1. Hae lainaa
  2. Pankkilaina

Pankkilainaa jopa 60 000 euroa

Onko pankkilaina ajankohtainen? Säästä aikaa hakemalla se Lendon avulla! 

  • Nopea ja maksuton hakemus

  • Vain yksi hakemus ja välitämme sen kaikille yhteistyökumppaneillemme

  • Tarjoukset jopa minuutissa

Hae pankkilainaa Lendon kautta - Tingimme puolestasi.

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Pankkilaina – tärkeä osa kansantaloutta

Monet meistä ovat joskus ottaneet yhden tai useamman pankkilainan. Pankkilainat ovat iso osa kansantaloutta, useiden yksityishenkilöiden taloutta sekä yritysten rahoitusta.

Pankkilainat ovat olleet olemassa jo pitkään, mutta monet eivät tunne rahoitusmuodon taustaa.

Pankkijärjestelmän historia

Eri lainat ovat keskeinen osa pankkijärjestelmää, mutta ne eivät aina olleet pankkien ydintoimintaa. Sana pankki on tullut italian kielen sanasta banca, joka tarkoittaa penkkiä.

Sinä aikana valuutta oli yleensä kolikoina, ja jopa pienimmillä herttua- ja ruhtinaskunnilla oli oma valuuttansa. Tarve vaihtaa valuutta toiseen oli valtava.

Edellytys kaupan toimimiselle oli, että tärkeillä markkinapaikoilta löytyi mahdollisuus valuutanvaihtoon.

Valuutanvaihtajat hoitivat liiketoimintaansa penkiltä tai pöydältä, ja näin syntyi pankkitoiminnan konsepti.

Ajan myötä rahanvaihdon järjestelmä alkoi kehittyä. Kauppiaat pystyivät tallentamaan summan, vastaanottamaan vekselin ja nostamaan saman summan kauppapaikkaan saapuessaan.

Se oli sekä kätevää että turvallista aikana, jolloin kolikot olivat raskaita ja tiet täynnä varkaita ja muita rikollisia.

Pankkilaina oli yleisesti käytössä antiikin Kreikassa, ja Rooman suurvallan aikana niistä aloitettiin perimään korkoa.

Erilaisia ​​pankkilainoja

Pankkilainoja on olemassa monenlaisia. Yleisimpiä ovat henkilökohtaiset lainat, kuten kulutusluotto eli kulutuslaina, asuntolaina sekä opintolaina.

Termiä vakuudeton laina käytetään usein yksityishenkilölle myönnettäville lainoille, joissa ei vaadita vakuutta.

Nykyisin on olemassa myös pikalaina. Siinä lainasumma on usein tavallista pankkilainaa pienempi.

Uudet pankkilainan muodot kehittyvät jatkuvasti, kun yhteiskuntamme muuttuu ja uudistuu.

Sama pätee pankki-sanaan, jota nykyään käytetään laajemmin myös hoito- ja lääketieteen alalla esimerkiksi veri-  ja kantasolupankista puhuttaessa.

Pankkilainaa voi hakea myös Lendon kautta

Pankkilainan hakemiseen voi olla useita syitä. Voi tulla tarve rahoittaa odottamattomia kuluja, ostaa uusi koti tai lisärahoitusta voi tarvita muuhun käyttötarkoitukseen. 

Vielä tänäkin päivänä monet ihmiset asioivat ainoastaan omassa pankissaan ja ottavat sieltä tarjotun pankkilainan sen kummemmin asiaa miettimättä.

Useimmille olisi kuitenkin parempi ensin vertailla lainoja, jotta saa varmasti edullisen pankkilainan. 

Lendon kautta voit hakea pankkilainaa 500 – 60 0000 euroa ilman vakuuksia. Vain yhdellä hakemuksella sinulla on mahdollisuus saada kerralla monta tarjousta, ja joiden ehtoja ja kustannuksia pääset vertailemaan keskenään.

Saamasi lainatarjoukset ovat voimassa pisimmillään 30 päivää, joten voit rauhassa miettiä valintaasi ennen päätöksentekoa. 

Pankkilainan koroissa on eroja

Lainojen korko vaihtelee eri pankeissa. Jokainen pankki tekee yleisarvion antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa tämän arvion pohjalta yksilöllistä korkoa.

Lendon kautta haettavan pankkilainan nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä nimelliskorosta muodostuu todellinen vuosikorko.

Jokainen pankki käsittelee hakemuksen itsenäisesti ja määrittää lainalle koron perustuen sen omaan sisäiseen riskinarviointiin.

Voit saada lukuisia tarjouksia lainasta eri koroilla. Tarjousten keskinäinen vertailu on palvelumme ansiosta helppoa ja voit itse valita, mikä tarjouksista on juuri sinulle paras sekä sopivin.

Huomioithan että Lendo ei voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin eikä niiden tarjoamiin korkoihin.

Hae pankkilaina Lendon avulla jo tänään!

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Pankkilaina

Usein kysytyt kysymykset

Lendon kautta voi hakea pankkilainaa 500 – 60 000 euroa.

Voit yhdellä hakemuksella saada tarjouksen useasta eri pankista, sillä välitämme hakemuksen aina kaikille pankeille ja luotonmyöntäjille, joiden kanssa toimimme yhteistyössä.

Vertailemalla varmistat, että saat haluamasi lainan parhaimpaan hintaan.

Moni hakee lainaa ainoastaan omasta pankistaan, vaikka lainavertailu voisi johtaa parempaan tarjoukseen toiselta luotonantajalta.

Pankkilainaa hakeakseen on oltava vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Lainaa ei voida myöntää, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Nämä ehdot koskevat myös mahdollista yhteishakijaa. Lendon kautta lainaa haettassa hakijalla tulee lisäksi olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Saat rahat tilillesi nopeimmillaan saman päivän aikana. Yleensä laina on nostettavissa 1–3 päivän sisällä sopimuksen solmimisesta.