1. Hae lainaa
  2. Lainaa 5 000 euroa

Lainaa 5 000 euroa

Lainaa 5 000 euroa helposti netistä Lendon lainavertailu palvelun avulla. Lendon avulla voit turvallisesti hakea lainaa netin kautta ja ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jo muutamassa minuutissa hakemuksesta. 

Hae 5 000 euron lainaa ja jos tarvitset isomman lainan, Lendon kautta voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti. 

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksien pyyntö on maksutonta. Voit rauhassa vertailla yhteistyökumppaneidemme lainatarjoukset ja päättää valitsetko lainan. 

  • Lainaa helposti ja nopeasti

  • Vain yksi lainahakemus 

  • Hakemus ei sido sinua mihinkään

  • Vakuudeton laina

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

5 000 euron laina nopeasti 

Rahan tarve voi tullu yhtäkkiä, ehkä tarvitset rahaa uuteen kodinkoneeseen, talon tai asunnon remonttiin tai johonkin muuhun menoon. 

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja, joka tekee lainahakemus prosessista nopean, sillä lainan ottamiseen ei tarvita mitään vakuuksia tai takaajia. 

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus Lendon lainavertailu palvelussa ja lähetämme sen meidän yhteistyökumppaneille. 

Mistä paras 5 000 euron laina?

Ennen lainatarjouksen hyväksymistä on kannattavaa verrata useampia lainatarjouksia eri pankeilta ja luotonantajilta.  Pankeilla ja luotonantajilla voi olla suuriakin eroja korossa, kuluissa, takaisinmaksu ajassa ja muissa lainan ehdoissa. 

Useiden lainatarjouksien täyttäminen ja vertaaminen vie kuitenkin paljon aikaa. Lendo on tehnyt lainojen vertaamisesta helpompaa, jotta löydät sinulle parhaimman lainan. Täytä vain yksi lainahakemus ja välitämme sen eteenpäin meidän yhteistyökumppaneille. Kun vertailet lainan korko muista vertailla lainan todellista vuosikorkoa. 

Kaikki Lendon yhteistyökumppanit ovat Aluehallintoviraston eli AVI:n tai Finanssivalvonnan alaisuudessa ja luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Vakuudeton 5 000 euron laina

Verrattuna vakuudelliseen lainaa, jossa lainan saaminen edellyttää vakuuta tai takaajia on vakuudeton laina saatavilla ilman erillisiä vakuuksia. Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon asti. 

Etu vakuudettomalla lainalla on, että hakemusprosessi on nopeampi ja helpompi. Vakuudettoman lainan myöntäminen hoituu yleensä nopeammin ja rahat voivat olla jopa samana päivänä tililläsi. 

Voit itse päättää käyttötarkoituksen vakuudettomalle lainalle ja käyttää rahat tarpeidesi mukaan.

Kuinka paljon on 5 000 euron lainan korko?

Useat tekijät vaikuttavat lainan korkoon, kuin työsuhde, siviilisääty ja rinnakkais- tai yhteishakija. Nämä kaikki voivat vaikuttaa paremman koron saamiseen. 

Vakituinen kokopäivätyö voi vaikuttaa positiivisesti korkoon, verrattuna osa aikaiseen tai määräaika työhön. 

Myös yhdessä asuminen avo- tai aviopuolison kanssa saattaa vaikuttaa korkoon, sillä se antaa vaikutelman vakaammasta taloudellisesta tilanteesta. 

Rinnakkais- tai yhteishakijan lisääminen laina hakemukseen vähentää pankin riskiä ja voi johtaa parempaan korkoon.  

Ehdot 5 000 euron lainan hakemiseen 

Ehdot 5 000 euron vakuudettoman lainan saamiseen:

  • Ikä: Vähintään 20-vuotias

  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa 

  • Säännölliset palkka- tai eläketulot 

  • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Nämä voi kerran vuodessa itse tarkistaa joko Suomen Asiakastieto Oy:n tai Dun & Bradstreet Finland Oy:n (ent. Bisnode Oy) sivuilta. 

  • Verkkopankkitunnukset ja sähköposti 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.