Vakuudeton laina jopa 60 000 euroon asti

Hae vakuudeton laina helposti netissä! Täytä hakemus ja laina voi olla tililläsi jo tänään.

  • Vakuudettomat 500 – 60 000 euron lainat

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Hae edullisin vakuudeton laina helposti Lendon kautta.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja tarjottava summa 500 – 60 000 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on kulutusluotto, jossa lainan myöntämiseksi ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. Lendon kautta voi hakea ainoastaan vakuudetonta kulutusluottoa, joten kauttamme lainaa hakiessasi sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia takaajia tai vakuutta.

Vakuudeton laina nopeasti

Vakuudeton laina mahdollistaa yllättävien menojen rahoituksen helposti ja nopeasti. Kun rahaa tarvitaan kiireesti, on harvalla aikaa asettaa omaisuuttaan lainan vakuudeksi tai etsiä henkilötakaajia lainalle. Vakuudettoman lainan voi saada käyttöönsä vielä samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Ensimmäiset tarjoukset tulevat hetkessä

Lendon avulla kilpailutat vakuudettomat lainat hetkessä. Kun täytät lainahakemuksen lainapalvelussamme, välitämme sen eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset lähes samantien, jopa minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Sopimus vahvistetaan sähköisellä allekirjoituksella

Haettuasi vakuudetonta lainaa palvelussamme voit kirjautua Omille sivuille, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse sinulle sopivin tarjous. Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Rahat tilillesi jopa samana päivänä

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, vakuudeton laina tulee useimmiten nostettavaksesi 1–3 pankkipäivän kuluessa luotonantajasta riippuen. Nopeimmillaan laina maksetaan tilillesi vielä saman pävän aikana. Yleensä pienemmät lainasummat ovat nopeammin lainanottajan käytössä.

Vakuudettomien lainojen vertaileminen ja tarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Millaisella korolla voin saada vakuudetonta lainaa?

Vakuudettoman lainan korko vaihtelee hakijakohtaisesti ja luotonantajat tekevät päätökset lainahakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella.

Pidempi takaisinmaksuaika voi parantaa riskiluokitusta

Vakuudettoman lainan korkoon vaikuttaa luotonantajan riskiarvion lisäksi lainan takaisinmaksuaika sekä haettava lainasumma. Yleensä korko on pienempi suuremmissa lainoissa, ja pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti riskiarvioon.

Työsuhde vaikuttaa lainatarjoukseen

Säännöllisten palkkatulojen lisäksi myös työsuhteen muodolla on merkitystä vakuudetonta lainaa hakiessa. Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, mahdollisuutesi edulliseen korkoon ovat paremmat kuin jos olisit osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Yhteistalous pienentää luotonantajien riskejä

Luotonantajat katsovat myös, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti lainatarjoukseen vaikka lainaa haettaisiinkin yksin.

Lendo toimii vakuudettoman lainan välittäjänä eikä voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntökäytäntöihin tai lainan korkoihin.

Vakuudettomat lainat - Kenelle voidaan myöntää?

Luotonantajien ehtoina on, että vakuudettoman lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Yhdistä kalliit lainasi vakuudettomaksi lainaksi

Onko sinulla useampi laina, osamaksusopimus tai luottokorttivelka? Vakuudeton laina voi toimia yhdistelylainana, jolla maksetaan kerralla pois olemassa olevat velat.

Yhdistämällä vanhat lainat ja luotot yhden vakuudettoman lainan alle voit säästää tuntuvia summia. Lainojen yhdistäminen keskittää lainat yhteen paikkaan, jolloin lyhennät vain yhtä lainaa yhdelle luotonantajalle. Tämä voi alentaa kuukausittaisia lainanhoitokustannuksia huomattavasti.

Räätälöi sopiva takaisinmaksuaika vakuudettomalle lainalle

Saat itse valita takaisinmaksuajan lainallesi

Kun haet vakuudetonta lainaa Lendolta, pääset itse valitsemaan haluamasi lainan takaisinmaksuajan 1–15 vuoden väliltä. Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausilyhennyksen määrään sekä lainan todelliseen vuosikorkoon.

Jätä riittävästi liikkumavaraa talouteesi

Vakuudetonta lainaa lyhennetään kuukausittain, joten lyhennyserän suuruus vaikuttaa suoraan talouteesi. Tämän takia on tärkeää mukauttaa vakuudettoman lainan kuukausierä sopivan kokoiseksi, jotta omassa taloudessa on liikkumavaraa myös yllättävän tilanteen sattuessa kohdalle.

Lainan voi maksaa takaisin suunniteltua nopeammin

Pidempi takaisinmaksuaika saattaa parantaa riskiluokitustasi luotonantajan arvioidessa maksukykyäsi. Vaikka valitsisit vakuudettoman lainan takaisinmaksuajaksi pisimmän mahdollisen vaihtoehdon, voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa lainan pois kokonaisuudessaan.

Hae vakuudeton laina Lendon avulla. Täytä maksuton hakemus jo tänään!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Kilpailuta laina

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Lainojen yhdistäminen

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit ilman vakuuksia hakea lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme