Hae lainaa Lendon avulla

Hae lainaa helposti ja nopeasti lainojen vertailupalvelumme avulla – täytä hakemus ja voit saada rahat tilillesi vielä samana päivänä!

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 22 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Hae lainaa täyttämällä maksuton hakemus jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Hae lainaa 500 – 60 000 euroa

Lendon kautta löytyy kulutusluotto niin suureen kuin pieneen tarpeeseen. Kilpailutamme puolestasi 500 – 60 000 euron vakuudettomat lainat jopa 22 eri pankin ja luotonantajan kesken. Kaipaako asuntosi tai kesämökkisi uutta ilmettä? Remonttilaina auttaa toteuttamaan niin suuret kuin pienet remontit. Tai kenties olet ostamassa uutta autoa? Autolaina mahdollistaa sekä uuden että käytetyn auton hankinnan ilman vakuuksia. Kauttamme haet myös mökkilainaa vapaa-ajan asunnon rahoitukseen tai venelainaa, kun kaipaat vesille.

Hae lainaa helposti yhdellä hakemuksella

Lendon lainanvertailupalvelu auttaa lainanottajia löytämään heille itselleen parhaiten sopivan vakuudettoman lainan. Toimimme yhteistyössä useiden eri pankkien ja luotonantajien kanssa. Valitsemme kumppaneiksemme ainoastaan luotettavia ja tunnettuja luotonantajia. Täyttämällä lyhyen hakemuksen Lendo.fi-palvelussa pääset vertailemaan ja valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Lendon kautta voi kuka tahansa hakea lainaa, kunhan luotonantajien lainanhakukriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot, joita on oltava vähintään 791 euroa kuukaudessa bruttona

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Miksi vertailisin lainoja?

Kun haet lainaa, eri pankit saattavat hinnoitella lainansa erilailla vaikka hakisit samaa lainasummaa. Luotonantajien tarjoukset perustuvat niiden tekemään riskiarvioon hakijasta. Vertailemalla tarjouksia keskenään voit olla varma, että saat lainallesi parhaan koron. Lendon kautta vertailet lainat yhdellä hakemuksella jopa 22 pankin ja lainanmyöntäjän kesken.

Hae lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen

Onko sinulla useampi kulutusluotto, osamaksusopimus tai luottokorttivelka? Lainojen yhdistäminen voi tuoda sinulle säästöä. Kun lainoja on useita, monesti niiden tilinhoito- ja palvelumaksuista kertyy äkkiä huomattava summa. Maksamalla yhtä lainaa sinulla on vain yhden lainan kulut maksettavana usean sijaan. Lisäksi saatat säästää korkokuluissa, sillä yleensä suurempaa lainaa saa pientä lainaa edullisemmalla korolla.

Kuinka saan parhaan mahdollisen lainatarjouksen?

Kun lainahakemus on täytettynä, lähtee se eteenpäin yhteistyökumppaniemme käsiteltäväksi. Kumppaneinamme toimivat pankit ja luotonantajat tekevät oman arvionsa kokonaistilanteestasi ja laskevat sen perusteella sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Yhteishakija vähentää pankin riskiä

Pankeille ja luotonantajille on pienempi riski myöntää lainaa, kun lainakustannuksista vastaa useampi henkilö. Suosittelemme sinulle lainan yhteishakua, jos asut yhdessä puolisosi kanssa. Lainan korko voi olla parempi, kun lisäät hakemuksellesi yhteishakijaksi samassa taloudessa asuvan aviopuolison, avopuolison tai rekisteröidyn kumppanin.

Pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti

Tarjousta laatiessaan luotonantajat arvioivat, kuinka suuret menosi ovat tuloihisi suhteutettuna. Pidemmällä maksuajalla lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi merkitä edullisempaa korkoa lainallesi. Voit aina kuitenkin maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa sopimalla asiasta lainanmyöntäjän kanssa.

Täytäthän hakemuksen huolella vastaten todenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin, sillä virheelliset tiedot voivat vaikuttaa kielteisesti lainapäätökseen.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti

Kun sinulle sopivin lainatarjous on löytynyt lainapalvelumme kautta, tulee sinun allekirjoittaa lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Osa luotonantajista tarvitsee liitteitä sopimuksen solmimiseksi. Näitä voivat olla esimerkiksi kopio palkkakuitista tai verotuspäätöksen erittelyosa.

Laina käytössäsi jopa samana päivänä

Useimmiten laina on nostettavissa 1–3 pankkipäivässä sopimuksen allekirjoitushetkestä. Nopeimmillaan laina voidaan maksaa tilillesi jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Hae lainaa täyttämällä maksuton hakemus Lendon lainapalvelussa!

Näin haet lainaa

Täytä lainahakemus

1.Täytä hakemus

Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.