Vertaile lainoja ja löydä paras lainatarjous

Lainatarjous on lainanmyöntäjän antama sitoumus myöntää lainanhakijalle lainaa. Lainatarjouksesta ilmenevät lainasumman lisäksi lainalle asetetut ehdot, kuten korko sekä takaisinmaksusuunnitelma. Pelkkä lainatarjous ei vielä sido lainanhakijaa nostamaan lainaa. Lainanhakija voi pyytää tarjouksen useasta eri pankista ja rauhassa vertailla saamiaan tarjouksia keskenään.

Yhdellä hakemuksella jopa 21 tarjousta

Lainatarjouksen saaminen edellyttää lainan hakemista. Kun täytät lainahakemuksen Lendon lainapalvelussa, voit saada kerralla jopa 21 lainatarjousta yhteistyökumppaneiltamme.

Lainatarjous perustuu lainanhakijan luottoluokitukseen ja siksi eri pankit voivat tarjota lainaa erilaisin ehdoin. Tästä syystä lainatarjouksia on hyvä vertailla, sillä vertailemalla lainoja voi säästää rahaa.

Näin saat lainatarjouksen

Saat lainatarjouksen helpoiten ja nopeiten hakemalla lainaa netistä. Tällöin hakemuksesi menee samantien perille ja voit saada lainatarjouksen hetkessä automatisoidun lainanhakuprosessin ansiosta.

Yhdellä hakemuksella voit saada useita tarjouksia

Käyttämällä Lendon kaltaista lainapalvelua säästät aikaa, sillä parhaan lainatarjouksen saamiseksi sinun ei tarvitse lähettää useita hakemuksia. Lendo välittää lainahakemuksesi kaikille yhteistyökumppaneilleen, joten voit saada samalla hakemuksella useampia tarjouksia. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua nostamaan lainaa.

Hakemus on nopea täyttää

Aloita hakemuksen täyttäminen valitsemalla haluamasi lainasumma sekä lainan takaisinmaksuaika. Hakemuksessa kysytään henkilötietojasi sekä tietoja muun muassa työsuhteestasi sekä kuukausituloistasi. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin.

Nopea vastaus hakemukseen

Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Loputkin tarjoukset ovat katsottavissa 24 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Jopa 30 päivää aikaa vertailla tarjouksia

Lainatarjoukset ovat voimassa 6 – 30 päivää. Voit siis rauhassa tutustua tarjouksiin ennen kuin päätät, minkä kanssa haluat edetä. Kun kaikki tarjoukset ovat samassa paikassa, on niitä helppo vertailla keskenään edullisimman lainan löytämiseksi. Jos mikään tarjouksista ei miellytä, voit jättää ne huomioimatta ja tarjoukset raukeavat itsestään.

Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9 – 15

Jos tarvitset apua hakemuksesi kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa (09) 6899 8000. Kokeneet lainaneuvojamme auttavat mielellään myös kaikissa tarjouksiin liittyvissä kysymyksissä. Saat henkilökohtaista palvelua arkisin klo 9 – 15.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme