Tee lainavertailu niin saat lainan parhaalla korolla

Lainavertailu säästää aikaa ja rahaa, sillä vain yhdellä hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Tee lainavertailu Lendon lainapalvelussa täyttämällä hakemus jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Kun haet lainaa, voit saada tarjouksia eri koroilla ja ehdoilla vaikka hakisit samaa summaa monesta eri pankista. Lainavertailu on hyvä tehdä, jotta näet, kuka lainanmyöntäjistä tarjoaa edullisinta lainaa. Vertailemalla lainasta saamiasi tarjouksia keskenään voit säästää tuntuvia summia.

Tarjouksen pyytäminen useasta eri pankista on työlästä. Lendon kaltaisten lainapalvelujen avulla lainavertailun tekeminen on helppoa, sillä yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksia useilta lainanmyöntäjiltä. Hae lainaa täyttämällä maksuton hakemus lainapalvelussamme.

Kuinka lainojen vertailu toimii?

Lainanmyöntäjät arvioivat hakijan luottokelpoisuutta

Aloita lainavertailun tekeminen syöttämällä hakemuslomakkeeseen toivomasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika ja valitsemalla alasvetovalikosta lainan käyttötarkoitus. Hakemuksella kysytään muun muassa työsuhteestasi sekä asumismuodostasi. Antamiesi tietojen avulla lainanmyöntäjät arvioivat luottokelpoisuuttasi.

Yhdellä hakemuksella jopa 21 lainatarjousta

Lendo välittää hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneilleen. Saamasi lainatarjous on voimassa 6 – 30 päivää. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa vaan voit rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää, haluatko edetä jonkun kanssa.

Tarjoukset jopa minuutissa

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo minuutin sisällä siitä, kun lainahakemus on jätetty. Loput tarjoukset ovat nähtävillä vuorokauden sisällä. Näet lainavertailun kaikki tarjoukset kirjautumalla sisään Omille sivuillesi.

Tehdessäsi lainavertailua kannattaa huomio kiinnittää lainojen todelliseen vuosikorkoon. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu lainan nimelliskoron lisäksi muut kulut, kuten lainan avausmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Laina nostettavissa jopa samana päivänä

Kun sopiva laina on löytynyt, voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Useimmissa tapauksissa laina on nostettavissa 1–3 työpäivän kuluessa. Voit myös jättää tarjoukset huomioimatta, jos ne eivät ole mielestäsi kyllin hyviä. Jos tarjouksiin ei reagoida, raukeavat ne itsestään 6–30 päivän kuluessa.

Lainavertailu on syytä tehdä myös vanhoille lainoille

Myös olemassa olevan lainan voi kilpailuttaa lainavertailun avulla. Kulutusluotoille asetettiin korkokatto 1.9.2019, joten kaikki sitä aiemmin nostetut lainat on syytä kilpailuttaa.

Palkankorotus voi parantaa luottoluokitustasi

Lainan korko voi laskea muuttuneen elämäntilanteen myötä, ja siksi lainavertailu on hyvä tehdä säännöllisesti myös vanhoille lainoille. Esimerkiksi palkankorotus tai pienentyneet asumiskustannukset vaikuttavat lainan takaisinmaksukykyyn ja voivat siten parantaa lainanhakijan luottokelpoisuutta.

Säästä kuukausikuluissasi yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi

Erityistä säästöä syntyy, kun lainavertailun kohteena on yhdistelylaina. Jos lainoja, luottokorttivelkoja sekä osamaksusopimuksia on useita, voi olla kannattavampaa maksaa ne pois uudella lainalla. Tällöin voi hyötyä pienemmästä korosta, minkä lisäksi säästöä kertyy ylimääräisten lainanhoitokulujen karsiutumisesta.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.