1. Hae lainaa
  2. Lainaa 40 000 euroa

Lainaa 40 000 euroa

Lendo on lainanvertailupalvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainasi. Voit hakea lainaa Lendon kautta turvallisesti netissä ja saat ensimmäiset tarjoukset jo minuuteissa. 

Lendon avulla voit hakea lainaa 40 000 euro ja jopa aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Lainahakemuksen täyttäminen Lendolla on maksutonta ja nopeaa. Voit valita lainalle 1-15 vuoden takaisinmaksuajan. 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi ja voit saada useita tarjouksia vain yhdellä hakemuksella. Vertaile lainoja täyttämällä hakemus Lendon maksuttomassa lainanvertailupalvelussa.

  • Lainaa ilman vakuuksia netistä 

  • Yksi lainahakemus, mutta useita tarjouksia 

  • Nopea ja helppo hakemusprosessi

  • 1-15 vuoden takaisinmaksuaika

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

40 000 euron laina turvallisesti netistä 

Lainan hakeminen netistä Lendon kautta on nopeaa ja turvallista. Lainanhakuprosessi tapahtuu tietoturvallisesti suojattujen internetyhteyksien yli. Myös tiedonsiirto pankkien ja luotonmyöntäjien välillä on turvallista. Kumppaneinamme on ainoastaan Aluehallintoviraston eli AVI:n tai Finanssivalvonnan alaisuudessa toimivia pankkeja ja luotonantajia. 

Lainaa 40 000 euroa helposti 

Kun tarvitset rahaa nopeasti ja helposti, voit vain yhdellä hakemuksella hakea vakuudetonta lainaa Lendon kautta. 

Lainaa ottaessa on tärkeä hakea useampi tarjous, jotta löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon. Lainahakemuksen täyttäminen usealla pankille ja lainanantajalle vie aikaa. Sen takia Lendon lainavertailupalvelun avulla sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja lähetämme sen meidän yhteistyökumppaneille kilpailutettavaksi. 

40 000 euron laina ilman vakuuksia 

Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jonka saamiseen ei tarvita vakuuksia. Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon asti. Vakuudettomassa lainassa lainanantaja luottaa siihen, että lainanottaja pystyy maksamaan lainan takaisin. 

Vakuudettoman lainan etuja ovat nopea ja helppo hakemusprosessi. Vakuudettominen lainojen myöntämisen ei mene niin paljon aikaa ja sen takia rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä. 

Voit käyttää vakuudettoman lainan omien tarpeidesi mukaan ja päättää itse käyttötarkoituksen, esimerkiksi auton, talon tai asunnon remontointiin, kodinkoneiden tai laitteiden hankintaan tai muihin yllättäviin menoihin tai projekteihin. 

Löydä paras korko 40 000 euron lainalle 

Löytääkseen parhaimman 40 000 euron lainan on tärkeä vertailla lainoja keskenään. Lainojen korot ja ehdot voivat eri pankeilla ja lainanantajille erota paljonkin toisistaan, joten on tärkeä pyytää enemmän kuin yksi tarjous. Tämä vie kuitenkin paljon aikaa ja vaivaa ja siksi me Lendolla tarjoamme lainavertailu mahdollisuuden vain yhdellä laina hakemuksella. 

Täytä Lendon lainahakemus muutamassa minuutissa ja me lähetämme hakemuksen eteenpäin meidän yhteistyökumppaneille kilpailutettavaksi. Ensimmäiset lainatarjoukset voivat tulla jo muutamassa minuutissa ja loputkin tulevat viimeistään 24 tunnin aikana. 

Nämä ovat ehdot 40 000 euron lainalle 

Ehtona vakuudettoman lainan saamiseen ovat, että hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias,  vakituinen asuinpaikka Suomessa ja käytössä olevat verkkopankkitunnukset sekä  sähköpostiosoite . Säännölliset palkka- tai eläketulot, ei maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkinnät voi kerran vuodessa itse tarkistaa joko Suomen Asiakastieto Oy:n tai Dun & Bradstreet Finland Oy:n (ent. Bisnode Oy) sivuilta. 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.