1. Hae lainaa
  2. Lainaa 50 000 euroa

Lainaa 50 000 euroa

Lainaa 50 000 euroa Lendolta helposti ja turvallisesti netin kautta. Lendon lainavertailupalvelun avulla voit verrata lainoja eri pankeilta ja luotonantajilta aina 500 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti. 

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään ja voit rauhassa vertailla kaikki saamasi lainatarjoukset. Tarjoukset ovat nimittäin voimassa 30 päivän ajan.

  • Nopea ja helppo hakemusprosessi

  • Maksuton hakemus, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin

  • Voit saada useita tarjouksia kerralla

  • Lainaa ilman vakuuksia

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa 50 000 euroa helposti 

Lainaa 50 000 euroa helposti Lendon lainavertailu palvelun avulla. Verrattaessa lainoja on tärkeää huolellisesti käydä läpi kaikki tarjoukset ja varmistaa että ymmärrät kaikki niiden mahdolliset kulut ja korot, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen lainan ottamisessa. Tämä prosessi vie kuitenkin aikaa ja vaivaa ja sen takia olemme tehneet lainojen vertailusta helpompaa. 

Lendon avulla sinun tarvitsee nimittäin täyttää vain yksi lainahakemus ja voit saada useita lainatarjouksia meidän yhteistyökumppaneilta. Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jo muutamassa minuutissa ja viimeistään 24 tunnin kuluttua. 

Muista, että paras laina löytyy vertailemalla. 

Vakuudeton 50 000 euron laina 

Vakuudettoman lainan hakemiseen et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia lainan saamiseen. Koska et tarvitse vakuuksia, on lainan hakemisprosessi nopeampi ja helpompi ja rahat voivat olla tililläsi jo saman päivän aikana. 

Vakuudettomassa lainassa lainanantaja luottaa siihen, että lainanottaja pystyy maksamaan lainan takaisin. Kun taas vakuudellinen laina edellyttää omaisuutta kuin asuntoa joka on takuuna lainan takaisinmaksusta.  

Lendolla voit hake vakuudetonta lainaa aina 500 eurosta alkaen ja 60 000 euroon asti, riippuen paljonko lainaa tarvitset. 

Löydä paras 50 000 euron laina vertailemalla 

Kun harkitset 50 000 euron lainan ottamista, on hyvä idea vertailla eri lainatarjouksia. Vertailemalla lainoja löydät itsellesi juuri sopivan lainan parhaimmilla ehdoilla ja korolla.  suuria eroja voi olla niin korossa ja kuluissa kuin lainan takaisinmaksu ajassa. 

Siksi on tärkeää, että vertailet eri lainatarjouksia. Varmista ,että tiedät kaikki lainaan liittyvät kulut ja korot, jotta voit laskea lainan kokonaiskustannukset. Koron vertailuun on hyvä katsoa lainan todellista vuosikorkoa. 

Lendon avulla sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja voit verrata useita lainatarjouksia keskenään. Lendo välittää hakemuksesi kaikille Lendon yhteistyökumppaneille. Lendon yhteistyökumppaneina toimii vain Aluehallintaviraston eli AVI:n tai Finanssivalvonnan alaisuudessa olevia luotettavia pankkeja ja luotonantajia. 

Mistä paras korko 50 000 euron lainalle?

On useita tekijöitä jotka vaikuttavat lainan korkoon. Esimerkiksi työsuhde, siviilisääty ja rinnakkais- tai yhteishakija voivat kaikki vaikuttaa lainan korkoon. 

Onko työsuhteesi, vakituinen kokopäivätyö? Vakituinen työsuhde voi useasti vaikuttaa paremman koron saamiseen, osa-aikaisen tai määräaikaisen työhön verrattuna. 

Entä elätkö samassa taloudessa avo- tai aviopuolison kanssa? Tämä vakaampi taloudellinen tilanne, voi vaikuttaa myös positiivisesti korkoon. 

Jos haet lainaa yhdessä rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa, ovat kaksi henkilöä vastuussa lainan takaisinmaksusta. Se vähentää huomattavasti pankin riskiä ja voi myös monesti johtaa parempaan korkoon, verrattuna jos haet lainaa yksin. 

Millä ehdoilla saan 50 000 euron lainan?

Ehdot vakuudettoman lainan saamiseen:

  • Hakijan ikä: Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias

  • Hakijalla täytyy olla vakituinen asuinpaikka Suomessa 

  • Lainanhakijalla täytyy olla säännölliset palkka- tai eläketulot 

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä. Nämä voi kerran vuodessa itse tarkistaa joko Suomen Asiakastieto Oy:n tai Dun & Bradstreet Finland Oy:n (ent. Bisnode Oy) sivuilta. 

  • Käytössä olevat verkkopankkitunnukset ja sähköposti 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.