1. Hae lainaa
  2. Lainaa 2 000 euroa

Lainaa 2 000 euroa

Lainaa 2 000 euroa Lendon avulla helposti ja vaivattomasti. Tarvitsetko yllättäen rahaa esimerkiksi hajonneeseen pesukoneeseen tai haluatko kunnostaa keittiötäsi, riippumatta mihin tarvitset rahaa, Lendon avulla löydät lainan, joka sopii sinun tarpeisiisi. 

Täytä vain yksi lainahakemus, sen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja ensimmäiset tarjoukset voivat saapua jo minuuteissa hakemuksen lähettämisestä. 

  • Nopea ja helppo hakemusprosessi 

  • Vakuudeton laina

  • Maksuton lainahakemus, joka ei sido mihinkään 

  • Valitse sinulle paras laina

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

2 000 euron laina helposti netistä 

Lendon kautta voit hakea lainaa netistä turvallisesti.  Lainanhakuprosessi tapahtuu tietoturvallisesti suojattujen internetyhteyksien yli. Myös tiedonsiirto pankkien ja luotonmyöntäjien välillä on turvallista. Yhteistyökumppaneitamme on ainoastaan Aluehallintoviraston eli AVI:n tai Finanssivalvonnan alaisuudessa toimivia pankkeja ja luotonantajia.

Mistä paras 2 000 euron laina?

Löytääkseen parhaimman lainan on tärkeä vertailla eli lainatarjouksia eri pankeilta ja luotonantajilta. Tämä vie kuitenkin paljon aikaa ja voi olla erittäin työlästä. Sen takia me Lendolla olemme tehneet lainan vertailusta helpompaan. 

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja hakemus lähetetään meidän yhteistyökumppaneillemme. Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jo minuuteissa hakemuksesta ja viimeistään 24 tunnin kuluttua. Voit rauhassa valita itsellesi parhaimman tarjouksen, sillä tarjoukset ovat voimassa 30 päivän ajan. 

Vakuudeton 2 000 euron laina 

Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jonka saaminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia. Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Tämä tekee lainan hakuprosessista nopean. 

Lendon kautta voit hakea 2 000 euron vakuudetonta lainaa ja jos tarvitset isomman rahoituksen se on mahdollista aina 60 000 euroon asti. 

Mistä paras korko 2 000 euron lainalle?

Parhaimman koron löytää vain vertailemalla useita lainatarjouksia. Mutta on myös tekijöitä jotka voivat vaikuttaa positiivisesti lainan korkoon.

  • Työsuhde. Oletko vakituisessa, kokopäiväisessä työssä? Vai onko sinulla osa-aikainen tai määräaikainen työ? Vakituinen työsuhde voi useasti vaikuttaa paremman koron saamiseen. 

  • Siviilisääty:  Oletko samassa taloudessa avo- tai aviopuolison kanssa? Tämä taloudellinen tilanne voi myös positiivisesti vaikuttaa korkoon, sillä se näyttää vakaamman taloudellisen tilanteen. 

  • Rinnakkais- tai yhteishakija: Jos haet lainaa yhdessä rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa, vähentää se pankin riskiä, sillä kaksi henkilöä ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämäkin voin vaikuttaa positiivisesti korkoon. 

2 000 euron lainan ehdot

2 000 euron lainan ehdot ovat, että hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias ja olla vakituinen asuinpaikka Suomessa. 

Säännölliset palkka- tai eläketulot, ei maksuhäiriömerkintöjä.Maksuhäiriömerkinnät voi kerran vuodessa itse tarkistaa joko Suomen Asiakastieto Oy:n tai Dun & Bradstreet Finland Oy:n (ent. Bisnode Oy) sivuilta.

Myös käytössä olevat verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoite tarvitaa hakemusprosessiin.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.