Lainaa netistä yksinkertaisella hakemuksella

Hae lainaa netistä helposti ja nopeasti! Lendon avulla laina voi olla tililläsi jo tänään.

  • Vakuudetonta lainaa 500 – 60 000 euroa

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Täytä maksuton hakemus jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja tarjottava summa 500 – 60 000 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Lainaa netistä helposti yhdellä hakemuksella

Nykypäivänä lainaa saadakseen ei enää tarvitse varata aikaa lainaneuvotteluun pankkiin. Lainahakemuksen voi täyttää vaikkapa omalta kotisohvaltaan, ja laina on nopeimmillaan nostettavissa vielä samana päivänä.

Lendon kaltaisten lainapalvelujen ansiosta lainan hakeminen netistä on erityisen helppoa, sillä täyttämällä yhden hakemuksen voit kerralla saada useita lainatarjouksia. Sinun ei siis tarvitse täyttää hakemusta moneen eri pankkiin vaan näet yhdellä kertaa kaikki tarjoukset ja pääset itse valitsemaan niistä parhaimman.

Miksi hakisin lainaa netistä?

Nopeus ja helppous ovat syitä, miksi laina kannattaa tänä päivänä hakea netistä sen sijaan, että asioisi kivijalkapankissa. Lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa omalta tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta. Lainaa hakeaksesi tarvitset ainoastaan toimivan internetyhteyden sekä laitteen, jolla pääset nettiin.

Kun täytät lainahakemuksen Lendon kaltaisessa lainavertailupalvelussa, hoituu lainojen kilpailutus samassa. Kun sopiva tarjous tulee vastaan, voi lainasopimuksen solmia muutamalla klikkauksella. Rahat saat tilillesi nopeimmillaan vielä saman päivän aikana.

Kannattaako lainoja vertailla?

Vaikka hakisit samaa lainasummaa useasta eri pankista, voit saada keskenään erilaisia tarjouksia. Pankkien lainaehdot ja korot vaihtelevat samoin kuin muut lainaan liittyvät kulut. Asiakkaan riskiluokitus vaikuttaa lainan korkoon, ja jokaisella luotonantajalla on oma tapansa riskiluokituksen määrittämiseksi. Siksi saamasi tarjoukset voivat erota toisistaan.

Kun haet lainaa netistä Lendon avulla, välitämme hakemuksesi kaikille yhteistyökumppaneillemme. Voit siis kerralla saada jopa 21 lainatarjousta. Pääset vertailemaan tarjouksia keskenään ja valitsemaan niistä parhaimman.

Lainojen vertailu on erityisen kannattavaa, jos yhdistät olemassa olevat lainasi. Lainojen yhdistäminentarkoittaa, että haet uutta lainaa, jolla maksat pois nykyiset kulutusluotot, osamaksusopimukset sekä luottokorttivelat. Voit saada uutta lainaa edullisemmalla korolla, minkä lisäksi säästät lainojen kuukausikuluissa.

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai henkilötakaajaa. Sinun ei siis tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai etsiä takaajaa lainallesi. Tästä syystä laina ilman vakuuksia on vakuudellista lainaa joustavampi.

Millä korolla netistä saa lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen ja määräytyy riskiluokituksesi mukaan. Tyypillisesti kauttamme haetun lainan korko on 4,90 - 10 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään yleensä avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan todellinen vuosikorko muodostuu näistä kuluista sekä nimelliskorosta.

Pankkien tarjoamat korot voivat vaihdella ja siksi lainoja on hyvä vertailla. Kun haet lainaa Lendon kautta, välitämme hakemuksesi kerralla kaikille 21 yhteistyökumppanillemme. Näet saamasi tarjoukset yhdellä silmäyksellä ja pääset itse valitsemaan niistä parhaimman.

Hae lainaa netistä täyttämällä maksuton hakemus Lendon lainapalvelussa!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.

Lisää lainapalvelustamme

Kilpailuta laina

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Lainojen yhdistäminen

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit ilman vakuuksia hakea lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme