1. Hae lainaa
  2. Lainaa 10 000 euroa

Lainaa 10 000 euroa

Tarvitsetko 10 000 € lainaa nopeasti ja helposti? Lendon avulla voit helposti hakea 10 000 € lainaa turvallisesti netistä. Jos tarvitset enemmän kuin 10 000 euroa, Lendon kautta voit hakea lainaa aina 60 000 euroon asti. Lendo on lainanvertailu palvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa 10 000 euron lainan. 

Täytä ilmainen lainahakemus, sen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja lähetämme hakemuksesi meidän yhteistyökumppaneille. Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jo minuuteissa.

  • Lainaa ilman vakuuksia 

  • Vain yksi hakemus, mutta useita tarjouksia 

  • Maksuton ja nopea käyttää 

  • 1-15 vuoden takaisinmaksuaika 

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa 10 000 euroa nopeasti 

Rahantarve voi tulla yhtäkkiä, uuden kodinkoneen tarve, kevätremontti tai jonkin muun projektin tai haaveen toteuttaminen. Hae Lendon avulla sinulle paras laina. Lainalaskurimme avulla löydät sinulle sopivan lainan. 

Hakemuksen täyttäminen jokaiseen pankkiin vie aikaa ja Lendon avulla säästät aikaa, sillä sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus. Pankit ja luotonantajat voivat antaa sinulle samasta lainasummasta erilaisia korkoja ja takaisinmaksuaikoja. Tämä riippuu pankkien ja luotonantajien riskiarviosta, joka määrittää lainan myöntämisen ehdot. On tärkeää vertailla aina mahdollisimman useita eri tarjouksia ennen lainan ottamista. Tämä onnistuu kätevästi Lendon lainavertailun avulla.

Mistä paras 10 000 euron laina?

Vertaillakseen lainoja eri pankeilta on täytettävä lainahakemukset jokaiseen pankkiin, mikä vie aikaa, ja erilaisten lainojen vertailu keskenään voi olla vaikeaa. Kun haet lainaa Lendon avulla, voit säästää aikaa ja rahaa. Tämän takia kilpailutamme puolestasi vain yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja luotonantajia. Tämän avulla säästät aikaa ja voit keskittyä parhaimman tarjouksen valitsemiseen.

Voit saada ensimmäiset tarjoukset jopa minuutissa hakemuksestasi ja viimeistään 24 tunnin kuluttua hakemuksen täyttämisestä. Tarjoukset ovat voimassa 30 päivän ajan ja voit valita niistä tarjouksen sinulle parhaimmilla ehdoilla ja eduilla. 

Vertaa lainoja täyttämällä hakemus Lendon maksuttomassa lainapalvelussa jo tänään!

Lainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia

Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, johon ei tarvita minkäänlaisia vakuuksia tai takauksia. Tämä tekee hakuprosessista nopean ja helpon. Rahat voivat olla jo heti samana päivänä tililläsi. 

Lendon kautta voit hakea lainaa 10 000 euroa ilman vakuuksia ja myös jopa 60 000 euroon asti jos tarvitset isomman rahoituksen. Jos tarvitset vain pienen lainan, niin pienin saatavilla oleva lainasumma on 500 euroa.

Kaikki lainat, joita haet Lendon kautta ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joihin ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Jotta löydät itsellesi parhaimman lainan on hyvä idea verrata useampi lainatarjous. Lendon avulla sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja me välitämme sen meidän yhteistyökumppaneille kilpailutettavaksi. Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jo muutamassa minuutissa hakemuksessa. 

Mikä on 10 000 euron lainan korko? 

Yleensä lainan nimelliskorko on 4,90 ja 20% välillä. Tämän lisäksi lainasta veloitetaan avaus- ja tilinhoitomaksut. Nimelliskorko ja muut kulut yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron.

Lendon yhteistyökumppanit käyvät läpi hakemuksen ja määrittävät koron heidän riskinarviointinsa mukaan. Lendo ei voi vaikuttaa pankkien ja lainanantajien sisäisiin prosesseihin ja heidän tarjoamiin korkoihin lainossa.

Mitkä ovat 10 000 euron laina saamisen ehdot?

Ehtona vakuudettoman lainan saamiseen ovat:

  • Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias

  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa 

  • Säännölliset palkka- tai eläketulot 

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä 

  • Verkkopankkitunnukset ja sähköposti

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.