Pankkilainaa jopa 60 000 euroa

Onko pankkilaina ajankohtainen? Säästä aikaa hakemalla se Lendon avulla! 

  • Nopea ja maksuton hakemus

  • Vertaa pankkilainoja jopa 24 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa minuutissa

Hae pankkilainaa Lendon kautta - Tingimme puolestasi!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Pankkilaina – tärkeä osa kansantaloutta

Monet meistä ovat joskus ottaneet yhden tai useamman pankkilainan. Pankkilainat ovat iso osa kansantaloutta, useiden yksityishenkilöiden taloutta sekä yritysten rahoitusta.

Pankkilainat ovat olleet olemassa jo pitkään, mutta monet eivät tunne rahoitusmuodon taustaa.

Pankkijärjestelmän historia

Lainat ovat keskeinen osa pankkijärjestelmää, mutta ne eivät aina olleet pankkien ydintoimintaa. Sana pankki on tullut italiankielen sanasta banca, joka tarkoittaa penkkiä.

Sinä aikana valuutta oli yleensä kolikoina, ja jopa pienimmillä herttua- ja ruhtinaskunnilla oli oma valuuttansa. Tarve vaihtaa valuutta toiseen oli valtava.

Edellytys kaupan toimimiselle oli, että tärkeillä markkinapaikoilta löytyi mahdollisuus valuutanvaihtoon. Valuutanvaihtajat hoitivat liiketoimintaansa penkiltä tai pöydältä, ja näin syntyi pankkitoiminnan konsepti.

Ajan myötä rahanvaihdon järjestelmä alkoi kehittyä. Kauppiaat pystyivät tallentamaan summan, vastaanottamaan vekselin ja nostamaan saman summan kauppapaikkaan saapuessaan.

Se oli sekä kätevää että turvallista aikana, jolloin kolikot olivat raskaita ja tiet täynnä varkaita ja muita rikollisia.

Pankkilaina oli yleisesti käytössä antiikin Kreikassa, ja Rooman suurvallan aikana niistä alettiin perimään korkoa.

Erilaisia ​​pankkilainoja

Pankkilainoja on olemassa monenlaisia. Yleisimpiä ovat henkilökohtaiset lainat, kuten kulutusluotto, asuntolaina sekä opintolaina. Termiä vakuudeton laina käytetään usein yksityishenkilölle myönnettäville lainoille, joissa ei vaadita vakuutta.

Nykyisin on olemassa myös pikalaina (kutsutaan joskus myös mikroluotoksi). Siinä lainasumma on usein tavallista pankkilainaa pienempi.

Uudet pankkilainan muodot kehittyvät jatkuvasti, kun yhteiskuntamme muuttuu ja uudistuu. Sama pätee pankki-sanaan, jota nykyään käytetään laajemmin etenkin hoito- ja lääketieteen alalla, esimerkiksi veri-  ja kantasolupankista puhuttaessa.

Miksi hakea lainaa Lendon kautta eikä mennä suoraan pankkiin?

Pankkilainan hakemiseen voi olla useita syitä. Voi tulla tarve rahoittaa odottamattomia kuluja, ostaa uusi koti tai lisärahoitusta voi tarvita muuhun käyttötarkoitukseen. 

Vielä tänäkin päivänä monet ihmiset asioivat ainoastaan omassa pankissaan ja ottavat sieltä tarjotun pankkilainan sen kummemmin asiaa miettimättä. Useimmille olisi todennäköisesti parempi ensin vertailla lainoja, jotta saa varmasti edullisen pankkilainan. 

Lendon kautta voit hakea pankkilainaa 500 – 60 0000 euroa ilman vakuuksia. Vain yhdellä hakemuksella sinulla on mahdollisuus saada jopa 24 eri tarjousta, joiden ehtoja ja kustannuksia pääset vertailemaan keskenään.

Saamasi lainatarjous on voimassa jopa 30 päivää, joten voit rauhassa vertailla lainoja ennen päätöksentekoa. 

Millä korolla saan pankkilainaa?

Lainojen korko vaihtelee eri pankeissa. Jokainen pankki tekee yleisarvion antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa tämän arvion pohjalta yksilöllistä korkoa.

Lendon kautta haettavan pankkilainan nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä nimelliskorosta muodostuu todellinen vuosikorko.

Huomioithan kuitenkin, että Lendo ei voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin eikä niiden tarjoamiin korkoihin.

Jokainen pankki käsittelee hakemuksen itsenäisesti ja määrittää lainalle koron, joka perustuu sen omaan sisäiseen riskinarviointiin.

Tavoitat kauttamme yhdellä hakemuksella kaikki yhteistyökumppanimme ja voit saada lukuisia tarjouksia lainasta eri koroilla.

Tämän jälkeen voit itse valita, mikä tarjouksista on juuri sinulle paras.

Hae pankkilaina Lendon avulla jo tänään!

Näin pankkilaina haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras pankkilaina.

Usein kysytyt kysymykset