Lainaa heti tilille alkaen 500 €

Tarvitsetko lainaa heti tilille? Hajosiko pesukone tai sairastuiko lemmikkisi? Joskus elämässä tulee eteen tilanteita, joita ei voi ennakoida. Kun omat säästöt eivät riitä, tarvitaan laina heti käyttöön.

Tällöin ei ole aikaa metsästää edullisinta lainaa ja lähettää hakemuksia useaan eri pankkiin. Lendon kaltaiset lainapalvelut tulevat silloin avuksesi ja voit yhdellä hakemuksella saada useita tarjouksia.

Voit saada kauttamme lainaa heti tilille vielä samana päivänä.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Yksinkertainen luottohakemuksemme on nopea täyttää ja vain muutamalla klikkauksella välitämme hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Kauttamme on mahdollista saada lainaa heti tilille alkaen 500 € ja maksimissaan 60 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto. Voit siis yhdellä hakemuksella saada tarjouksia jopa 22 eri pankilta ja lainanmyöntäjältä.

Ensimmäiset tarjoukset tulevat melkein heti

Lainatarjous eli -lupaus on saatavilla jopa minuutin sisällä. Hakuprosessi on pitkälti automatisoitu, ja siksi ensimmäiset tarjoukset tulevat jo minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Jos sinulla on kiire saada laina heti tilillesi, voit solmia lainasopimuksen jo ennen tarjouskierroksen päättymistä.

Loputkin tarjoukset saapuvat viimeistään 24 tunnin kuluttua hakemuksen jättämisestä ja saat erillisen viestin, kun kaikki yhteistyöpankit ovat käsitelleet hakemuksesi.

Suosittelemme kuitenkin odottamaan kaikkien luotonantajien päätöstä, jotta saat varmasti parhaimman mahdollisen tarjouksen.

Lainan voi saada käyttöönsä heti

Kun sopiva tarjous on löytynyt, voit solmia sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Tavallisesti laina maksetaan tilillesi 1–3 pankkipäivän sisällä sopimuksen allekirjoituksesta.

Osa yhteistyökumppaneistamme siirtää lainasumman hakijan käyttöön välittömästi sopimuksen synnyttyä, joten voit saada lainaa heti tilillesi vielä samana päivänä.

Miksi lainoja kannattaa vertailla?

Lainan korko ja ehdot voivat erota pankkien ja rahoituslaitosten välillä, vaikka hakisit kaikista samansuuruista lainaa. Tarjoukset pohjautuvat lainanmyöntäjien hakijasta tehtyyn riskiarvioon, ja niistä jokaisella on oma tapansa arvioida hakijan luottokelpoisuutta.

Lainavertailu kannattaa - näin tiedät saavasi lainan parhaalla mahdollisella korolla.

Kun haet Lendon kautta lainaa, voit saada yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 22 eri luotonmyöntäjältä. Samalla säästät aikaasi, kun huolehdimme kilpailutuksesta puolestasi.

Millä korolla saan lainaa heti?

Voit saada Lendon kautta lainaa heti jopa 4,90 % korolla. Kauttamme haettavien lainojen korko on tyypillisesti 4,90 – 10 %.

Koron lisäksi lainasta voidaan periä muita kuluja kuten avausmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Kuka voi hakea lainaa Lendon kautta?

Voit hakea kauttamme lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet vähintään 20-vuotias ja asut vakituisesti Suomessa

  • Sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa

  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

Kun haluat lainaa heti tilille - Lendo vertailee puolestasi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Toimi näin, kun tarvitset lainaa heti

Täytä hakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.