1. Hae lainaa
  2. Lainaa netistä nopeasti

Lainaa netistä nopeasti ja turvallisesti

Lendon avulla saat haettua lainaa netistä nopeasti ja turvallisesti yhdellä hakemuksella. Välitämme hakemuksesi automaattisesti yhteistyökumppaneillemme.

Nettilaina voi olla tililläsi jo tänään!

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa

  • Saat vastaukset nopeasti - jopa minuutissa

  • Helppo ja nopea hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Lainaa netistä turvallisesti

Hae lainaa netistä nopeasti ja turvallisesti Lendon avulla.

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa netistä nopeasti ilman vakuuksia

Lendon kautta haettavat nettilainat ovat kaikki vakuudettomia. Sinun ei siis tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi tai etsiä erillistä takaajaa.

Ilman vakuuksia kauttamme haettavia lainoja ovat esimerkiksi kodin kunnostamisen ja remontoinnin mahdollistava remonttilaina sekä lomamatkan rahoitukseen sopiva reissuluotto.

Tästä syystä laina ilman vakuuksia onkin vakuudellista joustavampi. Takaisinmaksuajaksi voit valita 1-15 vuotta.

Nettilaina on nopea ja helppo hakea

Nopeus ja helppous ovat keskeisiä syitä siihen, miksi laina kannattaa tänä päivänä hakea netistä sen sijaan, että varaisi ajan erilliseen lainaneuvotteluun kivijalkapankkiin.

Lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa omalta tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Rahat ovat nopeimmillaan nostettavissa vielä samana päivänä.

Tarvitset siis ainoastaan toimivan internetyhteyden sekä laitteen, jolla pääset nettiin.

Ensimmäiset tarjoukset jopa minuutissa

Kun täytät hakemuksen lainavertailupalvelussamme, hoituu lainojen kilpailutus aina samalla.

Hakemuksen täytettyäsi ensimmäiset tarjoukset ovat yleensä nähtävissä jo minuutin sisällä. Saat nähtäväksesi viimeisetkin tarjoukset vuorokauden kuluessa.

Jos sinulla on kiire, voit kuitenkin jo ennen 24 tunnin käsittelyajan päättymistä tehdä valintasi siihen mennessä vastaanottamistasi tarjouksista.

Jotta saisit parhaan mahdollisen nettilainan, suosittelemme kuitenkin odottamaan, että kaikki luotonantajat ovat käsitelleet hakemuksesi.

Tietoturvallinen hakuprosessi

Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja koko luotonhakuprosessi kauttamme tapahtuu tietoturvallisesti, suojattujen internetyhteyksien yli.

Lisätietoja siitä, miten käsittelemme tietojasi, löydät tietosuojaselosteestamme.

Myös tiedonsiirto pankkien välillä on turvallista. Yhteistyökumppaneinamme on ainoastaan AVI:n, Finanssivalvonnan tai vastaavan tahon, kuten Finansinspektionenin tai Finantsinspektsioonin alaisuudessa toimivia tunnettuja pankkeja ja luottolaitoksia.

Hakemuksen yhteydessä antamiasi tietoja voivat tarkastella vain sellaiset henkilöt, joiden pääsy henkilötietoihisi on edellytys hakemuksen käsittelylle.

Millä korolla netistä saa lainaa nopeasti?

Lainan korko on yksilöllinen ja määräytyy riskiluokituksesi mukaan. Kauttamme haettujen luottojen korko on 4,90 - 20 %.

Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään yleensä avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Todellinen vuosikorko muodostuu näistä kuluista sekä nimelliskorosta.

Pankkien tarjoamat korot voivat vaihdella ja siksi lainavertailu kannattaa. Kun haet lainaa netistä Lendon avulla, välitämme hakemuksesi automaattisesti yhteistyökumppaneillemme.

Voit siis kerralla saada useita tarjouksia ja pääset valitsemaan niistä itsellesi sopivimman.

Miksi tarjouksia on hyvä kilpailuttaa ja vertailla?

Vaikka hakisit samaa lainasummaa useasta eri pankista, voit saada keskenään erilaisia tarjouksia. Pankkien lainaehdot ja korot vaihtelevat, samoin kuin muut lainakulut.

Asiakkaan riskiluokitus vaikuttaa lainasta perittäviin kuluihin, ja jokaisella luotonantajalla on oma tapansa riskiluokituksen määrittämiseksi.

Tarjousten kilpailuttaminen on suositeltavaa varsinkin silloin, jos toiveenasi on löytää mahdollisimman edullinen laina.

Siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri tarjouksia. Vain siten voit olla varma, että myös niiden korko on paras mahdollinen.

Milloin vertailu kannattaa erityisesti?

Lainavertailu on erityisen kannattavaa, jos yhdistät olemassa olevat lainasi.

Lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina tarkoittaa, että haet uutta lainaa, jolla maksat pois esimerkiksi nykyiset kulutusluotot, osamaksusopimukset sekä luottokorttivelat.

Voit saada uuden edullisemmalla korolla. Sen lisäksi säästät lainasi kuukausikuluissa.

Unohda vipit, kun tarvitset nettilainaa nopeasti!

Vaikka pikavippi voi tuntua helpolta ratkaisulta äkilliseen rahantarpeeseen, sille on tyypillistä korkeat korot sekä kulut.

Siksi pikalaina on parempi tapa rahoittaa menosi, varsinkin jos tarvitset rahaa nopeasti.


Lisää nettiturvallisuudesta blogissamme

Löydät yleisesti tietoturvaan, ja omien tietojesi suojaamiseen liittyvää lisätietoa myös blogistamme kirjoituksesta Turvallisesti netissä - suojaa itsesi kyberhyökkäyksiltä.


Lainaa netistä Lendon avulla

Usein kysytyt kysymykset

Kun tarvitset lainaa netistä nopeasti, se onnistuu kätevästi hakemalla vakuudetonta kulutusluottoa Lendon kautta. Hakemuksesi välitetään kerralla aina useille pankeille ja luotonmyöntäjille joiden kanssa toimimme yhteistyössä. Voit siten saada monta tarjouksia kerralla.

Ensimmäiset vastaukset tulevat heti hakemuksen lähetettyäsi. Voit samantien solmia lainasopimuksen, jos sinulla on tarve saada laina nopeasti käyttöösi.

Suosittelemme kuitenkin odottamaan tarjouskierroksen päättymistä. Siten varmistat itsellesi parhaimman nettilainan.

Kyllä. Luotonmyöntöprosessia nopeuttaa se, että jo hakemusta lähettäessäsi siinä ovat mukana kaikki tarvittavat tiedot ja liitteet. Täytä myös hakemuksen tiedot huolella, jotta mahdolliset lisäselvitykset eivät viivästytä sen käsittelyä.

Varaudu mahdollisiin liitepyyntöihin muuntamalla kopiot palkkatodistuksistasi sekä verotuspäätöksestäsi sähköiseen muotoon valmiiksi. Liitteiksi hyväksytään esimerkiksi matkapuhelimella otetut valokuvat alkuperäiskappaleista.

Hakiessasi lainaa netistä Lendon avulla yhteistyökumppanimme edellyttävät, että hakija on:

  • Vähintään 20-vuotias

  • Asuu vakituisesti Suomessa

  • Hakijalla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa (brutto)

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää

Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Voit hakea nettilainaa 500 – 60 000 euroa Lendon kautta. Välitämme hakemuksesi luotonmyöntäjille, jotka arvioivat kokonaistilanteesi perusteella paljonko sinulle voidaan tarjota rahoitusta.

Itse luoton saaminen tilillesi saattaa kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään riippuen valitsemastasi pankista. Yleensä pienemmät summat tulevat maksuun nopeammin.

Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen kannattaa, jos vain mahdollista. Luotonantajan riskit ovat pienemmät, kun lainasta vastaa kaksi henkilöä.

Rinnakkaishakija lisää mahdollisuuksia parempiin lainatarjouksiin. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Kyllä. Lainojen kilpailutus Lendon verkkopalvelussa tapahtuu tietoturvallisesti suojatuilla yhteyksillä ja ympäristössä. Myös tiedonsiirto pankkien välillä on suojattua.

Lendon yhteistyökumppaneina on ainoastaan tunnettuja pankkeja ja luottolaitoksia, jotka toimivat AVI:n tai Finanssivalvonnan alaisuudessa. Osa yhteistyökumppaneistamme operoi vastaavien ulkomaisten tahojen, kuten Finansinspektionenin tai Finantsinspektsioonin alaisuudessa.

Ei, pelkkä lainojen vertailu palvelussamme ei vielä sido sinua mihinkään. Jos saamasi tarjoukset eivät ole mielestäsi riittävän hyviä, voit jättää ne huomioimatta. Tarjoukset raukeavat itsestään 6–30 päivän kuluessa.

Kyllä. Jos tarvitset apua lainahakemuksessa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme kaikissa kysymyksissäsi ja täytämme tarvittaessa myös hakemuksen puolestasi.