1. Hae lainaa
  2. Lainatarjous eli lainalupaus

Paras lainatarjous eli lainalupaus löytyy vertailemalla

Löydä juuri sinulle paras ja edullinen lainatarjous eli lainalupaus Lendon avulla!

  • Näet kaikki tarjoukset yhdellä silmäyksellä

  • Lainalupaus jopa 24 pankilta ja luotonmyöntäjältä

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Ensimmäiset vastaukset voivat tulla jo minuutissa

Lainatarjous kannattaa aina kilpailuttaa - Lendo tinkii puolestasi.

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on lainatarjous?

Lainatarjous on luotonmyöntäjän antama sitoumus myöntää lainanhakijalle lainaa.

Tarjouksesta ilmenevät lainasumman lisäksi lainalle asetetut ehdot, kulut kuten lainan korko sekä takaisinmaksusuunnitelma.

Termiä lainalupaus on tapana käyttää erityisesti asuntolainan yhteydessä. Asuntokaupoilla se onkin tärkeä olla olemassa, jotta rahoitus haluttuun kohteeseen järjestyy varmasti. 

Samoin mökkilaina on hyvä varmistaa lainalupauksella ennen loma-asunto- tai mökkikaupoille ryhtymistä. 

Myös auton hankintaan tarkoitettu vakuudeton autolaina ja kodin remontointia tai isompaa sisustusprojektia varten otettava laina kodin remonttiin kannattaa varmistaa lainalupauksella.

Lainalupauksen avulla on helpompi rajata vaihtoehdot omaan budjettiin sopiviksi. 

Jopa 24 lainalupausta yhdellä hakemuksella

Lainatarjouksen saaminen edellyttää lainan hakemista. Kun täytät hakemuksen palvelussamme, voit saada kerralla useita lainatarjouksia.

Lainatarjous perustuu aina hakijan luottoluokitukseen sekä luotonmyöntäjien omiin sisäisiin kriteereihin. Siksi eri pankit voivat tarjota lainaa erilaisin ehdoin.

Kun kaikki lainatarjoukset ovat samassa paikassa, on niitä keskenään vertailemalla helpompaa löytää omiin tarpeisiin sopivin edullinen laina.

Lainatarjous nopeasti ja turvallisesti

Palvelumme avulla saat saat haettua lainaa netistä nopeasti ja turvallisesti yhdellä hakemuksella.

Hakemus välitetään samantien eteenpäin. Voit saada myös lainatarjouksen hetkessä automatisoidun lainanhakuprosessimme ansiosta.

Nopealla ja mutkattomalla prosessilla voi olla suuri merkitys varsinkin silloin, jos on tarpeen saada lainaa heti tilille.

Lainalupaus ei sido lainanhakijaa 

Pelkkä lainatarjous eli -lupaus ei sido luotonhakijaa vielä mihinkään. Tarjouksia voi rauhassa vertailla ennen kuin tekee päätöksen, minkä niistä kanssa haluaa edetä. 

Yleensä lainalupaus on voimassa määräajan, jonka umpeuduttua luotonhakijan pitää pyytää uusi tarjous. 

Lendon kautta saadut tarjoukset ovat voimassa 6–30 päivää, joten sinulla on hyvin aikaa vertailla lainojen ehtoja keskenään. 

Jos saamasi lainalupaukset eivät vaikuta riittävän hyviltä, voit jättää ne huomioimatta ja tarjoukset raukeavat itsestään.

Näin saat lainalupauksen hetkessä

  • Täytä hakemus palvelussamme.

  • Ensimmäiset lainalupaukset saapuvat käytännössä samantien.

  • Sinulla on jopa 30 päivää aikaa vertailla saamiasi lainalupauksia.

  • Kun sopiva ja paras tarjous on löytynyt, pääset allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

  • Laina on käytettävissäsi 1–3 pankkipäivän sisällä.

Hakemus on helppo täyttää - säästät myös aikaa

Aloita lainahakemus valitsemalla ensin haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika.

Hakemuksessa kysytään henkilötietojasi sekä tietoja muun muassa työsuhteestasi sekä kuukausituloistasi. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin.

Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Loputkin tarjoukset ovat katsottavissa vuorokauden sisällä.

Koska välitämme hakemuksen automaattisesti kumppaneillemme, säästät myös aikaa ja voit saada jopa 24 tarjousta kerralla.

Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua nostamaan lainaa.

Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9 – 15

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään hakemuksen täyttämisessä ja kaikissa lainanhakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä. 

Jos tarvitset apua hakemuksesi kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa (09) 6899 8000.

Kokeneet lainaneuvojamme auttavat myös saatuihin tarjouksiin liittyvissä kysymyksissä. Saat henkilökohtaista palvelua arkisin klo 9 – 15.

Löydä paras lainalupaus Lendon avulla jo tänään!

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Lainatarjous eli lainalupaus

Usein kysytyt kysymykset

Molemmat tarkoittavat samaa asiaa. Lainalupaus on luotonmyöntäjän antama sitoumus lainasta.

Lainalupauksesta selviää lainasumma, korko sekä muut ehdot. Lainalupaus eli lainatarjous on henkilökohtainen ja se on voimassa määräajan.

Koska luotonantajien lainanmyöntöprosessit ovat pitkälti automatisoituja, saapuvat ensimmäiset tarjoukset samantien hakemuksen lähettämisestä. Yleensä loputkin tarjoukset ovat nähtävissä muutaman tunnin päästä, ja kaikkien luotonantajien vastaukset saapuvat vuorokauden sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Vertaile saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään Omille sivuillesi. Voit valita lainan jo vastaanottamistasi tarjouksista, vaikka kaikki luotonmyöntäjät eivät olisi vielä vastanneet hakemukseesi.

Et sitoudu ottamaan lainaa saamistasi lainatarjouksista huolimatta. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja jos niistä yksikään ei ole mieluinen, voit jättää tarjoukset huomiotta.

Lainatarjoukset raukeavat itsestään viimeistään 30 päivän kuluessa tarjouksen vastaanottamisesta.

Mikäli asut puolison kanssa, suosittelemme lainan yhteishakua. Pankille on pienempi riski myöntää lainaa, kun sen kustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Voit saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi yhteishakijan. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani. Myös pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen. Pankki arvioi tarjousta laskiessaan, kuinka suuret menosi ovat tuloihisi suhteutettuna. Pidemmällä maksuajalla lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi tarkoittaa parempaa korkoa lainallesi.

Voit aina kuitenkin maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa sopimalla asiasta lainanmyöntäjän kanssa. Täytäthän lainahakemuksen huolella vastaten todenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin, sillä virheelliset tiedot voivat vaikuttaa kielteisesti lainapäätökseen.

Kun haet Lendon kautta lainaa, on sinulla aikaa käydä rauhassa läpi saamasi tarjoukset ennen kuin päätät, minkä tarjouksen kanssa haluat edetä. Lainanantajasta riippuen tarjoukset ovat voimassa 6–30 päivää.

Lainapäätös perustuu aina hakijasta tehtyyn kokonaisarvioon. Luotonantaja arvioi hakemuksen tietojen perusteella hakijan kykyä maksaa laina takaisin sovitusti. Riskiarvioon voivat vaikuttaa esimerkiksi hakijan tulot, menot, työsuhteen muoto sekä olemassa olevat velat.

Lendo on lainanvälittäjä eikä itse myönnä lainaa. Päätöksen lainan myöntämisestä tekee aina luotonantaja, joten emme voi tietää mikset saanut lainatarjousta. Voit olla suoraan yhteydessä luotonantajaan, jos haluat tietää miksi sinulle ei myönnetty lainaa. Mikäli elämäntilanteesi muuttuu ja taloudellinen tilanteesi kohentuu sen myötä, suosittelemme uuden hakemuksen tekemistä. Myös rinnakkaishakijan lisääminen hakemukselle voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainatarjous.