1. Hae lainaa
  2. Lainaa 60 000 euroa

Lainaa 60 000 euroa

Lainaa 60 000 euroa Lendolta helposti ja nopeasti ilman vakuuksia. Pankit ja luotonantajat voivat tarjota eri korkoja, ehtoja ja tarjouksia samalle lainasummalle pankin tai luotonantajan riskiarvion mukaan. 

Sen takia on hyvä idea vertailla mahdollisimman paljon eri lainatarjouksia ennen kuin otat lainan. Tämä onnistuu helposti Lendon ilmaisen lainavertailu palvelun avulla. 

  • Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti

  • Vain yksi lainahakemus, joka ei sido sinua vielä mihinkään

  • Nopea ja helppo hakemusprosessi

  • Valitse 1-15 vuoden takaisinmaksuaika

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa 60 000 euroa netistä 

Lainanhakuprosessi netissä tapahtuu tietoturvallisesti suojattujen internetyhteyksien yli. Tämä tekee lainan hakemisesta netin kautta turvallista. Yhteistyökumppaneinamme on ainoastaan Aluehallintoviraston eli AVI:n tai Finanssivalvonnan alaisuudessa toimivia pankkeja ja luotonantajia. Tiedonsiirto heidän kanssa on myös turvallista. 

Mistä paras 60 000 euron laina?

Ennen lainan ottamista on hyvä verrata useampi lainatarjous keskenään. Vain näin voit löytää itsellesi parhaimman lainan. 

Hakemuksien lähettäminen ja tarjousten pyytäminen useasta pankista vie aikaa ja on työlästä. Sen takia me Lendolla olemme optimoineet lainanhakemisen netissä. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, johon menee vain muutama minutti. Tämä säästää sinulle aikaa ja saat useita lainatarjouksia kerrallaan, viimeistään 24 tunnin kuluttua hakemuksestasi. 

Vakuudeton 60 000 euron laina

Vakuudeton laina on laina, johon ei tarvitse vakuuksia tai takauksia lainan takaisinmaksusta takaamiseen. Kaikki Lendon kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joihin ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon asti. Koska vakuuksia ei tarvita, on lainan hakemus prosessi nopeampi ja helpompi. Rahat voivat olla tililläsi jopa jo saman päivän aikana. 

Mikä on korko 60 000 euron lainalle?

Lainan nimelliskorko on yleisesti noin 4,90 ja 20% välillä. Nimelliskoron päälle tulee vielä luotonantajan marginaali, sekä mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut. Nimelliskorko, marginaali ja muut kulut yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron. On tärkeää että verrataan lainojen todellista vuosikorkoa, sillä niissä voi olla suuriakin eroja pankista ja luotonantajasta riippuen. 

Ehdot 60 000 euron vakuudettoman lainan saamiseen 

Ehdot vakuudettoman lainan saamiseen ovat yleisesti:

  • Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias

  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa 

  • Säännölliset palkka- tai eläketulot (vähintään 791 euroa kuukaudessa)

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä. Tämä koskee myös mahdollisia rinnakkais- tai yhteishakijaa

  • Verkkopankkitunnukset ja sähköposti 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.