Käyttölaina eli käyttöluotto tilille jopa samana päivänä

Hae Lendon lainapalvelusta käyttölainaa 500 eurosta lähtien. Käyttöluotto on helppo hakea palvelussamme, voit saada sen tilillesi jopa samana päivänä.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Käyttölainaa 500 – 60 000 euroa

  • Tarjoukset jopa 25 pankilta ja luotonantajalta

Edullinen käyttöluotto kannattaa kilpailuttaa Lendon avulla!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on käyttöluotto?

Käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka käyttötarkoituksen voit valita itse. Käyttöluotto voi olla kerralla nostettava kertaluotto tai joustoluotto, jossa nostoja voi tehdä rajattomasti myönnetyn luottorajan puitteissa. Lendon kautta voit hakea käyttölainaa 500 – 60 000 euroa.

Lendon kautta saat käyttöluoton tilillesi nopeasti. Lainanmyöntäjästä riippuen laina on nostettavissa 1–3 pankkipäivässä, joten voit nopeimmillaan saada lainasumman käyttöösi vielä samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Mihin tarkoitukseen käyttöluottoa voi saada?

Käyttöluotto voi olla esimerkiksi ajoneuvon hankintaa varten otettava autolaina tai jokin muu vakuudeton laina, kuten remonttilaina. Hakulomakkeella pyydetään ilmoittamaan, mihin tarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa.

Miksi käyttölaina kannattaa kilpailuttaa?

Lainan kilpailutus voi säästää selvää rahaa. Luotonantajien antamat tarjoukset perustuvat hakijasta tehtyyn riskiarvioon. Koska jokainen luotonantaja puntaroi riskejä omalla tavallaan, voivat saamasi tarjoukset poiketa toisistaan.

Kilpailuta käyttölaina Lendon avustuksella ja näet kerralla, mikä tarjous on kilpailukykyisin ja sinulle sopivin.

Kuinka haen käyttölainaa?

Kun tarvitset käyttölainaa, kilpailuttaa Lendo lainat puolestasi. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman. Vertailemalla lainoja keskenään voit säästää selvää rahaa.

Hae lainaa syöttämällä hakemukseen haluamasi lainasumma sekä lainan takaisinmaksuaika.

Valitse lainan käyttötarkoitus ja vastaa hakemuksella esitettyihin kysymyksiin. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lendo välittää hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneilleen, joten voit saada kerralla jopa 25 tarjousta käyttölainasta.

Kuka voi hakea käyttöluottoa?

Lendon kautta voi hakea käyttöluottoa, mikäli luotonantajien määrittelemät vähimmäiskriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Hakija asuu Suomessa vakituisesti

  • Hakijalla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää

Käyttöluottoa voi hakea yhteishakijan kanssa, jolloin molempien hakijoiden on täytettävä nämä kriteerit.

Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Millaisella korolla saan käyttölainaa?

Lainan korko voi vaihdella eri lainanmyöntäjien kesken. Tarjottujen lainojen korot perustuvat hakijan luottokelpoisuuteen, ja luotonantajilla on eriävät tavat arvioida luottokelpoisuutta. Tyypillinen korko käyttölainalle on 4,90 – 20%.

Ajalla 1.1. – 30.09.2021 käyttölainojen enimmäiskorko eli korkokatto oli asetettu 10 prosenttiin. Sen tarkoituksena oli ehkäistä suomalaisten velkaantumisen syvenemistä koronapandemian keskellä.

Samalla se kuitenkin vaikeutti etenkin pienituloisten mahdollisuuksia lainan saantiin.

Hae käyttölaina Lendon maksuttomalla hakemuksella jo tänään. Käyttöluotto voi olla pian tililläsi!

Näin käyttölaina haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras käyttölaina.

Usein kysytyt kysymykset