Paras lainatarjous löytyy lainoja vertailemalla

Löydä paras ja edullinen lainatarjous Lendon lainapalvelun avulla.

  • Lainatarjoukset jopa 22:lta pankilta ja lainanmyöntäjältä

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Lainatarjous kannattaa kilpailuttaa - Lendo tinkii puolestasi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on lainatarjous?

Lainatarjous on lainanmyöntäjän antama sitoumus myöntää lainanhakijalle lainaa. Lainatarjouksesta ilmenevät lainasumman lisäksi lainalle asetetut ehdot, kuten lainan korko sekä takaisinmaksusuunnitelma.

Pelkkä lainatarjous ei vielä sido lainanhakijaa nostamaan lainaa. Lainanhakija voi pyytää tarjouksen useasta eri pankista ja rauhassa vertailla saamiaan tarjouksia keskenään.

Yhdellä hakemuksella jopa 22 lainatarjousta

Lainatarjouksen saaminen edellyttää lainan hakemista. Kun täytät hakemuksen Lendon lainapalvelussa, voit saada kerralla jopa 22 lainatarjousta yhteistyökumppaneiltamme.

Lainatarjous perustuu lainanhakijan luottoluokitukseen ja siksi eri pankit voivat tarjota lainaa erilaisin ehdoin. Tästä syystä lainatarjouksia on hyvä vertailla, sillä vertailemalla lainoja voi säästää rahaa.

Näin saat lainatarjouksen

Saat lainatarjouksen helpoiten ja nopeiten hakemalla lainaa netistä. Tällöin hakemuksesi menee samantien perille ja voit saada lainatarjouksen hetkessä automatisoidun lainanhakuprosessin ansiosta.

Yhdellä hakemuksella voit saada useita tarjouksia

Lendon lainavertailupalvelun avulla säästät aikaa, sillä parhaan lainatarjouksen saamiseksi sinun ei tarvitse lähettää useita hakemuksia. Lendo välittää hakemuksesi kaikille yhteistyökumppaneilleen, joten voit saada samalla hakemuksella useampia tarjouksia.

Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua nostamaan lainaa.

Hakemus on nopea täyttää

Aloita lainahakemus valitsemalla haluamasi lainasumma sekä lainan takaisinmaksuaika. Hakemuksessa kysytään henkilötietojasi sekä tietoja muun muassa työsuhteestasi sekä kuukausituloistasi. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin.

Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Loputkin tarjoukset ovat katsottavissa 24 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Lainatarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää

Sinulla on 6 – 30 päivää aikaa vertailla saamiasi lainatarjouksia. Voit siis rauhassa tutustua tarjouksiin ennen kuin päätät, minkä kanssa haluat edetä. Kun kaikki lainatarjoukset ovat samassa paikassa, on niitä helppo vertailla keskenään. Löydä edullinen laina saamiesi tarjousten joukosta. Jos mikään tarjouksista ei miellytä, voit jättää ne huomioimatta ja tarjoukset raukeavat itsestään.

Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9 – 15

Jos tarvitset apua hakemuksesi kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa (09) 6899 8000. Kokeneet lainaneuvojamme auttavat mielellään myös kaikissa tarjouksiin liittyvissä kysymyksissä. Saat henkilökohtaista palvelua arkisin klo 9 – 15.

Löydä paras lainatarjous Lendon avulla jo tänään!

Näin lainatarjous haetaan

Täytä hakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.