Lainaa heti tilille

Tarvitsetko lainaa heti tilille? Hajosiko pesukone tai sairastuiko lemmikkisi? Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joita ei voi ennakoida. Kun omat säästöt eivät riitä, tarvitaan lainaa heti käyttöön. Tällöin ei ole aikaa metsästää edullisinta lainaa ja lähettää hakemuksia useaan eri pankkiin. Lendon kaltaiset lainapalvelut tulevat silloin avuksesi ja voit yhdellä hakemuksella saada useita tarjouksia lainasta. Voit saada rahat tilllesi vielä samana päivänä, kun haet kauttamme lainaa.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Yksinkertainen luottohakemuksemme on nopea täyttää ja vain muutamalla klikkauksella välitämme hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Kauttamme on mahdollista saada 500–60 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto. Voit siis yhdellä hakemuksella saada tarjouksia jopa 21 eri pankilta ja lainanmyöntäjältä.

Lainapäätös samantien

Lainatarjous on saatavilla jopa minuutin sisällä. Hakuprosessi on pitkälti automatisoitu ja siksi ensimmäiset tarjoukset saat jo minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Jos sinulla on kiire saada laina heti tilillesi, voit solmia lainasopimuksen ennen tarjouskierroksen päättymistä.

Lainapäätökset saapuvat viimeistään 24 tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä ja saat erillisen viestin, kun kaikki yhteistyöpankit ovat käsitelleet hakemuksesi. Suosittelemme odottamaan kaikkien luotonantajien päätöstä, jotta saat varmasti parhaimman mahdollisen tarjouksen.

Lainan voi saada käyttöönsä heti

Kun sopiva tarjous on löytynyt, voit solmia sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Tavallisesti laina maksetaan tilillesi 1–3 pankkipäivän sisällä sopimuksen allekirjoituksesta. Osa yhteistyökumppaneistamme siirtää lainasumman hakijan käyttöön heti sopimuksen synnyttyä, joten voit saada lainan tilillesi vielä samana päivänä.

Miksi lainoja kannattaa vertailla?

Lainan korko ja ehdot voivat erota pankkien ja rahoituslaitosten välillä, vaikka hakisit kaikista samansuuruista lainaa. Tarjoukset pohjautuvat lainanmyöntäjien hakijasta tehtyyn riskiarvioon, ja niistä jokaisella on oma tapansa arvioida hakijan luottokelpoisuutta.

Lainoja on hyvä vertailla keskenään, jotta tietää saavansa lainan parhaalla mahdollisella korolla.

Kun haet Lendon kautta lainaa, voit yhdellä hakemuksella saada tarjouksia jopa 21 eri lainanmyöntäjältä. Samalla säästät aikaasi, kun me huolehdimme kilpailutuksesta puolestasi.

Millä korolla saan lainaa heti?

Voit saada Lendon kautta lainaa heti jopa 4,90 % korolla. Kauttamme haettavien lainojen korko on tyypillisesti 4,90 – 10 %. Koron lisäksi lainasta voidaan periä muita kuluja kuten lainan avausmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Voinko hakea lainaa Lendon kautta?

Voit hakea lainaa kauttamme, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet vähintään 20-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa

  • Sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa

  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Kun tarvitset lainaa heti, täytä hakemus ja Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi!

Lendo – Tingimme puolestasi

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.