1. Lainalaskuri

Lainalaskuri - laske kätevästi lainan kulut ja määrä

Lainalaskurin avulla lasket kätevästi niin lainan kulut kuin määrän, eli minkä suuruinen kuukausierä voisi olla eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 24 pankilta ja luotonantajalta

Hae lainaa Lendon maksuttomassa lainapalvelussa!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainalaskuri on kätevä työkalu

Voit helposti kokeilla lainalaskurin avulla, kuinka takaisinmaksuajan pituus vaikuttaisi lainan kuukausierään.

Valittuasi haluamasi lainasumman vieritä takaisinmaksuajan liukusäädintä nähdäksesi vaihtoehdot lainan kuukausierälle.

Pidemmällä takaisinmaksuajalla kuukausierän määrä pienenee, ja vastaavasti lyhentämällä takaisinmaksuaikaa lainan kuukausierä kasvaa.

Kuinka lainalaskuri toimii?

Lainalaskuri antaa esimerkin lainan kuukausierän suuruudesta eri lainasummilla sekä takaisinmaksuajoilla laskettuna.

Lainan kuukausierä on summa, jolla lainaa lyhennetään. Sen lisäksi lainasta voi kertyä muita kuluja, kuten lainan avausmaksu tai tilinhoitomaksu. Lainalaskuri ei huomioi mahdollisia oheiskuluja laskelmissaan.

Aloita lainalaskurin käyttö syöttämällä siihen haluamasi lainasumma. Voit syöttää summan sille varatulle riville tai käyttää liukusäädintä.

Valitse laskuriin haluamasi lainasumma 500 – 60 000 euron välillä. Lainalaskuri hyväksyy lainasummat 100 euron tarkkuudella.

Kun olet valinnut haluamasi lainasumman, on vuoro siirtyä takaisinmaksuajan valitsemiseen. Aseta laskuriin haluamasi takaisinmaksuaika vuosissa syöttämällä luku sille varatulle riville tai liukusäätimen avulla.

Lainalaskuri laskee syöttämäsi arvon perusteella esimerkin lainan kuukausierästä.

Laskurimme toimii myös pohjana lainahakemukselle

Lainalaskuri antaa viitteellisen kuukausierän lainallesi esimerkkikorolla laskettuna.

Lainan korko sekä kuukausierä näkyvät, kun olet täyttänyt hakemuksen ja saanut tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Korot vaihtelevat eri luotonantajien välillä. Lendon kautta haetun lainan nimelliskorko sijoittuu välille 4,90 – 20 %.

Voit siirtyä suoraan hakemukseen lainalaskurin kautta. Täytetty ja lähetetty lainahakemus ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa verrata ensin saamiasi tarjouksia ja päättää vasta sitten, haluatko nostaa lainaa.

Kun olet lainalaskurin avulla valinnut haluamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan, valitse laskurin alasvetovalikosta lainan käyttötarkoitus.

Mikäli olet hakemassa lainaa yhdessä puolisosi kanssa, valitse lisäksi kohta ”Minulla on yhteishakija”.

Tämän jälkeen klikkaa lainalaskurin alareunassa olevaa Vertaile lainoja -painiketta. Lainalaskuri ohjaa sinut eteenpäin hakemuksen täyttämiseen.

Kuinka tarkka lainalaskuri on?

Lainalaskurin laskelmat perustuvat esimerkkikorkoon. Todellisen koron laskevat kumppanimme, eli pankit ja luotonantajat.

Niiden korkoprosentti perustuu toimijoiden omiin riskinarviointeihin ja luottoluokituksiin.

Näin ollen varmaa kuukausilyhennystä tai korkoprosenttia ei suunnittelemallesi lainamäärälle ja laina-ajalle voida etukäteen laskea.

Lainalaskuri laskee ainoastaan suuntaa-antavan arvion lainasi kuukausierälle.

Lopullinen korkoprosentti sekä kuukausierän suuruus selviävät ainoastaan loppuun saakka täytetyllä hakemuksella.

Sen perusteella pankit ja luotonantajat voivat laskea yksilölliset tarjoukset lainasta.

Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta ja nimelliskorko 4,90 – 20 %. Koron lisäksi lainasta voidaan periä korkeintaan 150 euroa muita kuluja vuodessa (esim. nostopalkkio + tilinhoitomaksu).

Voinko yhdistää lainoja lainalaskurin avulla?

Kun syötät lainalaskuriin nykyisten lainojesi yhteissumman ja valitsemasi lainan takaisinmaksuajan pääset laskemaan, kuinka paljon voisit joka kuukausi säästää hakemalla yhdistelylainaa eli yhdistämällä olemassa olevat lainasi.

Edellytykset luoton myöntämiseen ovat:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Kokeile lainalaskuria ja katso, kuinka paljon voit säästää!

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Lainalaskuri

Usein kysytyt kysymykset

Lainalaskuri antaa esimerkin lainan kuukausierän suuruudesta eri lainasummilla sekä takaisinmaksuajoilla laskettuna. Lainalaskuri ei huomioi mahdollisia oheiskuluja laskelmissaan.

Lainalaskuri käyttää esimerkkikorkoa laskelmissaan. Lainan todellisen koron laskevat yhteistyökumppanimme eli pankit ja luotonantajat. Ne perustavat korkoprosentin omiin riskinarviointeihinsa ja luottoluokituksiinsa.

Lainalaskuri antaa esimerkkilaskelmia kuukausierän suuruudesta eri lainasummilla sekä takaisinmaksuajoilla. Takaisinmaksuerän suuruuteen vaikuttaa lainan korko, joka vaihtelee tapauskohtaisesti.

Luotonantajat laskevat syöttämiesi tietojen perusteella, millaista lainaa he pystyvät sinulle tarjoamaan. Koska jokaisella pankilla ja luottoyhtiöllä on oma tapansa arvioida luotonhakijan luottokelpoisuutta, voivat saamasi tarjousten ehdot vaihdella keskenään. Täyttämällä tietosi lainalaskuriin selvität, millä korolla sinun on mahdollista saada lainaa.

Lainatarjouksen saaminen edellyttää hakemuksen täyttämistä, sillä vasta sen tietojen perusteella lainanhakijalle voidaan laskea yksilöity tarjous.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään. Voit vertailla tarjouksia rauhassa.

Toimitamme hakemuksen aina kaikille yhteistyökumppaneillemme. Säästät siten aikaa ja vaivaa, sillä voit saada kerralla useamman tarjouksen, ja joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman.

Lainan korot ja kulut pohjautuvat lainanmyöntäjän tekemään riskiluokitukseen sen hakijasta. Saamasi lainatarjoukset ovat siten aina yksilöllisiä ja ainoastaan sinulle laskettuja.

Kauttamme saamasi tarjoukset lainasta ovat koroiltaan sekä kuluiltaan aina täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Lendon lainapalvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta, koska toimimme yhteistyökumppaniemme asiamiehenä ja saamme palkkiomme suoraan niiltä.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Päästäksesi vertailemaan lainoja, täytä ensin maksuton hakemus palvelussamme. Se ei kuitenkaan sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit tarjoukset saatuasi jättää ne hyväksymättä.

Joskus tilanteet myös muuttuvat äkillisesti, eikä nostetulle lainalle enää olekaan tarvetta.

Kuluttajaluotoilla on lainmukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus siitä hetkestä, kun kuluttaja on vastaanottanut luottosopimuksen. Peruutuksesta on ilmoitettava luotonantajalle kirjallisena esimerkiksi sähköpostilla.