Lainahakemus helposti netissä

Täytä Lendon helppokäyttöinen ja turvallinen lainahakemus netissä vain muutamalla klikkauksella.

  • Maksuton lainahakemus, joka ei sido mihinkään

  • Nopea vastaus jopa 1 minuutissa

  • Lainatarjous jopa 22 lainanmyöntäjältä

Täytä maksuton lainahakemus - voit saada lainan tilillesi jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainahakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää

Täytä lainahakemus, kun haluat hakea lainaa. Lendon lainahakemus on helppo täyttää netissä ja voit yhdellä hakemuksella vertailla eri lainanmyöntäjien tarjoamia lainoja keskenään.

Pankit ja lainanmyöntäjät selvittävät lainahakemuksen avulla tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta sekä maksukyvystä. Sen pohjalta arvioidaan hakijan luottokelpoisuutta, ja tämän perusteella lainanmyöntäjät antavat tarjouksensa.

Lainahakemuksen voi täyttää verkossa

Nykyisin lainanhaku on siirtynyt entistä enemmän internetiin. Enää ei tarvitse varata aikaa pankin lainaneuvottelijalle vaan lainahakemuksen voi täyttää itsekseen netissä. Lainaa voi hakea helposti mihin kellonaikaan tahansa vaikkapa omalta kotisohvalta.

Lendon lainapalvelun ansiosta lainahakemuksia ei tarvitse täyttää useampia parhaimman lainan löytämiseksi. Sama lainahakemus välitetään usealle lainanmyöntäjälle ja lainanhakija voi siten saada useampia tarjouksia yhdellä hakemuksellaan. Täytä lainahakemus ja valitse paras lainatarjous jopa 22 tarjouksen joukosta.

Mitä tietoja lainahakemuksella kysytään?

Lainahakemus kertoo lainanmyöntäjälle hakijan luottokelpoisuudesta. Jokaisella lainanmyöntäjällä on oma tapansa luottokelpoisuuden arviointiin, ja siksi tarjoukset voivat vaihdella lainanmyöntäjien välillä. Pankit ja lainanmyöntäjät arvioivat hakijan luottokelpoisuutta muun muassa tämän työsuhteen, asumismuodon, tulojen sekä menojen perusteella.

Työsuhde

Lainahakemuksella kysytään usein hakijan työtilanteesta. Työsuhteen muodon ja keston lisäksi lainanmyöntäjää saattaa kiinnostaa hakijan ammatti tai toimiala. Vakituinen ja kokoaikainen työsuhde voi vaikuttaa myönteisesti lainansaantiin.

Asumismuoto

Lainahakemuksella saatetaan kysyä, asuuko lainanhakija vuokralla vai omistusasunnossa. Lisäksi lainanmyöntäjää kiinnostaa asumiskulut ja asuuko hakija samassa taloudessa puolison kanssa.

Tulot

Lainanmyöntäjää kiinnostaa hakijan säännölliset tulot. Yleensä vain palkka- sekä eläketulot huomioidaan eikä esimerkiksi etuuksia lasketa säännöllisiksi tuloiksi. Lendon kautta lainaa hakiessa hakijalta edellytetään vähintään 791 euron kuukausituloja.

Menot

Lainanmyöntäjät ovat erityisen kiinnostuneita lainanhakijan menoista tuloihin suhteutettuna. Menoihin lasketaan esimerkiksi asumiskulut sekä muut elämisen kulut, kuten ruokaan, terveydenhuoltoon sekä harrastuksiin menevät kulut.

Varallisuus

Lainanmyöntäjiä kiinnostaa hakijan varallisuus etenkin vakuudellisissa lainoissa, missä varallisuutta voi käyttää lainan vakuutena. Varallisuutta ovat esimerkiksi kiinteistöt, asunto-osakkeet sekä arvopaperit.

Velat

Lainanhakijan luottokelpoisuutta arvioidessaan lainanmyöntäjä haluaa tietää hakijan muista veloista. Velkoihin lukeutuvat myös luottokortit sekä osamaksusopimukset. Lainanlyhennykset ovat menoerä ja vaikuttavat siten hakijan maksukykyyn.

Lendon lainahakemus välitetään 22 lainanmyöntäjälle

Lendon lainapalvelusta haettava laina on vakuudeton kulutusluotto, joka voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja valmis lainahakemus lähtee samantien eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Samalla hakemuksella voi siis saada tarjouksia jopa 22 eri lainanmyöntäjältä. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä ja laina voi olla nopeimmillaan tililläsi vielä saman päivän aikana. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta lainanhakijalle eikä sido mihinkään.

Näin palvelumme toimii

Täytä hakemus

1.Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.