Lainalaskuri on apunasi lainaa hakiessasi

Lendon lainalaskuri auttaa sinua hahmottamaan, minkä suuruinen kuukausierä voisi olla eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Kokeile lainalaskuria ja hae lainaa Lendon maksuttomassa lainapalvelussa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Kuinka lainalaskuri toimii?

Lainalaskuri antaa esimerkin lainan kuukausierän suuruudesta eri lainasummilla sekä takaisinmaksuajoilla laskettuna. Lainan kuukausierä on summa, jolla lainaa lyhennetään. Kuukausierän lisäksi lainasta voi kertyä muita kuluja, kuten lainan avausmaksu tai tilinhoitomaksu. Lainalaskuri ei huomioi mahdollisia oheiskuluja laskelmissaan.

Aloita lainalaskurin käyttö syöttämällä siihen haluamasi lainasumma. Voit syöttää summan sille varatulle riville tai käyttää liukusäädintä. Valitse laskuriin haluamasi lainasumma 500 – 60 000 euron välillä. Lainalaskuri hyväksyy lainasummat 100 euron tarkkuudella.

Kun olet valinnut haluamasi lainasumman, on vuoro siirtyä takaisinmaksuajan valitsemiseen. Aseta laskuriin haluamasi takaisinmaksuaika vuosissa syöttämällä luku sille varatulle riville tai liukusäätimen avulla. Lainalaskuri laskee syöttämäsi arvon perusteella esimerkin lainan kuukausierästä.

Lainalaskuri on kätevä työkalu lainaa hakiessa

Voit helposti kokeilla lainalaskurin avulla, kuinka takaisinmaksuajan pituus vaikuttaisi lainan kuukausierään. Valittuasi haluamasi lainasumman vieritä takaisinmaksuajan liukusäädintä nähdäksesi vaihtoehdot lainan kuukausierälle. Pidemmällä takaisinmaksuajalla kuukausierän määrä pienenee, ja vastaavasti lyhentämällä takaisinmaksuaikaa lainan kuukausierä kasvaa. Lainalaskuri toimii apunasi, kun suunnittelet lainan hakemista.

Lainalaskuri toimii pohjana lainahakemukselle

Lainalaskuri antaa viitteellisen kuukausierän lainallesi esimerkkikorolla laskettuna. Lainan todellisen koron ja kuukausierän näet vasta, kun olet tehnyt lainahakemuksen ja saanut sen myötä lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme. Korot voivat vaihdella eri luotonantajien välillä. Lendon kautta haetun lainan nimelliskorko sijoittuu välille 4,90 – 10 %.

Lainalaskuri toimii pohjana lainahakemukselle, ja voit siirtyä suoraan lainahakemukseen lainalaskurin kautta. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään vaan voit rauhassa katsoa saamiasi tarjouksia ja päättää, haluatko nostaa lainaa vai et.

Kun olet lainalaskurin avulla valinnut haluamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan, valitse lainalaskurin alasvetovalikosta lainan käyttötarkoitus. Mikäli olet hakemassa lainaa yhdessä puolisosi kanssa, valitse lisäksi kohta ”Minulla on yhteishakija”. Tämän jälkeen klikkaa lainalaskurin alareunassa olevaa Vertaile lainoja -painiketta. Lainalaskuri ohjaa sinut eteenpäin lainahakemuksen täyttämiseen.

Kuinka tarkka lainalaskuri on?

Lainalaskuri käyttää esimerkkikorkoa laskelmissaan. Lainan todellisen koron laskevat yhteistyökumppanimme eli pankit ja luotonantajat, jotka perustavat korkoprosentin omiin riskinarviointeihinsa ja luottoluokituksiinsa. Näin ollen varmaa kuukausilyhennystä tai korkoprosenttia ei suunnittelemallesi lainamäärälle ja laina-ajalle voida etukäteen laskea.

Lopullinen korkoprosentti sekä kuukausierän suuruus selviävät ainoastaan loppuun saakka täytetyllä hakemuksella, jonka perusteella pankit ja luotonantajat voivat laskea yksilölliset lainatarjoukset. Lainalaskuri laskee ainoastaan suuntaa-antavan arvion lainasi kuukausierälle.

Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta ja nimelliskorko 4,90 – 10 %. Koron lisäksi lainasta voidaan periä korkeintaan 150 euroa muita kuluja vuodessa (esim. lainan avausmaksu + kuukausittaiset laskutuskulut).

Voinko yhdistää lainoja lainalaskurin avulla?

Kun syötät lainalaskuriin nykyisten lainojesi yhteissumman ja valitsemasi lainan takaisinmaksuajan pääset laskemaan, kuinka paljon voisit joka kuukausi säästää yhdistämällä olemassa olevat lainasi.

Edellytykset lainanhakemiseen ovat:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Täytä lainalaskuri ja katso, kuinka paljon voisit säästää yhdistämällä lainasi.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme