Remonttilaina

Onko suunnitelmissasi keittiö- tai kylpyhuoneremontti? Tai onko taloyhtiössäsi alkamassa julkisivu- tai putkiremontti? Remonttilaina mahdollistaa kotisi ilmeen uudistamisen mieleiseksesi. Hae remonttiprojektiisi rahoitus Lendon lainapalvelusta ja remonttilaina voi olla tililläsi jo saman päivän aikana.

 • Vakuudeton remonttilaina 500 - 60 000 euroa

 • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

 • Vastaus jopa 1 minuutissa

 • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Panosta kotisi viihtyvyyteen ja nosta sen arvoa remonttilainan avulla.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Miten remonttilaina haetaan?

Remonttilaina on helppo hakea Lendon lainapalvelun kautta. Täytät vain hakemuksen ja me välitämme sen puolestasi usealle eri pankille ja luotonantajalle. Remonttilainatarjoukset tulevat nopeimmillaan minuuteissa hakemuksen jättämisestä. Saat viimeisetkin lainatarjoukset vuorokauden sisällä ja pääset vertailemaan remonttilainoja, joista voit valita itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon.

Hakemus on ilmainen, etkä sitoudu ottamaan lainaa missään vaiheessa.

Asiakaspalvelumme on apunasi, mikäli sinulla on kysyttävää lainanhausta.

 • Tee hakemus Lendon lainanvertailupalveluun. Valitse lainan käyttötarkoitukseksi ”remontti”.

 • Saat lainatarjoukset vuorokauden kuluessa.

 • Vertaa remonttilainatarjouksia.

 • Valitse mieluisin lainatarjous.

Kuinka suuri remonttilaina minun on mahdollista saada?

Lendon kautta haettava remonttilaina on vakuudetonta lainaa, jota voit hakea koko remontin hinnalle. Se, paljonko sinulle tarjotaan lainaa, riippuu taloustilanteestasi ja lainan takaisinmaksukyvystäsi. Kauttamme on mahdollista saada remonttilainaa kodin kunnostamiseen jopa 60 000 euroon asti.

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Lendon kautta remonttilainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on kuukausittaiset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Millä korolla saan remonttilainan?

Lendo ei itse laske korkoa lainalle vaan sen tekevät yhteistyökumppanimme, jotka perustavat remonttilainan koron omiin luottoluokituksiinsa. Lainatarjousten korot näet, kun olet saanut lainatarjoukset pankeilta ja luotonantajalta lainapalvelussamme.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa korkoon:

 • Työsuhde : Kun sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa edullisemmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työssä.

 • Rinnakkaishakija : Luotonantajat näkevät lainantarjoamisen riskittömämpänä, kun kaksi henkilöä ovat yhteisvastuullisia lainasta. Se voi vaikuttaa korkoon positiivisesti. Rinnakkaishakijana voi olla ainoastaan samassa taloudessa asuva puoliso.

 • Siviilisääty : Jos sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia, tämä voi vaikuttaa positiivisesti myös yksinään haettavaan lainaan.

Kannattaako remonttilaina kilpailuttaa?

Lainojen korot saattavat vaihdella eri pankeilla ja luotonantajilla. Hakemalla remonttilainan Lendon lainapalvelusta näet, keneltä saat edullisimman tarjouksen remonttilainallesi. Siksi remonttilainojen vertailu on aina hyvä tehdä ennen päätöstä ottaa lainaa. Erot lainaehdoissa voivat olla suuriakin, sillä lainanhakukriteerit vaihtelevat kunkin pankin ja lauotonantajan välillä. Remonttilaina on hyvä kilpailuttaa, jotta saat lainan itsellesi parhaiten sopivilla ehdoilla.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme