1. Hae lainaa
  2. Lainaa 1 000 euroa

Lainaa 1 000 euroa

Lainaa 1 000 euroa Lendon lainavertailu palvelun avulla. Täytä vain yksi lainahakemus ja voit saada useita lainatarjouksia. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään ja tarjoukset ovat 30 päivää voimassa. 

Hakemuksen täyttäminen hoituu nopeasti ja helposti ja ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jo minuuteissa . 

  • Ilmainen hakemus, joka ei sido sinua mihinkään

  • Nope ja helppo lainahakemus prosessi

  • Vakuudeton laina 

  • Valitse sinulle paras laina

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

1 000 euron laina helposti netistä 

Voit hakea Lendon kautta 1 000 euron lainaa helposti netistä. Kun rahantarve tulee yhtäkkiä ja tarvitset rahaa vaikkapa hajonneen pesukoneen takia tai johonkin muuhun yllättävään menoon voi laina Lendolta olla hyvä ratkaisu. 

Lendon kautta lainan hakeminen netistä on nopeaa ja turvallista. Lainanhakuprosessi tapahtuu tietoturvallisesti suojattujen internetyhteyksien yli. Myös tiedonsiirto pankkien ja luotonmyöntäjien välillä on turvallista. Yhteistyökumppaneitamme ovat ainoastaan Aluehallintoviraston eli AVI:n tai Finanssivalvonnan alaisuudessa toimivia pankkeja ja luotonantajia. 

Mistä paras 1 000 euron laina?

Parhaimman lainan löydät vertailemalla. Usean lainatarjouksen tekeminen usealla pankille ja luotonantajalle kuitenkin vie aikaa ja on työlästä. Sen takia me Lendolla olemme kehittäneet lainahakemuksen, joka sinun tarvitsee täyttää vain kerran ja me lähetämme sen meidän yhteistyökumppaneille kilpailutettavaksi. 

Eri pankeilla ja luotonantajilla voi olla suuriakin eroja lainan koron, muiden kulujen ja takaisinmaksuajan suhteen. Säästääksesi rahaa ja löytääksesi sopivimman lainan, on lainojen vertailu kannattavaa. 

1 000 euron laina ilman vakuuksia

Vakuudettomassa lainassa ei tarvitse minkäänlaista vakuutta taikka takaajaa lainalle, vaan lainanantaja perustaa lainapäätöksen lainanottajan maksukykyyn. Maksukyvyn perusteella lainanantaja päättää, onko lainanottaja luotettava maksamaan laina takaisin sopimuksen mukaan. 

Lendon kautta haetut lainat ovat vakuudettomia lainoja, joihin ei tarvitse vakuuta. Tämä nopeuttaa lainan hakemus prosessia huomattavasti ja varsinkin nopean rahan tarpeessa, rahat voivat olla tililläsi jopa jo samana päivänä. 

Mikä on korko 1 000 euron lainalle

Pankit ja luotonantajat määrittävät koron heidän oman riskiarvionsa mukaan. Lendolla ei ole vaikutusta yhteistyökumppaneiden korkoon ja sen määrittämiseen. 

Lainan korkoon voivat kuitenkin vaikuttaa hakijan työsuhde, siviilisääty ja mahdollinen rinnakkais- tai yhteishakija. Kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde voi vaikuttaa paremman koron saamiseen. Avo- tai aviopuoliso voivat myös vaikuttaa positiivisesti korkoon. Jos haet lainan rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa, vähentää se pankin riskiä, sillä kaksi henkilöä ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tämäkin voin vaikuttaa positiivisesti korkoon. 

1 000 euron lainan ehdot

1 000 euron lainan saaminen edellyttää hakijalta seuraavat ehdot:

  • Ikä vähintään 20-vuotias

  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa 

  • Säännölliset palkka- tai eläketulot 

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä 

  • Verkkopankkitunnukset ja sähköposti 

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.