Lainaa netistä yksinkertaisella hakemuksella

Lendon avulla saat haettua lainaa netistä helposti ja nopeasti! Täytä hakemus ja laina voi olla tililläsi jo tänään.

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Tarvitsetko lainaa netistä? Täytä maksuton hakemus jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa netistä helposti yhdellä hakemuksella

Nykypäivänä lainaa saadakseen ei enää tarvitse varata aikaa lainaneuvotteluun pankkiin. Lainahakemuksen voi täyttää vaikkapa omalta kotisohvaltaan, ja laina on nopeimmillaan nostettavissa vielä samana päivänä.

Lendon kaltaisten lainapalvelujen ansiosta lainan hakeminen netistä on erityisen helppoa, sillä täyttämällä yhden hakemuksen voit kerralla saada useita tarjouksia lainasta. Sinun ei siis tarvitse täyttää hakemusta moneen eri pankkiin vaan näet yhdellä kertaa kaikki tarjoukset ja pääset itse valitsemaan niistä parhaimman.

Miksi hakisin lainaa netistä?

Nopeus ja helppous ovat syitä, miksi laina kannattaa tänä päivänä hakea netistä sen sijaan, että asioisi kivijalkapankissa. Lainahakemus voidaan täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa omalta tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Lainaa hakeaksesi tarvitset ainoastaan toimivan internetyhteyden sekä laitteen, jolla pääset nettiin.

Kun täytät hakemuksen Lendon kaltaisessa vertailupalvelussa, hoituu lainojen kilpailutus samassa. Kun sopiva tarjous tulee vastaan, voi lainasopimuksen solmia muutamalla klikkauksella. Rahat saat tilillesi nopeimmillaan vielä saman päivän aikana.

Kannattaako lainoja vertailla?

Vaikka hakisit samaa lainasummaa useasta eri pankista, voit saada keskenään erilaisia tarjouksia. Pankkien lainaehdot ja korot vaihtelevat samoin kuin muut lainaan liittyvät kulut. Asiakkaan riskiluokitus vaikuttaa lainasta perittäviin kuluihin, ja jokaisella luotonantajalla on oma tapansa riskiluokituksen määrittämiseksi. Siksi saamasi tarjoukset voivat erota toisistaan.

Kun haet lainaa netistä Lendon avulla, välitämme hakemuksesi kaikille yhteistyökumppaneillemme. Voit siis kerralla saada jopa 21 tarjousta. Pääset vertailemaan tarjouksia keskenään ja valitsemaan niistä parhaimman.

Lainavertailu on erityisen kannattavaa, jos yhdistät olemassa olevat lainasi. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että haet uutta lainaa, jolla maksat pois nykyiset kulutusluotot, osamaksusopimukset sekä luottokorttivelat. Voit saada uutta lainaa edullisemmalla korolla, minkä lisäksi säästät lainojen kuukausikuluissa.

Lainaa netistä vakuudetta

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai henkilötakaajaa. Sinun ei siis tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai etsiä takaajaa lainallesi. Tästä syystä laina ilman vakuuksia on vakuudellista lainaa joustavampi.

Millä korolla netistä saa lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen ja määräytyy riskiluokituksesi mukaan. Tyypillisesti kauttamme haetun lainan korko on 4,90 - 10 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään yleensä avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan todellinen vuosikorko muodostuu näistä kuluista sekä nimelliskorosta.

Pankkien tarjoamat korot voivat vaihdella ja siksi lainoja on hyvä vertailla. Kun haet lainaa Lendon kautta, välitämme hakemuksesi kerralla kaikille 21 yhteistyökumppanillemme. Näet saamasi tarjoukset yhdellä silmäyksellä ja pääset itse valitsemaan niistä parhaimman.

Hae Lendon avulla lainaa netistä täyttämällä maksuton hakemus lainapalvelussamme!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.