Tee lainavertailu - saat lainan parhaalla korolla

Lainavertailu säästää aikaa ja rahaa, sillä vain yhdellä hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 25 pankilta ja luotonantajalta

  • Ensimmäiset vastaukset voivat tulla minuutissa

Tee lainavertailu Lendon lainapalvelussa jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Kun haet lainaa, voit saada tarjouksia eri koroilla ja ehdoilla vaikka hakisit täsmälleen samaa summaa monesta eri pankista.

Lainavertailu on hyvä tehdä, jotta näet, kuka lainanmyöntäjistä tarjoaa edullisinta vaihtoehtoa. Vertailemalla saamiasi tarjouksia keskenään voit säästää tuntuvia summia.

Tarjouksen pyytäminen useasta eri pankista on työlästä. Lendon avulla lainavertailun tekeminen on helppoa, sillä yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksia useilta lainanmyöntäjiltä. Säästät siis samalla myös aikaa ja vaivaa!

Hae lainaa täyttämällä maksuton hakemus lainapalvelussamme.

Kuinka lainojen vertailu toimii?

Aloita lainavertailun tekeminen syöttämällä hakemuslomakkeeseen toivomasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika ja valitsemalla alasvetovalikosta lainan käyttötarkoitus.

Hakemuksella kysytään muun muassa työsuhteestasi sekä asumismuodostasi. Antamiesi tietojen avulla lainanmyöntäjät arvioivat luottokelpoisuuttasi.

Yhdellä hakemuksella jopa 25 lainatarjousta

Lendo välittää hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneilleen. Saamasi lainatarjous on voimassa 6 – 30 päivää.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa vaan voit rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää, haluatko edetä niistä jonkun kanssa.

Tarjoukset jopa minuutissa

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo minuutin sisällä siitä, kun lainahakemus on jätetty.

Loput tarjoukset ovat nähtävillä vuorokauden sisällä. Näet saamasi kaikki tarjoukset kirjautumalla sisään Omille sivuillesi.

Tehdessäsi lainavertailua kannattaa huomio kiinnittää lainojen todelliseen vuosikorkoon.

Todellisessa vuosikorossa on huomioitu lainan nimelliskoron lisäksi muut kulut, kuten avausmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Laina nostettavissa jopa samana päivänä

Kun sopiva laina on löytynyt, voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Useimmissa tapauksissa laina on nostettavissa 1–3 työpäivän kuluessa.

Voit myös jättää tarjoukset huomioimatta, jos ne eivät ole mielestäsi kyllin hyviä. Jos tarjouksiin ei reagoida, raukeavat ne itsestään 6–30 päivän kuluessa.

Lainavertailu on syytä tehdä myös vanhoille lainoille

Myös olemassa olevan lainan voi kilpailuttaa lainavertailun avulla. Kulutusluotoille asetettiin korkokatto 1.9.2019, joten kaikki sitä aiemmin nostetut lainat on syytä kilpailuttaa.

Palkankorotus voi parantaa luottoluokitustasi

Lainan korko voi laskea muuttuneen elämäntilanteen myötä, ja siksi lainavertailu on hyvä tehdä säännöllisesti myös vanhoille lainoille.

Esimerkiksi palkankorotus tai pienentyneet asumiskustannukset vaikuttavat lainan takaisinmaksukykyyn ja voivat siten parantaa hakijan luottokelpoisuutta.

Säästä kuukausikuluissasi yhdistämällä lainat yhdeksi

Erityistä säästöä syntyy, kun lainavertailun kohteena on yhdistelylaina. Jos lainoja, luottokorttivelkoja sekä osamaksusopimuksia on useita, voi olla kannattavampaa maksaa ne pois uudella lainalla.

Tällöin voi hyötyä pienemmästä korosta, minkä lisäksi säästöä kertyy ylimääräisten lainanhoitokulujen karsiutumisesta.

Tee lainavertailu näin

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset