Lainaa netistä nopeasti ja turvallisesti

Lendon avulla saat haettua lainaa netistä nopeasti ja turvallisesti yhdellä hakemuksella. Nettilaina voi olla tililläsi jo tänään.

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa

  • Tarjouksia jopa 24 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus nopeasti - jopa minuutissa

  • Hakemusprosessi on nopea, turvallinen ja kätevä

Hae lainaa netistä nopeasti ja turvallisesti Lendon avulla!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa netistä nopeasti ilman vakuuksia

Lendon kautta haettavat nettilainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai henkilötakaajaa.

Sinun ei siis tarvitse asettaa omaisuuttasi vakuudeksi tai etsiä erillistä takaajaa.

Ilman vakuuksia haettavia lainoja ovat esimerkiksi kodin kunnostamisen ja remontoinnin mahdollistava remonttilaina sekä lomamatkan rahoitukseen tarkoitettu reissuluotto.

Tästä syystä laina ilman vakuuksia onkin vakuudellista joustavampi. Takaisinmaksuajaksi voit valita 1-15 vuotta.

Nettilaina on nopea ja helppo hakea

Nopeus ja helppous ovat keskeisiä syitä siihen, miksi laina kannattaa tänä päivänä hakea netistä sen sijaan, että varaisi ajan erilliseen lainaneuvotteluun kivijalkapankkiin.

Lainahakemus voidaan täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa omalta tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Rahat ovat nopeimmillaan nostettavissa vielä samana päivänä.

Tarvitset siis ainoastaan toimivan internetyhteyden sekä laitteen, jolla pääset nettiin.

Ensimmäiset tarjoukset jopa minuutissa

Kun täytät hakemuksen Lendon vertailupalvelussa, hoituu lainojen kilpailutus samalla.

Hakemuksen täytettyäsi ensimmäiset tarjoukset ovat yleensä nähtävissä jo minuutin sisällä. Saat nähtäväksesi viimeisetkin tarjoukset vuorokauden kuluessa.

Jos sinulla on kiire, voit kuitenkin jo ennen 24 tunnin käsittelyajan päättymistä tehdä valintasi siihen mennessä vastaanottamistasi tarjouksista.

Jotta saisit parhaan mahdollisen nettilainan, suosittelemme kuitenkin odottamaan, että kaikki luotonantajat ovat käsitelleet hakemuksesi.

Tietoturvallinen hakuprosessi

Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja koko luotonhakuprosessi kauttamme tapahtuu tietoturvallisesti, suojattujen internetyhteyksien yli.

Myös tiedonsiirto pankkien välillä on turvallista. Yhteistyökumppaneinamme on ainoastaan on ainoastaan AVI:n, Finanssivalvonnan tai vastaavan tahon, kuten Finansinspektionenin alaisuudessa toimivia tunnettuja pankkeja ja luottolaitoksia.

Hakemuksen yhteydessä antamiasi tietoja voivat tarkastella vain sellaiset henkilöt, joiden pääsy henkilötietoihisi on edellytys hakemuksen käsittelylle.

Millä korolla netistä saa lainaa nopeasti?

Lainan korko on yksilöllinen ja määräytyy riskiluokituksesi mukaan. Kauttamme haetun luoton korko on 4,90 - 20 %.

Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään yleensä avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Todellinen vuosikorko muodostuu näistä kuluista sekä nimelliskorosta.

Pankkien tarjoamat korot voivat vaihdella ja siksi lainoja on hyvä vertailla. Kun haet lainaa netistä Lendon avulla, välitämme hakemuksesi aina kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Voit siis kerralla saada jopa 24 tarjousta ja pääset valitsemaan niistä itsellesi sopivimman.

Tarjousten kilpailuttaminen on erityisen kannattavaa varsinkin silloin, kun toiveena on löytää mahdollisimman edullinen laina.

Miksi tarjouksia kannattaa kilpailuttaa ja vertailla?

Vaikka hakisit samaa lainasummaa useasta eri pankista, voit saada keskenään erilaisia tarjouksia. Pankkien lainaehdot ja korot vaihtelevat samoin kuin muut lainakulut.

Asiakkaan riskiluokitus vaikuttaa lainasta perittäviin kuluihin, ja jokaisella luotonantajalla on oma tapansa riskiluokituksen määrittämiseksi.

Siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri tarjouksia. Vain siten voit olla varma, että myös korko on paras mahdollinen.

Milloin vertailu kannattaa erityisesti?

Lainavertailu on erityisen kannattavaa, jos yhdistät olemassa olevat lainasi.

Lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina tarkoittaa, että haet uutta lainaa, jolla maksat pois esimerkiksi nykyiset kulutusluotot, osamaksusopimukset sekä luottokorttivelat.

Voit saada uuden edullisemmalla korolla. Sen lisäksi säästät lainojen kuukausikuluissa.

Unohda vipit, kun tarvitset nettilainaa nopeasti!

Vaikka pikavippi voi tuntua helpolta ratkaisulta äkilliseen rahantarpeeseen, on niille tyypillistä korkeat korot sekä kulut.

Siksi pikalaina onkin parempi tapa rahoittaa menosi, varsinkin kun tarvitset rahaa nopeasti.

Toimi näin, kun tarvitset lainaa nopeasti netistä

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset