1. Hae lainaa
  2. Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka

Löydä edullinen laina ilman vakuuksia Lendon avulla. Yhdellä nopealla hakemuksella saat ensimmäiset tarjoukset lähes samantien.

Hakemus välitetään automaattisesti kumppaneillemme, joten säästät myös aikaa!

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Ensimmäinen tarjous voi tulla minuutissa

  • Voit saada myös lainan tilillesi vielä tänään

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on laina ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia on sama kuin vakuudeton laina, eli lainaa vastaan ei tarvitse pantata omaisuuttaan, kuten kiinteistöä tai arvopapereita.

Otettava laina voi olla esimerkiksi autolaina, venelaina, remonttilaina tai vaikkapa hammaslääkärikäyntiä varten nostettu kulutusluotto. Voit itse valita käyttötarkoituksen.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lendon kautta voi hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Myönnetty lainamäärä riippuu hakijan luottokelpoisuudesta ja maksukyvystä.

Etenkin suurempien lainasummien kohdalla suosittelemme lainan hakemista yhteishakijan kanssa, mikä vähentää pankin riskiä.

Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva puoliso.

Miksi hakisin lainaa ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia on helppo hakea ja se voidaan maksaa tilillesi vielä samana päivänä.

Lainanhakuprosessin nopeus onkin selvä etu, miksi laina ilman vakuuksia voi tulla tarpeeseen.

Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä rahanmenoa voi aina ennakoida. Jos lemmikki sairastuu tai kodinkone hajoaa, on rahalle käyttöä samantien.

Vakuudellista lainaa varten sen hakijalla on oltava omaisuutta, joka voidaan asettaa lainan vakuudeksi.

Tällaista omaisuutta ovat esimerkiksi asunto-osakkeet, kiinteistöt, vene, auto tai rahasto-osuudet. Jos sinulla ei ole vakuuksia käytössäsi, voit silti hakea lainaa.

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia, arvioi luotonmyöntäjä luottokelpoisuuttasi.

Tätä varten hakemuksessa kysytään muun muassa työsuhteestasi, asumismuodostasi, siviilisäädystäsi sekä olemassa olevista lainoistasi.

Mitä parempi luottokelpoisuus, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on saada lainaa.

Lainanmyöntäjien perusedellytykset lainan myöntämiselle ovat:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias ja asuu vakituisesti Suomessa

  • Hakijalla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää

Lainoja ilman vakuuksia voi ja kannattaa yhdistää

Lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia on sekä mahdollista, että usein myös kannattavaa, sillä se voi tuoda sinulle tuntuvia säästöjä.

Jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokortti tai osamaksu, maksat niistä kaikista koron lisäksi muita kuluja. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi maksat kulujakin yhdestä.

Lisäksi voit saada edullisemman koron, sekä pidemmän takaisinmaksuajan nykyisiin lainoihisi nähden.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Lainaa ilman vakuuksia

Usein kysytyt kysymykset

Vakuudellisessa lainassa pankki tai luotonantaja edellyttää hakijalta vakuutta tai takaajaa, jotta voi myöntää lainan. Vakuudella tarkoitetaan panttia, joka on asetettu lainan vakuudeksi.

Vakuudeksi käy esimerkiksi asunto-osake, kiinteistö tai muu omaisuus. Takaaja on puolestaan henkilö, joka lupautuu hakijan puolesta pankille tai luotonantajalle vastuuseen hakijan velasta.

Laina ilman vakuuksia on joustava, koska sen saaminen ei edellytä vakuuksia. Kaikki Lendon kautta haettavat kulutusluotot ovat vakuudettomia ja näin ollen sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia takaajia tai vakuutta.

Lendon kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Pankit käsittelevät hakemuksesi ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella, kuinka paljon ne voivat tarjota sinulle lainaa.

Jokainen pankki käsittelee hakemuksen itsenäisesti ja määrittää lainalle koron, joka perustuu pankkien sisäiseen riskinarviointiin.

Lendon kautta haettavien vakuudettomien lainojen nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Sen lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä nimelliskorosta muodostuu todellinen vuosikorko.

Maksuhäiriömerkintä on valitettavasti este lainan myöntämiselle. Lainahakemuksen perusedellytyksinä on, että hakijalla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja sekä puhtaat luottotiedot.