Edullinen laina löytyy vertailemalla

Edullinen laina on helpoiten löytää vertailemalla. Älä tyydy ensimmäiseen lainatarjoukseen vertailematta! Näin löydät sinulle edullisin laina!

  • Maksuton hakemus

  • Tarjoukset jopa 1 minuutissa

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja lainanmyöntäjältä

  • Lainaa 500–60 000 euroa ilman vakuuksia

Edullinen laina voi olla tililläsi jo tänään. Täytä hakemus Lendon lainapalvelussa ja saat useita tarjouksia jopa minuutissa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Edullinen laina lainojen vertailupalvelun avulla

Kun haluat löytää edullisen lainan, suosittelemme lainojen keskinäistä vertailua. Hakiessasi lainaa Lendon kaltaisen lainapalvelun kautta, pääset yhdellä hakemuksella vertailemaan useampia lainatarjouksia. Pankit ja lainanmyöntäjät joutuvat kilpailemaan asiakkuudestasi, kun saat kerralla nähtäväksesi kaikkien lainatarjousten korot ja ehdot. Lendon avulla pääset vertailemaan lainoja jopa 21 pankin sekä lainanmyöntäjän kesken.

Millainen laina on edullinen?

Lainan edullisuutta arvioitaessa lainan korko on keskeisessä asemassa, mutta myös muut tekijät on syytä ottaa huomioon. Usein lainasta peritään koron lisäksi muita kuluja, kuten lainan avausmaksu sekä kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu. Lainan sivukulut on huomioitu todellisessa vuosikorossa, joten kun olet hakemassa lainaa kannattaa sinun vertailla lainojen todellisia vuosikorkoja keskenään edullisimman lainan löytämiseksi.

Vaikka edullinen laina vaikuttaisi äkkiseltään parhaalta valinnalta, on kuitenkin syytä pitää mielessä myös oman talouden tilanne sekä varautuminen äkillisiin menoihin. Kokonaiskustannuksiltaan edullisin laina voi laittaa oman talouden tiukille, mikäli lainanlyhennys vie suuren osan kuukausituloista. Pidemmällä maksuajalla lainasta kertyy kuluja pidemmältä ajalta, mikä nostaa lainan kokonaiskustannuksia. Toisaalta pidempi maksuaika tarkoittaa pienempää lyhennyserää, jolloin omaan talouteen jää enemmän joustovaraa yllättäviin menoihin.

Työsuhde ja siviilisääty vaikuttavat tarjottuun lainaan

Lainan korko perustuu lainanhakijan luottokelpoisuuteen. Jokaisella lainanmyöntäjällä on oma tapansa arvioida luottokelpoisuutta, joten siksi korot voivat vaihdella eri pankkien kesken. Lainan korkoon vaikuttavia tekijöitä on useita ja alla on lueteltu näistä vain osa:

  • Hakijan työsuhde vaikuttaa haettavan lainan korkoon. Vakituisessa ja kokoaikaisessa työsuhteessa oleva henkilö on pankille pienempi riski kuin määräaikaisessa tai osa-aikaisessa työsuhteessa oleva lainanhakija, mikä voi heijastua korkoon.

  • Pankit tarkastelevat hakijan siviilisäätyä luottokelpoisuutta arvioidessaan. Mikäli hakija asuu samassa taloudessa puolisonsa kanssa, voi hän saada parempaa korkoa kuin yksin asuva henkilö. Lainanmyöntäjät arvioivat maksukyvyn paremmaksi, kun kotitalouden kuluista vastaa kaksi henkilöä yhden sijaan.

  • Lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa, jolloin molemmat hakijat vastaavat lainasta yhdessä. Tämä pienentää lainanmyöntäjän riskiä ja voi siten vaikuttaa myönteisesti lainasta perittävään korkoon. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Edullisin laina yhdistämällä

Onko sinulle useampi kulutusluotto, luottokorttivelka tai osamaksusopimus lyhennettävänä? Tai ehkä sinulla on venelaina lyhennettävänä ja haluat ottaa sen rinnalle mökkilainaa vapaa-ajan asunnon laajentamiseen? Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi tuoda sinulle säästöä kuukausikuluihisi. Pienissä lainoissa ja kulutusluotoissa on usein korkeampi korko sekä lainakohtaiset avaus- ja tilinhoitomaksut. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi sinulle jää maksettavaksi vain yhden lainan kulut, minkä lisäksi voit saada uuden lainan entisiä lainoja edullisemmalla korolla.

Löydä edullinen laina vertailemalla lainoja Lendon avulla. Täytä hakemus jo tänään!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.