Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka

Löydä edullinen laina ilman vakuuksia Lendon avulla. Vain yhdellä nopealla hakemuksella saat ensimmäiset tarjoukset lähes samantien.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Ensimmäinen tarjous voi tulla minuutissa

  • Tarjoukset jopa 24 pankilta ja luotonantajalta

  • Voit saada lainan tilillesi vielä tänään

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on laina ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia on sama kuin vakuudeton laina, eli lainaa vastaan ei tarvitse pantata omaisuuttaan, kuten kiinteistöä tai arvopapereita.

Otettava laina voi olla esimerkiksi autolaina, venelaina, remonttilaina tai hammaslääkärikäyntiä varten nostettu kulutusluotto. Voit itse valita käyttötarkoituksen.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Lendon kautta voi hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Myönnetty lainamäärä riippuu hakijan luottokelpoisuudesta ja maksukyvystä.

Etenkin suurempien lainasummien kohdalla suosittelemme lainan hakemista yhteishakijan kanssa, mikä vähentää pankin riskiä. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva puoliso.

Miksi hakisin lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudellista lainaa varten lainanhakijalla on oltava omaisuutta, joka voidaan asettaa lainan vakuudeksi. Tällaista omaisuutta ovat esimerkiksi asunto-osakkeet, kiinteistöt, vene, auto tai rahasto-osuudet. Jos sinulla ei ole vakuuksia käytössäsi, voit silti hakea lainaa.

Laina ilman vakuuksia on helppo hakea ja se voidaan maksaa tilillesi vielä samana päivänä. Lainanhakuprosessin nopeus onkin selvä etu, miksi laina ilman vakuuksia voi tulla tarpeeseen.

Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä rahanmenoa voi aina ennakoida. Jos lemmikki sairastuu tai kodinkone hajoaa, on rahalle käyttöä samantien.

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia, arvioi luotonmyöntäjä luottokelpoisuuttasi. Tätä varten hakemuksessa kysytään muun muassa työsuhteestasi, asumismuodostasi, siviilisäädystäsi sekä olemassa olevista lainoistasi.

Mitä parempi luottokelpoisuus, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on saada lainaa.

Lainanmyöntäjien perusedellytykset lainan myöntämiselle ovat:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias ja asuu vakituisesti Suomessa

  • Hakijalla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää

Voinko yhdistää lainoja ilman vakuuksia?

Lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia on sekä mahdollista että usein myös kannattavaa, sillä se voi tuoda sinulle tuntuvia säästöjä.

Jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokortti tai osamaksu, maksat niistä kaikista koron lisäksi muita kuluja. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi maksat kulujakin yhdestä.

Lisäksi voit saada edullisemman koron, sekä pidemmän takaisinmaksuajan nykyisiin lainoihisi nähden.

Näin haet lainaa ilman vakuuksia

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset