Hae lainaa Lendon avulla

Hae lainaa helposti ja nopeasti Lendo.fi-palvelussa – täytä hakemus ja voit saada rahat tilillesi vielä samana päivänä!

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Hae lainaa täyttämällä maksuton hakemus jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Lainaa 500 – 60 000 euroa

Lendon kautta haet kulutusluottoa niin suureen kuin pieneen tarpeeseen. Kilpailutamme puolestasi 500 – 60 000 euron vakuudettomat lainat jopa 21 eri pankin ja luotonantajan kesken. Jos asuntosi tai kesämökkisi kaipaa uutta ilmettä, sinun kannattaa tutustua remonttilainaamme. Tai kenties olet ostamassa uutta autoa? Autolainamme avulla rahoitat uuden auton ilman vakuuksia.

Hae lainaa helposti yhdellä hakemuksella

Lendon lainanvertailupalvelu auttaa lainanottajia löytämään heille itselleen parhaiten sopivan vakuudettoman lainan. Toimimme yhteistyössä useiden eri pankkien ja luotonantajien kanssa. Valitsemme kumppaneiksemme ainoastaan luotettavia ja tunnettuja luotonantajia. Täyttämällä lyhyen hakemuksen Lendo.fi-palvelussa pääset vertailemaan ja valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Lendon kautta voi kuka tahansa hakea lainaa, kunhan luotonantajien lainanhakukriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot, joita on oltava vähintään 791 euroa kuukaudessa bruttona

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Miksi vertailisin lainoja?

Kun haet lainaa, eri pankit saattavat hinnoitella lainansa erilailla vaikka hakisit samaa lainasummaa. Luotonantajien lainatarjoukset perustuvat niiden tekemään riskiarvioon hakijasta. Vertailemalla lainatarjouksia keskenään voit olla varma, että saat lainallesi parhaan koron. Lendon kautta vertailet lainat yhdellä hakemuksella jopa 21 pankin ja lainanmyöntäjän kesken.

Hae yhdistelylainaa ja säästä kuukausikuluissasi

Onko sinulla useampi kulutusluotto, osamaksusopimus tai luottokorttivelka? Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi voit säästää rahaa. Kun lainoja on useita, monesti niiden tilinhoito- ja palvelumaksuista kertyy äkkiä huomattava summa. Maksamalla yhtä lainaa sinulla on vain yhden lainan kulut maksettavana usean sijaan. Lisäksi saatat säästää korkokuluissa, sillä yleensä suurempaa lainaa saa pientä lainaa edullisemmalla korolla.

Kuinka saan parhaan mahdollisen lainatarjouksen?

Kun täytät lainahakemuksen sivuillamme, hakemuksesi lähetetään yhteistyökumppaniemme käsiteltäväksi. Kumppaneinamme toimivat pankit ja luotonantajat tekevät oman arvionsa kokonaistilanteestasi ja laskevat sen perusteella sinulle räätälöidyn lainatarjouksen.

Yhteishakija vähentää pankin riskiä

Pankeille ja luotonantajille on pienempi riski myöntää lainaa, kun lainakustannuksista vastaa useampi henkilö. Suosittelemme sinulle lainan yhteishakua, jos asut yhdessä puolisosi kanssa. Voit saada lainallesi paremman koron lisäämällä hakemuksellesi yhteishakijaksi samassa taloudessa asuvan aviopuolison, avopuolison tai rekisteröidyn kumppanin.

Pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti

Tarjousta laatiessaan luotonantajat arvioivat, kuinka suuret menosi ovat tuloihisi suhteutettuna. Pidemmällä maksuajalla lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi merkitä edullisempaa korkoa lainallesi. Voit aina kuitenkin maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa sopimalla asiasta lainanmyöntäjän kanssa.

Täytäthän lainahakemuksen huolella vastaten todenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin, sillä virheelliset tiedot voivat vaikuttaa kielteisesti lainapäätökseen.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti

Kun olet valinnut sopivimman lainatarjouksen lainapalvelumme kautta, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Osa luotonantajista tarvitsee liitteitä sopimuksen solmimiseksi. Näitä voivat olla esimerkiksi kopio palkkakuitista tai verotuspäätöksen erittelyosa.

Laina käytössäsi jopa samana päivänä

Useimmiten laina on nostettavissa 1–3 pankkipäivässä sopimuksen allekirjoitushetkestä. Nopeimmillaan laina voidaan maksaa tilillesi jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Lendosta

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä.

Lue lisää Lendosta
Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainalaskuri

Lainalaskurimme auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon kuukausierä mahdollisesti olisi eri lainasummilla ja laina-ajoilla.

Lue lisää lainalaskurista