Vakuudeton laina jopa 60 000 euroon asti

Hae vakuudeton laina helposti netissä! Täytä hakemus ja laina voi olla tililläsi jo tänään.

  • Vakuudettomat 500 – 60 000 euron lainat

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 25 pankilta ja luotonantajalta

Hae edullisin vakuudeton laina helposti Lendon kautta.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on kulutusluotto, jossa lainan myöntämiseksi ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Lendon kautta voi hakea ainoastaan vakuudetonta kulutusluottoa, joten kauttamme lainaa hakiessasi sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia takaajia tai vakuutta.

Voit itse valita lainan käyttötarkoituksen. Vakuudeton laina voi esimerkiksi olla venelaina, autolaina, matkalaina tai käyttölaina.

Vakuudeton laina nopeasti

Vakuudeton laina mahdollistaa yllättävien menojen rahoituksen helposti ja nopeasti. Kun tarvitaan rahaa heti, on harvalla aikaa asettaa omaisuuttaan lainan vakuudeksi tai etsiä henkilötakaajia lainalle.

Vakuudettoman lainan voi saada käyttöönsä vielä samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Lendon avulla kilpailutat vakuudettomat lainat hetkessä. Kun täytät hakemuksen lainapalvelussamme, välitämme sen eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Voit saada ensimmäiset tarjoukset lähes samantien, jopa minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Sopimus vahvistetaan sähköisellä allekirjoituksella

Haettuasi vakuudetonta lainaa palvelussamme voit kirjautua Omille sivuille, josta näet kaikki saamasi tarjoukset. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse sinulle sopivin tarjous.

Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Rahat tilillesi jopa samana päivänä

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, vakuudeton laina tulee useimmiten nostettavaksesi 1–3 pankkipäivän kuluessa luotonantajasta riippuen. Nopeimmillaan laina maksetaan tilillesi vielä saman pävän aikana. Yleensä pienemmät lainasummat ovat nopeammin lainanottajan käytössä.

Vakuudettomien lainojen vertaileminen ja tarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Millaisella korolla voin saada vakuudetonta lainaa?

Vakuudettoman lainan korko vaihtelee hakijakohtaisesti ja luotonantajat tekevät päätökset hakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella.

Pidempi takaisinmaksuaika voi parantaa riskiluokitusta

Vakuudettoman lainan korkoon vaikuttaa luotonantajan riskiarvion lisäksi lainan takaisinmaksuaika sekä haettava lainasumma. Yleensä korko on pienempi suuremmissa lainoissa, ja pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti riskiarvioon.

Työsuhde vaikuttaa lainatarjoukseen

Säännöllisten palkkatulojen lisäksi myös työsuhteen muodolla on merkitystä vakuudetonta lainaa hakiessa. Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, mahdollisuutesi edulliseen korkoon ovat paremmat kuin jos olisit osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Yhteistalous pienentää luotonantajien riskejä

Luotonantajat katsovat myös, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen vaikka lainaa haettaisiinkin yksin.

Lendo toimii vakuudettoman lainan välittäjänä eikä voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntökäytäntöihin tai lainan korkoihin.

Vakuudettomat lainat – Kenelle niitä voidaan myöntää?

Luotonantajien ehtoina on, että vakuudettoman lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Vakuudettomat lainat voi yhdistää

Onko sinulla useampi laina, osamaksusopimus, luottokorttivelka tai pikavippi? Vakuudeton laina voi toimia myös yhdistelylainana, jolla maksetaan kerralla pois olemassa olevat velat. Yhdistämällä vanhat lainat ja luotot yhden vakuudettoman lainan alle voit säästää tuntuvia summia.

Lainojen yhdistäminen keskittää lainat yhteen paikkaan, jolloin lyhennät vain yhtä lainaa yhdelle luotonantajalle. Tämä voi alentaa kuukausittaisia lainanhoitokustannuksia huomattavasti.

Räätälöi sopiva takaisinmaksuaika itse

Kun haet vakuudetonta lainaa Lendolta, pääset itse valitsemaan haluamasi takaisinmaksuajan 1 – 15 vuoden väliltä.

Vakuudetonta lainaa lyhennetään kuukausittain, joten lyhennyserän suuruus vaikuttaa suoraan talouteesi.

Takaisinmaksuaika vaikuttaa myös kuukausilyhennyksen määrään, sekä todelliseen vuosikorkoon.

Tämän takia on tärkeää mukauttaa vakuudettoman lainan kuukausierä sopivan kokoiseksi, jotta omassa taloudessa on liikkumavaraa myös yllättävän tilanteen sattuessa kohdalle.

Lainan voi maksaa takaisin suunniteltua nopeammin

Pidempi takaisinmaksuaika saattaa parantaa riskiluokitustasi luotonantajan arvioidessa maksukykyäsi.

Vaikka valitsisit takaisinmaksuajaksi pisimmän mahdollisen vaihtoehdon, voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa lainan pois kokonaisuudessaan.

Hae vakuudeton laina Lendon avulla. Täytä maksuton hakemus jo tänään!

Näin vakuudeton laina haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras vakuudeton laina

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras vakuudeton laina.

Usein kysytyt kysymykset