1. Hae lainaa
  2. Lainahakemus

Helppo ja nopea lainahakemus netissä - voit saada monta tarjousta kerralla!

Tee lainahakemus, kun tarvitset rahoitusta. Se on helppo ja nopea täyttää.

Kauttamme on mahdollista saada yhdellä hakemuksella jopa monta tarjousta kerralla!

Hakemuksen lähetettyäsi pääset vertailemaan eri luotonmyöntäjien tarjoamia lainoja keskenään.

  • Vakuudetonta lainaa 500 - 60 000 €

  • Ensimmäiset vastaukset voivat tulla minuutissa

  • Hakemus on maksuton, eikä sido mihinkään

Täytä nopea lainahakemus - voit saada lainan tilillesi jo tänään!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainahakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää

Lendon lainahakemus on helppo täyttää netissä. Lainaa voi hakea mihin kellonaikaan tahansa vaikkapa omalta kotisohvalta.

Kun täytät hakemuksen palvelussamme, pankit ja luotonantajat pääsevät keskinäiseen kilpailutilanteeseen asiakkuudestasi.

Lainan kilpailutus kannattaa, sillä jokaisella luotonmyöntäjällä on oma tapansa luottokelpoisuuden arviointiin. Siksi tarjoukset voivat vaihdella lainanmyöntäjien välillä.

Pääset yhdellä hakemuksella vertailemaan eri lainatarjouksia ja niiden ehtoja keskenään, sekä valitsemaan itsellesi sopivimman.

Mitä tietoja lainahakemuksessa kysytään?

Pankit ja lainanmyöntäjät selvittävät hakemuksen avulla tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta sekä maksukyvystä.

Sen pohjalta arvioidaan hakijan luottokelpoisuus ja jonka perusteella lainanmyöntäjät antavat tarjouksensa.

Luottokelpoisuuteen vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa hakijan työsuhde, asumismuoto, tulot ja menot.

Työsuhde

Lainahakemuksessa kysytään usein hakijan työtilanteesta. Työsuhteen muodon ja keston lisäksi lainanmyöntäjää saattaa kiinnostaa hakijan ammatti tai toimiala. Vakituinen ja kokoaikainen työsuhde voi vaikuttaa myönteisesti lainansaantiin.

Asumismuoto

Hakemuksessa saatetaan kysyä, asuuko lainanhakija vuokralla vai omistusasunnossa. Lisäksi lainanmyöntäjää kiinnostaa asumiskulut ja asuuko hakija samassa taloudessa puolison kanssa.

Tulot

Lainanmyöntäjää kiinnostaa hakijan säännölliset tulot. Yleensä vain palkka- sekä eläketulot huomioidaan eikä esimerkiksi etuuksia lasketa säännöllisiksi tuloiksi. Lendon kautta lainaa hakiessa hakijalta edellytetään vähintään 791 euron kuukausituloja.

Menot

Lainanmyöntäjät ovat erityisen kiinnostuneita lainanhakijan menoista tuloihin suhteutettuna. Menoihin lasketaan esimerkiksi asumiskulut sekä muut elämisen kulut, kuten ruokaan, terveydenhuoltoon sekä harrastuksiin menevät kulut.

Varallisuus

Lainanmyöntäjiä kiinnostaa hakijan varallisuus etenkin vakuudellisissa lainoissa, joissa varallisuutta voi käyttää vakuutena. Varallisuutta ovat esimerkiksi kiinteistöt, asunto-osakkeet sekä arvopaperit.

Velat

Lainanhakijan luottokelpoisuutta arvioidessaan luotonmyöntäjä haluaa tietää hakijan muista veloista. Velkoihin lukeutuvat myös luottokortit sekä osamaksulla tehdyt hankinnat.

Lainanlyhennykset ovat menoerä, ja vaikuttavat siten hakijan maksukykyyn.

Näin täytät lainahakemuksen Lendon palvelussa

Lendon lainahakemus on jaettu eri osioihin. Sen ansiosta hakemus on selkeä ja vaivaton täyttää.

1. Aloita hakemuksen täyttö valitsemalla haluamasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Voit hakea lainaa 500 - 60 000 euroa sadan euron tarkkuudella. Maksuajaksi voi valita 1-15 vuotta. Valitse lisäksi alasvetovalikosta lainan käyttötarkoitus. Tässä vaiheessa pyydämme myös ilmoittamaan mahdollisesta yhteishakijasta.

2. Seuraavassa vaiheessa lomakkeella kysytään henkilötietojasi. Henkilötunnuksen lisäksi tarvitsemme yhteystietosi lainatarjousten lähettämistä varten. Lisäksi kysytään hakijan koulutuksesta, mahdollisesta asevelvollisuuden suorittamisesta sekä siviilisäädystä. Jos sinulla ei ole Suomen kansalaisuutta, pyydetään hakemukseen täyttämään ajankohta, kun muutit Suomeen.

3. Hakemuksen kolmannessa vaiheessa esitetään kysymyksiä hakijan asumismuodosta sekä talouden koosta. Lomakkeella kysytään asunnon tyyppiä, pinta-alaa sekä asumiskuluja. Jos asut yhdessä puolisosi kanssa, täytä kyseiseen kohtaan ainoastaan oma osuutesi asumiskuluista.

4. Toiseksi viimeisessä vaiheessa kysytään hakijan työtilanteesta. Hakijaa pyydetään ilmoittamaan työsuhteensa muoto sekä asemansa yrityksessä. Lisäksi kysytään palkkatuloista sekä työsuhteen alkamisajankohdasta.

5. Hakemuksen viimeisessä vaiheessa pyydetään täyttämään tiedot kaikista nykyisistä lainoista. Niiden lisäksi lomakkeella kysytään hakijan luottokorteista. Kun olet valmis, valitse Lähetä.

Voit missä tahansa vaiheessa palata takaisin aiempaan vaiheeseen ja korjata hakemuksesi tietoja.

Jos tarvitset apua hakemuksen täyttämisessä, älä epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme - asiantuntevat lainaneuvojamme ovat sinua varten.

Hakemusprosessi on kätevä ja nopea

Voit hakea Lendon avulla vakuudetonta kulutusluottoa alkaen 500 euroa ja aina 60 000 euroon asti.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja valmis lainahakemus välitetään automaattisesti yhteistyökumppaneillemme.

Yhdellä hakemuksella voit siis saada kerralla tarjouksia useilta eri luotonmyöntäjältä.

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Myös rahat voivat olla nopeimmillaan tililläsi vielä saman päivän aikana.

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.


Tutustu myös vinkkeihimme blogissa!

Löydät Lendon blogista asiantuntijoidemme vinkkejä siihen, miten onnistut lainahakemuksessa.


Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Lainahakemus

Usein kysytyt kysymykset

Kumppaniemme lainaehtoihin kuuluu, että hakija on iältään vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti, ja hänellä pitää olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Luottoa ei voida valitettavasti myöntää, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Samat ehdot koskevat myös mahdollista rinnakkais- eli yhteishakijaa. Hakijalla tulee lisäksi olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Huomioithan, että Lendo ei voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin.

Lendon lainahakemus on nopea täyttää, sillä hakemuksessa kysytään vain muutama kysymys, joiden perusteella lainanmyöntäjä arvioi hakijan luottokelpoisuutta.

Hakemuksessa kysytään esimerkiksi hakijan siviilisäätyä, työsuhteen muotoa, kuukausituloja sekä asumismenoja. Lisäksi hakijaa pyydetään ilmoittamaan nykyiset velat kuten asuntolaina, luottokortit sekä osamaksusopimukset.

Hakemuksen tietojen perusteella luotonantajat laskevat, millaisella korolla ja ehdoilla ne voivat myöntää lainaa. Täyttämällä lainahakemuksen pääset vertailemaan lainoja ja valitsemaan niistä itsellesi sopivimman.

Lainatarjouksen saaminen edellyttää lainahakemuksen täyttämistä, sillä vasta sen tietojen perusteella lainanhakijalle voidaan laskea yksilöity tarjous. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään ja voit vertailla tarjouksia rauhassa.

Lainan korot ja kulut pohjautuvat lainanmyöntäjän tekemään riskiluokitukseen lainanhakijasta. Tarjouksille ei ole ennalta määrättyä hintaa, joka olisi sama kaikille lainanottajille. Saamasi lainatarjoukset ovat siten aina yksilöllisiä ja ainoastaan sinulle laskettuja.

Toimitamme hakemuksen aina kaikille yhteistyökumppaneillemme. Säästät aikaa ja vaivaa sillä voit saada kerralla useamman tarjouksen, ja joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman.

Lainapäätös perustuu aina hakijasta tehtyyn yksilölliseen kokonaisarvioon. Luotonantaja arvioi hakemuksen tietojen perusteella hakijan kykyä maksaa laina takaisin sovitusti. Riskiarvioon voivat vaikuttaa esimerkiksi hakijan tulot, menot, työsuhteen muoto sekä olemassa olevat velat.

Lendo on lainanvälittäjä, eikä itse myönnä lainaa. Päätöksen tekee aina luoton myöntäjä, joten valitettavasti me emme voi tietää syytä, miksi hakemuksesi hylättiin. Voit olla suoraan yhteydessä luotonantajaan, jos haluat tietää miksi lainaa ei myönnetty.

Mikäli elämäntilanteesi muuttuu ja taloudellinen tilanteesi kohentuu sen myötä, suosittelemme että teet uuden lainahakemuksen. Myös rinnakkaishakijan lisääminen hakemukselle voi parantaa mahdollisuuksia saada myönteinen lainapäätö