Pankkilaina – hae pankkilainaa jopa 60 000 euroa

Oletko hakemassa pankkilainaa? Säästä aikaa hakemalla pankkilaina Lendon kautta! 

  • Nopea ja maksuton hakemus

  • Vertaa pankkilainoja jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Hae pankkilainaa Lendon maksuttomassa lainapalvelussa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Pankkilainat – tärkeä osa kansantaloutta

Monet meistä ovat joskus ottaneet yhden tai useamman pankkilainan. Pankkilainat ovat iso osa kansantaloutta, useiden yksityishenkilöiden taloutta sekä yritysten rahoitusta. Pankkilainat ovat olleet olemassa jo pitkään, mutta monet eivät tunne rahoitusmuodon taustaa.

Pankkijärjestelmän historia

Lainat ovat keskeinen osa pankkijärjestelmää, mutta ne eivät aina olleet pankkien ydintoimintaa. Sana pankki on tullut italiankielen sanasta banca, joka tarkoittaa penkkiä. Sinä aikana valuutta oli yleensä kolikoina, ja jopa pienimmillä herttua- ja ruhtinaskunnilla oli oma valuuttansa. Tarve vaihtaa valuutta toiseen oli valtava. Edellytys kaupan toimimiselle oli, että tärkeillä markkinapaikoilta löytyi mahdollisuus valuutanvaihtoon. Valuutanvaihtajat hoitivat liiketoimintaansa penkiltä tai pöydältä, ja näin syntyi pankkitoiminnan konsepti.

Ajan myötä rahanvaihdon järjestelmä alkoi kehittyä. Kauppiaat pystyivät tallentamaan summan, vastaanottamaan vekselin ja nostamaan saman summan kauppapaikkaan saapuessaan. Se oli sekä kätevää että turvallista aikana, jolloin kolikot olivat raskaita ja tiet täynnä varkaita ja muita rikollisia. Pankkilaina oli yleisesti käytössä antiikin Kreikassa, ja Rooman suurvallan aikana pankkilainasta alettiin perimään korkoa.

Erilaisia ​​pankkilainoja

Pankkilainoja on olemassa monenlaisia. Yleisimpiä ovat henkilökohtaiset lainat, kuten kulutusluotto, asuntolaina sekä opintolaina. Termiä vakuudeton laina käytetään usein yksityishenkilölle myönnettäville lainoille, joissa ei vaadita vakuutta. Nykyään on olemassa myös erityyppisiä pikalainoja (joita kutsutaan joskus myös mikroluotoksi).

Uudet pankkilainan muodot kehittyvät jatkuvasti, kun yhteiskuntamme muuttuu ja uudistuu. Sama pätee pankki-sanaan, jota nykyään käytetään laajemmin etenkin hoito- ja lääketieteen alalla, esimerkiksi veri-  ja kantasolupankista puhuttaessa.

Miksi sinun pitäisi hakea pankkilain Lendon kautta eikä mennä suoraan pankkiin?

Pankkilainan hakemiseen voi olla useita syitä. Voi tulla tarve rahoittaa odottamattomia kuluja, ostaa uusi koti tai lisärahoitusta voi tarvita muuhun käyttötarkoitukseen. 

Vielä tänäkin päivänä monet ihmiset asioivat ainoastaan omassa pankissaan ja ottavat sieltä tarjotun pankkilainan sen kummemmin asiaa miettimättä. Useimmille olisi todennäköisesti parempi vertailla lainatarjouksia, jotta saa varmasti edullisen pankkilainan. 

Lendon kautta voit hakea pankkilainaa 500 – 60 0000 euroa ilman vakuutta. Vain yhdellä hakemuksella sinulla on mahdollisuus saada jopa 21 eri lainatarjousta, joiden ehtoja ja kustannuksia pääset vertailemaan keskenään. Lainatarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää, joten voit rauhassa vertailla lainoja ennen päätöksentekoa. 

Millä korolla saan pankkilainaa?

Lendo ei voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntöprosesseihin eikä pankkien tarjoamiin korkoihin. Jokainen pankki käsittelee hakemuksen itsenäisesti ja määrittää lainalle koron, joka perustuu pankkien sisäiseen riskinarviointiin.

Tavallisesti pankkilainan nimelliskorko on 4,90 – 10 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä lainan nimelliskorosta muodostuu lainan todellinen vuosikorko.

Lainojen korko vaihtelee eri pankeissa. Jokainen pankki tekee yleisarvion antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa tämän arvion pohjalta yksilöllistä korkoa.

Lendon kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella kaikki yhteistyökumppanimme ja voit saada lukuisia lainatarjouksia eri koroilla. Tämän jälkeen voit itse valita, mikä tarjouksista on juuri sinulle paras.

Hae pankkilaina Lendon avulla jo tänään!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme