1. Hae lainaa
  2. Lainaa 20 000 euroa

Lainaa 20 000 euroa

Lainaa 20 000 euron laina Lendolta helposti ja nopeasti vain yhdellä hakemuksella. Kun tarvitset rahaa nopeasti tilille voit Lendon kautta hakea lainaa aina jopa 60 000 euroon asti. Lendon lainavertailun avulla voit kilpailuttaa 20 000 euron lainan kätevästi vain yhdellä lainahakemuksella. 

Lainahakemus Lendolla on täysin ilmainen ja etkä sitoudu mihinkään. Lomakkeen täyttämiseen menee vain muutamia minuutteja ja ensinmäiset tarjoukset meidän yhteistyökumppaneilta voivat saapua jo hetken päästä hakemuksen lähettämisestä. 

  • Vakuudeton laina

  • Yhdellä hakemuksella useita tarjouksia 

  • Maksuton hakemus, joka ei sido sinua mihinkään

  • Valitse sinulle paras laina

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa 20 000 euroa heti Lendon kautta 

Lendon lainalaskurin avulla löydät sinulle parhaa lainan. Tarvitsetpa rahaa uuteen autoon, kesämökin kunnostamiseen tai muuhun projektiin, Lendon lainaa voit käyttää moniin eri tarpeisiin. 

Parhaan lainan löytäminen ja useiden tarjousten pyytäminen vie aikaa. Lendon lainavertailu auttaa sinua nopeaan prosessiin. Usean lainahakemuksen tekeminen ja täyttäminen jokaiseen pankkiin vie aikaa. 

Lendolla täytät vain yhden lainahakemuksen ja me välitämme sen kaikille meidän yhteistyökumppaneille. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jo hetkessä hakemuksen tekemisestä. Rahat voivat olla sinulla jo saman päivän aikana. 

Löydä parhain 20 000 euron laina vertailemalla 

Parhaan 20 000 euron lainan löydät vertailemalla. Jokaisella pankilla ja luotonantajalla on eri ehdot lainan myöntämiseen. 

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, joka ei kuitenkaan vielä sido mihinkään. Sen perusteella yhteistyökumppanimme lähettävät sinulle tarjouksia ja voit rauhassa vertailla tarjouksia keskenään. 

Säästät aikaa ja vaivaa kun lähetämme lainahakemuksesi meidän kaikille yhteistyökumppaneille. Sinun ei tarvitse lähettää omaa lainahakemusta kaikille pankeilleja lainanantajille vaan Lendo hoitaa sen puolestasi. Lainatarjoukset ovat yksilöllisiä, lainanantajan riskiarvion mukaan, joten koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin eroja. 

Vakuudeton 20 000 euron laina

Vaakudeton laina ei vaadi mitään vakuuksia tai takaajia. Sen takia rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä, sillä lainan hakemusprosessi on nopeampi ja helpompi vakuudettomassa lainassa. 

Vakuudellinen laina puolestaan edellyttää omaisuutta kuten asuntoa, joka on takuuna lainan takaisinmaksusta.  

Lendolla voit hake vakuudetonta lainaa aina 500 eurosta alkaen ja 60 000 euroon asti. 

Mistä paras korko 20 000 euron lainalle? 

Lainan korkoon vaikuttavat useammat tekijät. Esimerkiksi työsuhteella on vaikutus, kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde voi vaikuttaa paremman koron saamiseen. Myös siviilisäädyllä on vaikutusta, avo- tai aviopuoliso voivat myös vaikuttaa positiivisesti. Rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa lainan hakeminen vähentää pankin riskiä, sillä kaksi henkilöä ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämäkin voin vaikuttaa positiivisesti korkoon. 

Ehdot 20 000 euron lainan saamiseen 

Ehdot vakuudettoman lainan saamiseen:

  • Ikä: Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias

  • Hakijalla täytyy olla vakituinen asuinpaikka Suomessa 

  • Säännölliset palkka- tai eläketulot 

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä 

  • Verkkopankkitunnukset ja sähköposti 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.