Käyttölaina tilillesi jopa samana päivänä

Hae Lendon lainapalvelusta käyttölaina 500 eurosta lähtien. Käyttöluotto on helppo hakea palvelussamme.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Käyttölainaa 500 – 60 000 euroa

  • Tarjoukset jopa 22 pankilta ja luotonantajalta

Vertaile käyttölainoja Lendon avulla. Edullinen käyttöluotto voi olla tililläsi jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on käyttölaina?

Käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka käyttötarkoituksen voit valita itse. Käyttöluotto voi olla kerralla nostettava kertaluotto tai joustoluotto, jossa nostoja voi tehdä rajattomasti myönnetyn luottorajan puitteissa. Lendon kautta voit hakea käyttölainaa 500 – 60 000 euroa.

Lendon kautta saat käyttöluoton tilillesi nopeasti. Lainanmyöntäjästä riippuen laina on nostettavissa 1–3 pankkipäivässä, joten voit nopeimmillaan saada lainasumman käyttöösi vielä samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Mihin tarkoitukseen käyttöluottoa voi saada?

Lainan käyttötarkoituksen päätät itse. Käyttöluotto voi olla esimerkiksi ajoneuvon hankintaa varten otettava autolaina tai jokin muu vakuudeton laina. Hakulomakkeella pyydetään ilmoittamaan, mihin käyttötarkoitukseen lainaa ollaan hakemassa.

Miksi käyttölaina kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuta laina ja voit säästää rahaa. Luotonantajien antamat tarjoukset perustuvat hakijasta tehtyyn riskiarvioon. Koska jokainen luotonantaja puntaroi riskejä omalla tavallaan, voivat saamasi tarjoukset poiketa toisistaan. Kilpailuta käyttölaina Lendon avustuksella ja näet kerralla, mikä pankki tarjoaa kilpailukykyisintä lainaa.

Kuinka haen käyttölainaa?

Kun tarvitset käyttölainaa, kilpailuttaa Lendo lainat puolestasi. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman lainan. Vertailemalla lainoja keskenään voit säästää selvää rahaa.

Hae lainaa syöttämällä hakemukseen haluamasi lainasumma sekä lainan takaisinmaksuaika. Valitse lainan käyttötarkoitus ja vastaa hakemuksella esitettyihin kysymyksiin. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lendo välittää hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneilleen, joten voit saada kerralla jopa 22 tarjousta käyttölainasta.

Kuka voi hakea käyttöluottoa?

Lendon kautta voi hakea käyttöluottoa, mikäli luotonantajien määrittelemät vähimmäiskriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Hakija asuu Suomessa vakituisesti

  • Hakijalla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää

Käyttöluottoa voi hakea yhteishakijan kanssa, jolloin molempien hakijoiden on täytettävä nämä kriteerit. Lainan yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Millaisella korolla saan käyttölainaa?

Lainan korko voi vaihdella eri lainanmyöntäjien kesken. Tarjottujen lainojen korot perustuvat hakijan luottokelpoisuuteen, ja luotonantajilla on eriävät tavat arvioida luottokelpoisuutta. Tyypillinen korko käyttölainalle on 4,90 – 10 % (20 % alkaen 1.10.2021).

Ajalla 1.1. – 30.09.2021 käyttölainojen korkokatto on asetettu 10 prosenttiin. Hyödynnä väliaikainen laki! Hae käyttölaina Lendon maksuttomalla hakemuksella jo tänään, ja käyttöluotto voi pian olla tililläsi!

Näin käyttölaina haetaan

Täytä lainahakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras käyttölaina

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras käyttölaina.