1. Hae lainaa
  2. Lainavertailu

Tee lainavertailu - saat lainan parhaalla korolla

Lainavertailu säästää aikaa ja rahaa, sillä vain yhdellä hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 23 pankilta ja luotonantajalta

  • Ensimmäiset vastaukset voivat tulla minuutissa

Tee lainavertailu Lendon lainapalvelussa jo tänään!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Kun haet lainaa, voit saada tarjouksia eri koroilla ja ehdoilla vaikka hakisit täsmälleen samaa summaa monesta eri pankista.

Lainavertailu on hyvä tehdä, jotta näet, kuka lainanmyöntäjistä tarjoaa edullisinta vaihtoehtoa. Vertailemalla saamiasi tarjouksia keskenään voit säästää tuntuvia summia.

Tarjouksen pyytäminen useasta eri pankista on työlästä. Lendon avulla lainavertailun tekeminen on helppoa, sillä yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksia useilta eri lainanmyöntäjiltä. Säästät siis samalla myös aikaa ja vaivaa!

Hae lainaa täyttämällä maksuton hakemus lainapalvelussamme.

Kuinka lainojen vertailu toimii?

Aloita lainavertailun tekeminen syöttämällä hakemuslomakkeeseen toivomasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika ja valitsemalla alasvetovalikosta lainan käyttötarkoitus.

Hakemuksessa kysytään muun muassa työsuhteestasi sekä asumismuodostasi. Antamiesi tietojen avulla lainanmyöntäjät arvioivat luottokelpoisuuttasi.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää, haluatko edetä niistä jonkun kanssa.

Saamasi lainatarjous on voimassa 6 – 30 päivää.


Tarjoukset jopa minuutissa !

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo minuutin sisällä siitä, kun olet lähettänyt lainahakemuksesi.

Loputkin tarjoukset ovat nähtävillä vuorokauden sisällä. Näet saamasi kaikki tarjoukset kirjautumalla sisään omille sivuille osoitteessa inbox.lendo.fi.

Tehdessäsi lainavertailua kannattaa huomio kiinnittää lainojen todelliseen vuosikorkoon.

Todellisessa vuosikorossa on huomioitu lainan nimelliskoron lisäksi muut kulut, kuten avausmaksu eli nostopalkkio sekä tilinhoitomaksu.

Laina nostettavissa jopa samana päivänä

Kun sopiva sopiva laina on löytynyt, voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Useimmissa tapauksissa laina on nostettavissa 1–3 työpäivän kuluessa.

Voit myös jättää tarjoukset huomioimatta, jos ne eivät ole mielestäsi kyllin hyviä. Jos tarjouksiin ei reagoida, raukeavat ne itsestään 6–30 päivän kuluessa.

Lainavertailu on syytä tehdä myös vanhoille lainoille

Myös olemassa olevan lainan voi kilpailuttaa lainavertailun avulla. Kulutusluotoille asetettiin korkokatto 1.9.2019, joten kaikki sitä aiemmin nostetut lainat kannattaa kilpailuttaa.

Palkankorotus voi parantaa luottoluokitustasi

Uuden lainan korko voi laskea muuttuneen elämäntilanteen myötä, ja siksi lainavertailu on hyvä tehdä säännöllisesti myös vanhoille lainoille.

Esimerkiksi palkankorotus tai pienentyneet asumiskustannukset vaikuttavat lainan takaisinmaksukykyyn ja voivat siten parantaa hakijan luottokelpoisuutta.

Säästä kuukausikuluissasi yhdistämällä lainat

Erityistä säästöä syntyy, kun lainavertailun kohteena on yhdistelylaina.

Jos lainoja, luottokorttivelkoja sekä osamaksusopimuksia on monta, usein on kannattavampaa maksaa ne pois uudella lainalla.

Tällöin voi hyötyä pienemmästä korosta. Sen lisäksi säästöä kertyy ylimääräisten lainanhoitokulujen karsiutumisesta.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Lainavertailu

Usein kysytyt kysymykset

Lainavertailun ja sitä seuraavien mahdollisten lainatarjousten saaminen edellyttää hakemuksen täyttämistä, sillä vasta sen tietojen perusteella lainanhakijalle voidaan laskea yksilöity, vain sinua varten tarjous.

Tarjouksille ei ole ennalta määrättyä hintaa, joka olisi sama kaikille lainanottajille. Korot ja kulut pohjautuvat aina luotonmyöntäjän tekemään yksilölliseen riskiluokitukseen lainanhakijasta. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei kuitenkaan vielä sido vielä mihinkään ja voit vertailla tarjouksia rauhassa.

Pelkkä lainojen vertailu ei vielä sido sinua mihinkään. Jos saamasi tarjoukset eivät ole mielestäsi riittävän hyviä, voit jättää tarjoukset huomioimatta.

Tarjoukset raukeavat itsestään 6–30 päivän kuluessa.

Vain vertailemalla voit tietää, mikä kulutuslaina on paras juuri sinulle. Pankkien ja luotonantajien antamat tarjoukset saattavat vaihdella suuresti sillä lainaehdot, korot sekä muut kulut voivat olla hyvinkin erilaisia pankkien ja luotonantajien välillä.

Jokaisella luotonantajalla on omat lainanhakukriteerinsä ja luottoluokituksensa, joihin niiden tarjoukset perustuvat. Vertailemalla lainoja Lendon avulla näet kerralla, mikä niistä tulee sinulle edullisimmaksi.

Välitämme hakemuksesi aina kaikille . Pelkkä vertailu ei vielä sido sinua mihinkään.

Voit säästää selvää rahaa, kun vertailet lainoja. Niiden kuluissa voi olla suuriakin eroja. Erityistä säästöä voit saada, kun yhdistelet vanhat lainasi.

Lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina keskittää lainat yhteen paikkaan, ja sinun tarvitsee lyhentää vain yhtä lainaa yhdelle luotonantajalle.

Mikäli haluat maksaa nykyisiä lainojasi pois koko hakemallasi summalla, tarkista silloin, että summat ovat samat kummassakin kohdassa. Tämä osoittaa, ettet ole hakemassa uutta vaan yhdistelemässä nykyisiä.