Lainalaskuri - laske kätevästi lainan kulut ja määrä

Lainalaskurin avulla lasket kätevästi niin lainan kulut kuin määrän, eli minkä suuruinen kuukausierä voisi olla eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 25 pankilta ja luotonantajalta

Hae lainaa Lendon maksuttomassa lainapalvelussa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainalaskuri on kätevä työkalu

Voit helposti kokeilla lainalaskurin avulla, kuinka takaisinmaksuajan pituus vaikuttaisi lainan kuukausierään.

Valittuasi haluamasi lainasumman vieritä takaisinmaksuajan liukusäädintä nähdäksesi vaihtoehdot lainan kuukausierälle.

Pidemmällä takaisinmaksuajalla kuukausierän määrä pienenee, ja vastaavasti lyhentämällä takaisinmaksuaikaa lainan kuukausierä kasvaa.

Kuinka lainalaskuri toimii?

Lainalaskuri antaa esimerkin lainan kuukausierän suuruudesta eri lainasummilla sekä takaisinmaksuajoilla laskettuna. Lainan kuukausierä on summa, jolla lainaa lyhennetään.

Kuukausierän lisäksi lainasta voi kertyä muita kuluja, kuten lainan avausmaksu tai tilinhoitomaksu. Lainalaskuri ei huomioi mahdollisia oheiskuluja laskelmissaan.

Aloita lainalaskurin käyttö syöttämällä siihen haluamasi lainasumma. Voit syöttää summan sille varatulle riville tai käyttää liukusäädintä. Valitse laskuriin haluamasi lainasumma 500 – 60 000 euron välillä. Lainalaskuri hyväksyy lainasummat 100 euron tarkkuudella.

Kun olet valinnut haluamasi lainasumman, on vuoro siirtyä takaisinmaksuajan valitsemiseen. Aseta laskuriin haluamasi takaisinmaksuaika vuosissa syöttämällä luku sille varatulle riville tai liukusäätimen avulla.

Lainalaskuri laskee syöttämäsi arvon perusteella esimerkin lainan kuukausierästä.

Lainalaskuri toimii myös pohjana lainahakemukselle

Lainalaskuri antaa viitteellisen kuukausierän lainallesi esimerkkikorolla laskettuna. Lainan korko sekä kuukausierä näkyvät vasta, kun olet täyttänyt hakemuksen ja saanut sen myötä tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Korot voivat vaihdella eri luotonantajien välillä. Lendon kautta haetun lainan nimelliskorko sijoittuu välille 4,90 – 20 %.

Voit siirtyä suoraan hakemukseen lainalaskurin kautta. Täytetty ja lähetetty lainahakemus ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa katsoa saamiasi tarjouksia ja päättää, haluatko nostaa lainaa vai et.

Kun olet lainalaskurin avulla valinnut haluamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan, valitse lainalaskurin alasvetovalikosta lainan käyttötarkoitus. Mikäli olet hakemassa lainaa yhdessä puolisosi kanssa, valitse lisäksi kohta ”Minulla on yhteishakija”.

Tämän jälkeen klikkaa lainalaskurin alareunassa olevaa Vertaile lainoja -painiketta. Lainalaskuri ohjaa sinut eteenpäin hakemuksen täyttämiseen.

Kuinka tarkka lainalaskuri on?

Lainalaskurin laskelmat perustuvat esimerkkikorkoon. Todellisen koron laskevat yhteistyökumppanimme eli pankit ja luotonantajat. Niiden korkoprosentti perustuu toimijoiden omiin riskinarviointeihin ja luottoluokituksiin.

Näin ollen varmaa kuukausilyhennystä tai korkoprosenttia ei suunnittelemallesi lainamäärälle ja laina-ajalle voida etukäteen laskea.

Lopullinen korkoprosentti sekä kuukausierän suuruus selviävät ainoastaan loppuun saakka täytetyllä hakemuksella, jonka perusteella pankit ja luotonantajat voivat laskea yksilölliset tarjoukset lainasta. Lainalaskuri laskee ainoastaan suuntaa-antavan arvion lainasi kuukausierälle.

Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta ja nimelliskorko 4,90 – 20 %. Koron lisäksi lainasta voidaan periä korkeintaan 150 euroa muita kuluja vuodessa (esim. nostopalkkio + tilinhoitomaksu).

Voinko yhdistää lainoja lainalaskurin avulla?

Kun syötät lainalaskuriin nykyisten lainojesi yhteissumman ja valitsemasi lainan takaisinmaksuajan pääset laskemaan, kuinka paljon voisit joka kuukausi säästää hakemalla yhdistelylainaa eli yhdistämällä olemassa olevat lainasi.

Edellytykset lainanhakemiseen ovat:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Täytä lainalaskuri ja katso, kuinka paljon voit säästää!

Näin palvelumme toimii

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset