Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka

Hae Lendon kautta lainaa ilman vakuuksia ja voit saada rahat tilillesi jo tänään.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

  • Tarjoukset jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Lue lisää ilman vakuuksia myönnettävästä lainasta ja täytä hakemus jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on laina ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia on sama kuin vakuudeton laina, eli lainaa vastaan ei tarvitse pantata omaisuuttaan, kuten kiinteistöä tai arvopapereita. Ilman vakuuksia otettava laina voi olla esimerkiksi autolaina, venelaina, remonttilaina tai hammaslääkärikäyntiä varten nostettu kulutusluotto. Voit itse valita, mihin haluat käyttää lainan.

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Lendon kautta voi hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Myönnetty lainamäärä riippuu hakijan luottokelpoisuudesta ja maksukyvystä. Etenkin suurempien lainasummien kohdalla suosittelemme lainan hakemista yhteishakijan kanssa, mikä vähentää pankin riskiä. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva puoliso.

Miksi hakisin lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudellista lainaa varten lainanhakijalla on oltava omaisuutta, joka voidaan asettaa lainan vakuudeksi. Tällaista omaisuutta ovat esimerkiksi asunto-osakkeet, kiinteistöt, vene, auto tai rahasto-osuudet. Jos sinulla ei ole vakuuksia käytössäsi, voit silti hakea lainaa ilman vakuuksia.

Laina ilman vakuuksia on helppo hakea ja se voidaan maksaa tilillesi vielä samana päivänä. Lainanhakuprosessin nopeus onkin selvä etu, miksi laina ilman vakuuksia voi tulla tarpeeseen. Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä rahanmenoa voi aina ennakoida. Jos lemmikki sairastuu tai kodinkone hajoaa, on rahalle käyttöä samantien.

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia, arvioi lainanmyöntäjä luottokelpoisuuttasi. Tätä varten luottohakemuksessa kysytään muun muassa työsuhteestasi, asumismuodostasi, siviilisäädystäsi sekä olemassa olevista lainoistasi. Mitä parempi luottokelpoisuus, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on saada lainaa ilman vakuuksia.

Lainanmyöntäjien perusedellytykset lainan myöntämiselle ovat:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias ja asuu vakituisesti Suomessa

  • Hakijalla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää

Voinko yhdistää lainoja ilman vakuuksia?

Lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia on sekä mahdollista että usein myös kannattavaa, sillä se voi tuoda sinulle tuntuvia säästöjä. Jos sinulla on useampi käyttölaina, luottokortti tai osamaksu, maksat niistä kaikista koron lisäksi muita kuluja. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi maksat kuluja vain yhdestä lainasta. Lisäksi voit saada lainallesi edullisemman koron sekä pidemmän takaisinmaksuajan nykyisiin lainoihisi nähden.

Lainaa ilman vakuuksia Lendon avulla

Edullinen laina ilman vakuuksia löytyy Lendon avulla. Vain yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksen jopa 21 lainanmyöntäjältä. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja ensimmäiset tarjoukset saat lähes samantien. Voit saada lainaa ilman vakuuksia tilillesi vielä tänään täyttämällä hakemuksen Lendon lainapalvelussa!

Näin haet lainaa ilman vakuuksia

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.