Käyttölaina tilillesi jopa samana päivänä

Hae Lendon lainapalvelusta käyttölaina 500 eurosta lähtien.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Käyttölainaa 500 – 60 000 euroa

  • Tarjoukset jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

Vertaile lainoja Lendon avulla ja edullinen käyttölaina voi olla tililläsi jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on käyttölaina?

Käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka käyttötarkoituksen voit valita itse. Käyttölaina voi olla kerralla nostettava kertaluotto tai joustoluotto, jossa nostoja voi tehdä rajattomasti myönnetyn luottorajan puitteissa. Lendon kautta voit hakea käyttölainaa 500 – 60 000 euroa.

Lendon kautta saat käyttölainan tilillesi nopeasti. Lainanmyöntäjästä riippuen laina on nostettavissa 1–3 pankkipäivässä, joten voit nopeimmillaan saada lainasumman käyttöösi vielä samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Kuinka haen käyttölainaa?

Kun tarvitset käyttölainaa, kilpailuttaa Lendo lainat puolestasi. Voit saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman lainan. Vertailemalla lainoja keskenään voit säästää selvää rahaa.

Hae lainaa syöttämällä hakemukseen haluamasi lainasumma sekä lainan takaisinmaksuaika. Valitse lainan käyttötarkoitus ja vastaa hakemuksella esitettyihin kysymyksiin. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lendo välittää hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneilleen, joten voit saada kerralla jopa 21 tarjousta käyttölainasta.

Kuka voi hakea käyttölainaa?

Lendon kautta voi hakea lainaa, mikäli luotonantajien määrittelemät vähimmäiskriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Hakija asuu Suomessa vakituisesti

  • Hakijalla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää

Käyttölainaa voi hakea yhteishakijan kanssa, jolloin molempien hakijoiden on täytettävä nämä kriteerit. Lainan yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Millaisella korolla saan käyttölainaa?

Käyttölainan korko voi vaihdella eri lainanmyöntäjien kesken. Lainatarjousten korot perustuvat hakijan luottokelpoisuuteen, ja luotonantajilla on eriävät tavat arvioida luottokelpoisuutta. Tyypillinen korko käyttölainalle on 4,90 – 10 % (20 % alkaen 1.10.2021). Väliaikaisen korkokaton ansiosta käyttölainaa saa tällä hetkellä tavanomaista edullisemmalla korolla.

Hyödynnä väliaikainen korkokatto – hae käyttölaina Lendon maksuttomalla hakemuksella jo tänään!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.

Usein kysytyt kysymykset