Remonttilaina

Remonttilaina mahdollistaa kotisi ilmeen uudistamisen mieleiseksesi. Hae remonttiprojektiisi rahoitus Lendon lainapalvelusta ja remonttilaina voi olla tililläsi jo saman päivän aikana.

 • Vakuudetonta remonttilainaa 500 - 60 000 euroa

 • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

 • Vastaus jopa 1 minuutissa

 • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Panosta kotisi viihtyvyyteen ja nosta sen arvoa remonttilainan avulla.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Remonttilaina - kotisi pieniin kuin suuriin remontteihin

Onko suunnitelmissasi keittiö- tai kylpyhuoneremontti? Vai onko taloyhtiössäsi alkamassa julkisivu- tai putkiremontti? Kenties peruskorjauslaina tai laina kodin energiatehokkuuden parantamiseen olisi ajankohtaista? Remonttilaina mahdollistaa kotisi ilmeen uudistamisen mieleiseksesi sekä kodintekniikan päivittämisen nykyaikaiseksi. Lendon kautta haet remonttilainaa niin suuriin kuin pieniin remontteihin aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Näet remonttilainat yhdellä silmäyksellä

Kun tarvitset remonttirahoitusta, on remonttilaina helppo hakea Lendon lainapalvelun kautta. Täytät vain hakemuksen ja me välitämme sen puolestasi usealle eri pankille ja luotonantajalle. Tarjoukset tulevat nopeimmillaan minuuteissa hakemuksen jättämisestä. Saat viimeisetkin tarjoukset vuorokauden sisällä. Remonttilainat ovat nähtävissäsi Omilla sivuillasi. Pääset yhdellä vilkaisulla vertailemaan remonttilainoja, joista voit valita itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon.

Hakemus on ilmainen, etkä sitoudu ottamaan lainaa missään vaiheessa.

Asiakaspalvelumme on apunasi, mikäli sinulla on kysyttävää lainanhausta.

 • Tee hakemus Lendon lainanvertailupalveluun. Valitse lainan käyttötarkoitukseksi Remontti.

 • Saat tarjoukset lainasta vuorokauden kuluessa.

 • Vertaa remonttilainoja.

 • Valitse mieluisin lainatarjous.

Kuinka suuri remonttilaina minun on mahdollista saada?

Lendon kautta haettava remonttilaina on vakuudeton laina, jonka voi hakea koko remontin hinnalle. Se, paljonko sinulle tarjotaan lainaa, riippuu taloustilanteestasi ja lainan takaisinmaksukyvystäsi. Kauttamme on mahdollista saada remonttilainaa kodin kunnostamiseen jopa 60 000 euroon asti.

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Lendon kautta remonttilainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on kuukausittaiset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Millä korolla saan remonttilainan?

Lainan korko voi vaihdella eri luotonantajien kesken. Lainojen korot näet, kun olet vastaanottanut tarjoukset pankeilta ja luotonantajilta lainapalvelussamme.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa korkoon:

 • Työsuhde : Kun sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa edullisemmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työssä.

 • Rinnakkaishakija : Luotonantajat näkevät lainantarjoamisen riskittömämpänä, kun kaksi henkilöä ovat yhteisvastuullisia lainasta. Se voi vaikuttaa korkoon positiivisesti. Rinnakkaishakijana voi olla ainoastaan samassa taloudessa asuva puoliso.

 • Siviilisääty : Jos sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia, tämä voi vaikuttaa positiivisesti myös yksinään haettavaan lainaan.

Kannattaako remonttilaina kilpailuttaa?

Lainojen korot saattavat vaihdella eri pankeilla ja luotonantajilla. Hakemalla remonttilainan Lendon lainapalvelusta näet, keneltä saat edullisimman tarjouksen remonttilainallesi. Siksi remonttilainojen vertailu on aina hyvä tehdä ennen päätöstä ottaa lainaa. Erot lainaehdoissa voivat olla suuriakin, sillä lainanhakukriteerit vaihtelevat kunkin pankin ja luotonantajan välillä. Remonttilaina on hyvä kilpailuttaa, jotta saat lainan itsellesi parhaiten sopivilla ehdoilla.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.

Usein kysytyt kysymykset