1. Hae lainaa
 2. Lainaa 30 000 euroa

Lainaa 30 000 euroa

Lainaa 30 000 euroa Lendon kautta nopeasti. Voit saada useita lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella. Hakemus on helppo ja nopea täyttää ja se ei sido sinua vielä mihinkään. Lainatarjoukset voivat olla saatavilla jopa minuutissa hakemuksesta, ja laina haetaan turvallisesti netin kautta. 

Tarvitsetpa lainaa 30 000 euroa, tai enemmän, sillä Lendon kautta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti. Täytä vain yksi hakemus ja vertaa useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. 

 • Ilmainen hakemus, joka ei sido sinua mihinkään

 • Vain yksi hakemus

 • Vakuudeton laina aina 60 000 euroon asti 

 • Valitse sinulle paras laina

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

30 000 euron laina helposti Lendon kautta 

Tarvitsetko lainaa autoon, remonttiin tai johonkin muuhun projektiin? Lendon kautta voit helposti hakea lainaa eri tarpeisiin. Jotta löydät itsellesi parhaan lainan on yleensä pitänyt täyttää ja pyytää useita tarjouksia eri pankeilta, näin ei tapahdu Lendolla. 

Me Lendolla haluamme että lainojen vertailu prosessi on mahdollisimman helppo ja nopea lainanhakijalle. Sen takia Lendolla sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja välitämme hakemuksesi kaikille meidän yhteistyökumppaneille kilpailutettavaksi. 

Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jopa minuutissa hakemuksestasi ja viimeisetkin viimeistään 24 tunnin kuluttua. 

Paras 30 000 euron laina löytyy vertailemalla

Parhaan lainan löytämiseen on tärkeä vertailla useita tarjouksia keskenään. Eri pankit ja luotonantajat tarjoavat erilaisia korkoja ja takaisinmaksuaikoja samasta lainasummasta. Tämä riippuu pankkien ja luotonantajien riskiarviosta, joka määrittää lainan myöntämisen ehdot. 

Lainahakemuksen täyttäminen kaikille eri pankeille ja luotonantajille vie aikaa, mutta lainojen vertailu on kannattavaa parhaan lainan löytämiseksi. 

Vertailemalla lainoja Lendon avulla, voit löytää sinulle parhaiten sopivan lainan edullisemmilla ehdoilla. Vertailu säästää aikaa, sillä sinun ei tarvitse täyttää lainahakemuksia eri pankeille ja luotonantajille yksitellen. Lendon lainavertailu palvelun avulla, lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa, sillä kilpailutamme lainat puolestasi yhdellä vain hakemuksella.

Miten vakuudeton 30 000 euron laina eroaa vakuudellisesta?

Vakuudeton laina on laina, johon ei tarvita minkäänlaisia vakuuksia. Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon asti. Koska et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia lainan ottamiseen, on lainanhakuprosessi nopeampi ja rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä. 

Vakuudellisessa lainassa taas on esimerkiksi kiinteistö, osake tai arvopaperi vakuutena lainalle, siltä varalta että lainanottaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin. 

Vakuudeton laina sopii hyvin esimerkiksi pienempiin lainasummiin, joille ei ole tarvetta vakuuksille, niin kuin auto, remontti tai jokin muu. 

Mikä on korko 30 000 euron lainalle?

Useat tekijät vaikuttavat lainan korkoon. Seuraavilla tekijöillä voi olla merkitys lainan korkoon:

 • Työsuhde. Oletko vakituisessa, kokopäiväisessä työssä? Vai onko sinulla osa aikainen tai määräaikainen työ? Vakituinen työsuhde voi useasti vaikuttaa paremman koron saamiseen. 

 • Siviilisääty:  Oletko samassa taloudessa avo- tai aviopuolison kanssa? Tämä taloudellinen tilanne voi myös positiivisesti vaikuttaa korkoon, sillä se näyttää vakaamman taloudellisen tilanteen. 

 • Rinnakkais- tai yhteishakija: Jos haet lainaa yhdessä rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa, vähentää se pankin riskiä, sillä kaksi henkilöä ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämäkin voin vaikuttaa positiivisesti korkoon. 

Millä ehdoilla saan 30 000 euron lainan?

Vakuudettoman lainan saamista edellyttävät seuraavat ehdot:

 • Ikä: Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias

 • Hakijalla täytyy olla vakituinen asuinpaikka Suomessa 

 • Säännölliset palkka- tai eläketulot 

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä 

 • Verkkopankkitunnukset ja sähköposti 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.