Paras lainatarjous löytyy lainoja vertailemalla

Löydä edullinen lainatarjous Lendon lainapalvelun avulla.

  • Lainatarjoukset jopa 21:ltä pankilta ja lainanmyöntäjältä

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Valitse paras lainatarjous Lendon avustuksella!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on lainatarjous?

Lainatarjous on lainanmyöntäjän antama sitoumus myöntää lainanhakijalle lainaa. Lainatarjouksesta ilmenevät lainasumman lisäksi lainalle asetetut ehdot, kuten lainan korko sekä takaisinmaksusuunnitelma. Pelkkä lainatarjous ei vielä sido lainanhakijaa nostamaan lainaa. Lainanhakija voi pyytää tarjouksen useasta eri pankista ja rauhassa vertailla saamiaan tarjouksia keskenään.

Yhdellä hakemuksella jopa 21 lainatarjousta

Lainatarjouksen saaminen edellyttää lainan hakemista. Kun täytät hakemuksen Lendon lainapalvelussa, voit saada kerralla jopa 21 lainatarjousta yhteistyökumppaneiltamme.

Lainatarjous perustuu lainanhakijan luottoluokitukseen ja siksi eri pankit voivat tarjota lainaa erilaisin ehdoin. Tästä syystä lainatarjouksia on hyvä vertailla, sillä vertailemalla lainoja voi säästää rahaa.

Näin saat lainatarjouksen

Saat lainatarjouksen helpoiten ja nopeiten hakemalla lainaa netistä. Tällöin hakemuksesi menee samantien perille ja voit saada lainatarjouksen hetkessä automatisoidun lainanhakuprosessin ansiosta.

Yhdellä hakemuksella voit saada useita tarjouksia

Käyttämällä Lendon kaltaista lainapalvelua säästät aikaa, sillä parhaan lainatarjouksen saamiseksi sinun ei tarvitse lähettää useita hakemuksia. Lendo välittää hakemuksesi kaikille yhteistyökumppaneilleen, joten voit saada samalla hakemuksella useampia tarjouksia. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua nostamaan lainaa.

Hakemus on nopea täyttää

Aloita lainahakemus valitsemalla haluamasi lainasumma sekä lainan takaisinmaksuaika. Hakemuksessa kysytään henkilötietojasi sekä tietoja muun muassa työsuhteestasi sekä kuukausituloistasi. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin.

Nopea vastaus hakemukseen

Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Loputkin tarjoukset ovat katsottavissa 24 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Lainatarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää

Sinulla on 6 – 30 päivää aikaa vertailla saamiasi lainatarjouksia. Voit siis rauhassa tutustua tarjouksiin ennen kuin päätät, minkä kanssa haluat edetä. Kun kaikki lainatarjoukset ovat samassa paikassa, on niitä helppo vertailla keskenään. Löydä edullinen laina saamiesi tarjousten joukosta. Jos mikään tarjouksista ei miellytä, voit jättää ne huomioimatta ja tarjoukset raukeavat itsestään.

Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9 – 15

Jos tarvitset apua hakemuksesi kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa (09) 6899 8000. Kokeneet lainaneuvojamme auttavat mielellään myös kaikissa tarjouksiin liittyvissä kysymyksissä. Saat henkilökohtaista palvelua arkisin klo 9 – 15.

Täytä maksuton hakemus ja löydä paras lainatarjous Lendon avulla jo tänään!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.