti parhaimman mahdollisen tarjouksen.

Lainan voi saada käyttöönsä heti

Kun sopiva tarjous on löytynyt, voit solmia sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Tavallisesti laina maksetaan tilillesi 1–3 pankkipäivän sisällä sopimuksen allekirjoituksesta. Osa yhteistyökumppaneistamme siirtää lainasumman hakijan käyttöön heti sopimuksen synnyttyä, joten voit saada lainan tilillesi vielä samana päivänä.

Miksi lainoja kannattaa vertailla?

Pankit ja rahoituslaitokset voivat tarjota lainaa eri koroilla ja ehdoilla, vaikka hakisit kaikista samansuuruista lainaa. Lainatarjoukset pohjautuvat lainanmyöntäjien hakijasta tehtyyn riskiarvioon, ja niistä jokaisella on oma tapansa arvioida hakijan luottokelpoisuutta.

Lainoja on hyvä vertailla keskenään, jotta tietää saavansa lainan parhaalla mahdollisella korolla.

Kun haet lainaa Lendon kautta, voit yhdellä hakemuksella saada lainatarjouksia jopa 21 eri lainanmyöntäjältä. Samalla säästät aikaasi, kun me huolehdimme kilpailutuksesta puolestasi.

Voinko hakea lainaa Lendon kautta?

Voit hakea lainaa kauttamme, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet vähintään 20-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa

  • Sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa

  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Kun tarvitset lainaa heti, täytä hakemus ja Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi!

Lendo – Tingimme puolestasi

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme