Lainahakemus on helppo täyttää netissä

Täytä lainahakemus, kun haluat hakea lainaa. Lendon kaltaisten lainapalvelujen ansiosta voit yhdellä lainahakemuksella vertailla eri lainanmyöntäjien lainatarjouksia keskenään. Pankit ja lainanmyöntäjät selvittävät lainahakemuksen avulla tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta sekä maksukyvystä. Lainahakemuksen pohjalta arvioidaan hakijan luottokelpoisuutta, minkä perusteella lainanmyöntäjät antavat lainatarjouksensa.

Lainahakemuksen voi täyttää verkossa

Nykyisin lainanhaku on siirtynyt entistä enemmän internetiin. Enää ei tarvitse varata aikaa pankin lainaneuvottelijalle vaan lainahakemuksen voi täyttää itsekseen verkossa. Lainaa voi siis hakea ympäri vuorokauden vaikkapa omalta kotisohvalta. Lendon kaltaisten lainapalvelujen ansiosta lainahakemuksia ei tarvitse täyttää useampia parhaimman lainatarjouksen löytämiseksi. Sama lainahakemus välitetään usealle lainanmyöntäjälle ja lainanhakija voi siten saada useampia lainatarjouksia yhdellä hakemuksellaan. Kuluttaja pääsee itse valitsemaan, minkä näistä tarjouksista hän haluaa hyödyntää.

Mitä tietoja lainahakemuksella kysytään?

Lainahakemus kertoo lainanmyöntäjälle hakijan luottokelpoisuudesta. Jokaisella lainanmyöntäjällä on oma tapansa luottokelpoisuuden arviointiin ja siksi lainatarjoukset voivat vaihdella lainanmyöntäjien välillä. Pankit ja lainanmyöntäjät arvioivat hakijan luottokelpoisuutta muun muassa tämän työsuhteen, asumismuodon, tulojen sekä menojen perusteella.

Työsuhde

Lainahakemuksella kysytään usein hakijan työtilanteesta. Työsuhteen muodon ja keston lisäksi lainanmyöntäjää saattaa kiinnostaa hakijan ammatti tai toimiala. Vakituinen ja kokoaikainen työsuhde voi vaikuttaa myönteisesti lainansaantiin.

Asumismuoto

Lainahakemuksella saatetaan kysyä, asuuko lainanhakija vuokralla vai omistusasunnossa. Lisäksi lainanmyöntäjää kiinnostaa asumiskulut ja asuuko hakija samassa taloudessa puolison kanssa.

Tulot

Lainanmyöntäjää kiinnostaa hakijan säännölliset tulot. Yleensä vain palkka- sekä eläketulot huomioidaan eikä esimerkiksi etuuksia lasketa säännöllisiksi tuloiksi. Lendon kautta lainaa hakiessa hakijalta edellytetään vähintään 791 euron kuukausituloja.

Menot

Lainanmyöntäjät ovat erityisen kiinnostuneita lainanhakijan menoista tuloihin suhteutettuna. Menoihin lasketaan esimerkiksi asumiskulut sekä muut elämisen kulut, kuten ruokaan, terveydenhuoltoon sekä harrastuksiin menevät kulut. Jos lainaa haetaan yksin, tulee menoihin merkitä ainoastaan hakijan osuus kuluista vaikka kotitaloudessa asuisi muita henkilöitä.

Varallisuus

Lainanmyöntäjiä kiinnostaa hakijan varallisuus etenkin vakuudellisissa lainoissa, missä varallisuutta voi käyttää lainan vakuutena. Varallisuutta ovat esimerkiksi kiinteistöt, asunto-osakkeet sekä arvopaperit.

Velat

Lainanhakijan luottokelpoisuutta arvioidessaan lainanmyöntäjä haluaa tietää hakijan muista veloista. Velkoihin lukeutuvat myös luottokortit sekä osamaksusopimukset. Lainanlyhennykset ovat menoerä ja vaikuttavat siten hakijan maksukykyyn.

Lendon lainahakemus välitetään 21 lainanmyöntäjälle

Lendon lainapalvelussa voi hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500 - 60 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja valmis lainahakemus lähtee samantien eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Samalla hakemuksella voi siis saada tarjouksia jopa 21 eri lainanmyöntäjältä. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä ja laina voi olla nopeimmillaan tililläsi vielä saman päivän aikana. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta lainanhakijalle eikä sido mihinkään.

Täytä Lendon maksuton lainahakemus ja voit saada lainan tilillesi jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme