1. Hae lainaa
  2. Pienlaina

Pienlaina nopeasti ilman vakuuksia alkaen 500 €

Välillä rahantarve yllättää. Pienlaina voi auttaa, jos omia säästöjä ei ole käytettävissä. Lendon kautta voit hakea pienlainaa ilman vakuuksia 500 eurosta ylöspäin nopeasti.

  • Pienten menojen rahoittamiseen

  • Yhdellä hakemuksella monta tarjousta

  • Myös lainapäätös tulee nopeasti

Pienlaina on vakuudeton kulutusluotto pienten menojen rahoittamiseen. Se sopii etenkin äkillisesti syntyneisiin menoihin, joita ei voi lykätä ja varsinkin jos tarvitset lainaa heti.

Hammaslääkärikäynti, auton korjaus, lemmikkieläimen lääkärikulut tai uuden kodinkoneen hankinta rikkoutuneen tilalle ovat tilanteita, joissa pienlainasta saattaa olla hyötyä. 

Pienlainoille tyypillistä on pieni lainasumma ja lyhyt takaisinmaksuaika.

Tavallinen pienlaina on esimerkiksi 500 – 1 000 euron laina vuoden tai kahden takaisinmaksuajalla.

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Millä korolla saan pienlainaa?

Lainan korko on aina yksilöllinen perustuen hakijasta tehtyyn luottoluokitukseen. Tavallisesti nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Sen lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja.

Näistä kuluista yhdessä muodostuu todellinen vuosikorko.

Koska korko voi vaihdella eri luotonmyöntäjien kesken, kannattaa pienlainakin kilpailuttaa.

Pienlaina tilille jopa saman päivän aikana

Välitämme hakemuksesi automaattisesti eteenpäin kumppaneillemme, joten voit saada nopeasti lukuisia tarjouksia kerralla.

Pääset valitsemaan niistä parhaan tarjouksen ja itsellesi sopivimman pienlainan.

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Tehtyäsi päätöksen voit allekirjoittaa lainasopimuksen samantien sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Yleensä laina maksetaan tilillesi 1–3 pankkipäivän kuluessa luotonantajasta riippuen.

Etenkin pienet lainat on kuitenkin mahdollista saada käyttöönsä heti vielä saman päivän aikana.

Lainojen yhdistäminen tuo sinulle säästöjä

Pienlainoissa sekä pikavipeissä on yleensä korkeat korot sekä kulut lainan pääomaan nähden.

Jos sinulla on useita pienlainoja, voi lainojen yhdistäminen tuoda sinulle konkreettista säästöä jatkossa.

Kun yhdistät lainasi, sinulle tulee maksettavaksi jatkossa vain yhden lainan kuukausikulut. Varsinkin pikavipit sekä osamaksut kannattaa usein yhdistää.

Yhdistelylaina on usein pienempikorkoinen, sillä suurempien lainojen kohdalla korko on usein edullisempi kuin pienissä lainoissa.

Myös takaisinmaksuajan voi valita itselleen sopivaksi, eli voit pidemmän maksuajan avulla pienentää kuukausierän suuruutta.

Hae pienlainaa alkaen 500 € - tingimme puolestasi!

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Pienlaina

Usein kysytyt kysymykset

Maksuaikataulu riippuu valitsemastasi pankista. Lainan saaminen tilillesi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Yleensä pienemmät lainasummat tulevat maksuun nopeammin. Luotonmyöntöprosessia nopeuttaa myös se, että täytät hakemuksen huolellisesti ja että jo hakemusta lähettäessäsi mukana ovat kaikki tarvittavat tiedot sekä liitteet.

Jos tärkein kriteerisi on luoton saannin nopeus, suosi valinnassasi pankkia, joka ei edellytä erillisiä liitteitä. Muistathan kuitenkin, että myös pienlainan hakemisen tulisi olla aina harkittu päätös.

Lendon kautta haettava laina on suuruudeltaan vähintään 500 euroa. Jos tarvitset vähemmän, voi joustoluotto eli joustolaina olla sopiva vaihtoehto. Siinä lainalle asetetaan luottoraja, jonka puitteissa lainaa voi nostaa haluamansa summan.

Voit siis hakea 500 euron lainan ja nostaa siitä käyttöösi vain tarvitsemasi määrän. Lainakuluja kertyy ainoastaan käytössäsi olevasta summasta.

Luotonantajien ehtona on, että hakija on vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Mainittujen peruskriteerien lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla käytössään myös verkkopankkitunnukset sekä sähköposti. Huomioithan, että Lendo on lainanvälittäjä, eikä siten voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin.

Korko vaihtelee eri luotonmyöntäjien kesken. Jokainen pankki tekee oman yleisarvion antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa arvion pohjalta yksilöllistä korkoa.

Kun haet lainaa Lendon kautta, nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Sen lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista yhdessä muodostuu todellinen vuosikorko.

Saadaksesi selville, millä korolla pankit tarjoavat juuri sinulle lainaa, täytä lainahakemus ja lähetä se meille. Välitämme sen sen jälkeen kumppaneillemme automaattisesti. Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla minuuteissa.