Helppo ja nopea lainahakemus netissä - monta tarjousta kerralla

Täytä lainahakemus, kun tarvitset rahoitusta. Hakemus on helppo ja nopea täyttää netissä.

Voit yhdellä hakemuksella vertailla eri luotonmyöntäjien tarjoamia lainoja keskenään ja saada monta tarjousta kerralla!

  • Vakuudeton laina 500 - 60 000 €

  • Lainatarjous jopa 24 pankilta ja luotonmyöntäjältä

  • Ensimmäiset vastaukset voivat tulla minuutissa

  • Hakemus on maksuton

Täytä nopea lainahakemus - voit saada lainan tilillesi jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainahakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää

Lendon lainahakemus on helppo täyttää netissä. Lainaa voi hakea mihin kellonaikaan tahansa vaikkapa omalta kotisohvalta.

Kun täytät hakemuksen palvelussamme, pankit ja luotonantajat joutuvat keskinäiseen kilpailutilanteeseen asiakkuudestasi.

Lainan kilpailutus kannattaa, sillä jokaisella luotonmyöntäjällä on oma tapansa luottokelpoisuuden arviointiin ja siksi tarjoukset voivat vaihdella lainanmyöntäjien välillä.

Pääset yhdellä hakemuksella vertailemaan eri lainatarjouksia ja niiden ehtoja keskenään, sekä valitsemaan itsellesi sopivimman.

Mitä tietoja lainahakemuksessa kysytään?

Pankit ja lainanmyöntäjät selvittävät hakemuksen avulla tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta sekä maksukyvystä.

Sen pohjalta arvioidaan hakijan luottokelpoisuus ja jonka perusteella lainanmyöntäjät antavat tarjouksensa.

Luottokelpoisuuteen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa hakijan työsuhde, asumismuoto, tulot ja menot.

Työsuhde

Lainahakemuksella kysytään usein hakijan työtilanteesta. Työsuhteen muodon ja keston lisäksi lainanmyöntäjää saattaa kiinnostaa hakijan ammatti tai toimiala. Vakituinen ja kokoaikainen työsuhde voi vaikuttaa myönteisesti lainansaantiin.

Asumismuoto

Lainahakemuksella saatetaan kysyä, asuuko lainanhakija vuokralla vai omistusasunnossa. Lisäksi lainanmyöntäjää kiinnostaa asumiskulut ja asuuko hakija samassa taloudessa puolison kanssa.

Tulot

Lainanmyöntäjää kiinnostaa hakijan säännölliset tulot. Yleensä vain palkka- sekä eläketulot huomioidaan eikä esimerkiksi etuuksia lasketa säännöllisiksi tuloiksi. Lendon kautta lainaa hakiessa hakijalta edellytetään vähintään 791 euron kuukausituloja.

Menot

Lainanmyöntäjät ovat erityisen kiinnostuneita lainanhakijan menoista tuloihin suhteutettuna. Menoihin lasketaan esimerkiksi asumiskulut sekä muut elämisen kulut, kuten ruokaan, terveydenhuoltoon sekä harrastuksiin menevät kulut.

Varallisuus

Lainanmyöntäjiä kiinnostaa hakijan varallisuus etenkin vakuudellisissa lainoissa, missä varallisuutta voi käyttää lainan vakuutena. Varallisuutta ovat esimerkiksi kiinteistöt, asunto-osakkeet sekä arvopaperit.

Velat

Lainanhakijan luottokelpoisuutta arvioidessaan lainanmyöntäjä haluaa tietää hakijan muista veloista. Velkoihin lukeutuvat myös luottokortit sekä osamaksusopimukset. Lainanlyhennykset ovat menoerä ja vaikuttavat siten hakijan maksukykyyn.

Näin täytät lainahakemuksen Lendon palvelussa

Lendon lainahakemus on jaettu eri osioihin. Sen ansiosta hakemus on selkeä ja vaivaton täyttää.

1. Aloita hakemuksen täyttö valitsemalla haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Voit hakea lainaa 500 - 60 000 euroa sadan euron tarkkuudella. Maksuajaksi voi valita 1-15 vuotta. Valitse lisäksi alasvetovalikosta lainan käyttötarkoitus. Tässä vaiheessa pyydämme myös ilmoittamaan mahdollisesta yhteishakijasta.

2. Seuraavassa vaiheessa lomakkeella kysytään henkilötietojasi. Henkilötunnuksen lisäksi tarvitsemme yhteystietosi lainatarjousten lähettämistä varten. Lisäksi kysytään hakijan koulutuksesta, mahdollisesta asevelvollisuuden suorittamisesta sekä siviilisäädystä. Jos sinulla ei ole Suomen kansalaisuutta, pyydetään hakemukseen täyttämään ajankohta, kun muutit Suomeen.

3. Hakemuksen kolmannessa vaiheessa esitetään kysymyksiä hakijan asumismuodosta sekä talouden koosta. Lomakkeella kysytään asunnon tyyppiä, pinta-alaa sekä asumiskuluja. Jos asut yhdessä puolisosi kanssa, täytä kyseiseen kohtaan ainoastaan oma osuutesi asumiskuluista.

4. Toiseksi viimeisessä vaiheessa kysytään hakijan työtilanteesta. Hakijaa pyydetään ilmoittamaan työsuhteensa muoto sekä asemansa yrityksessä. Lisäksi kysytään palkkatuloista sekä työsuhteen alkamisajankohdasta.

5. Hakemuksen viimeisessä vaiheessa pyydetään täyttämään tiedot kaikista nykyisistä lainoista. Niiden lisäksi lomakkeella kysytään hakijan luottokorteista. Kun olet valmis, valitse Lähetä.

Voit missä tahansa vaiheessa palata takaisin aiempaan vaiheeseen ja korjata hakemuksesi tietoja.

Jos tarvitset apua hakemuksen täyttämisessä, älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme - asiantuntevat lainaneuvojamme ovat sinua varten.

Hakemus välitetään aina kaikille kumppaneillemme

Voit hakea Lendon avulla vakuudetonta kulutusluottoa alkaen 500 euroa ja aina 60 000 euroon asti.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja valmis lainahakemus lähtee samantien eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Samalla hakemuksella voi siis saada tarjouksia jopa 24 eri luotonmyöntäjältä. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Myös rahat voivat olla nopeimmillaan tililläsi vielä saman päivän aikana.

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Näin palvelumme toimii

Täytä hakemus

1.Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset