Edullinen laina löytyy vertailemalla

Älä tyydy ensimmäiseen lainatarjoukseen vaan vertaile lainoja keskenään niin saat edullisimman lainan!

  • Maksuton hakemus

  • Tarjoukset jopa 1 minuutissa

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja lainanmyöntäjältä

  • Lainaa 500–60 000 euroa ilman vakuuksia

Hae lainaa Lendon lainapalvelussa ja edullinen laina voi olla tililläsi jo tänään!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja tarjottava summa 500 – 60 000 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Edullinen laina lainavertailupalvelun avulla

Kun etsit edullisinta lainaa, suosittelemme lainojen vertailua. Hakiessasi lainaa Lendon kaltaisen lainavertailupalvelun kautta, pääset yhdellä hakemuksella vertailemaan useampia lainatarjouksia. Pankit ja lainanmyöntäjät joutuvat kilpailemaan asiakkuudestasi, kun saat kerralla nähtäväksesi kaikkien lainatarjousten korot ja ehdot. Lendon avulla pääset vertailemaan lainoja jopa 21 pankin sekä lainanmyöntäjän kesken.

Millainen laina on edullinen?

Lainan edullisuutta arvioitaessa lainan korko on keskeisessä asemassa, mutta myös muut tekijät on syytä ottaa huomioon. Usein lainasta peritään koron lisäksi muita kuluja, kuten lainan avausmaksu sekä kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu. Lainan sivukulut on huomioitu todellisessa vuosikorossa, joten kun haet lainaa kannattaa sinun vertailla lainojen todellisia vuosikorkoja keskenään edullisimman lainan löytämiseksi.

Edullisen lainan kohdalla on kuitenkin syytä pitää mielessä myös oman talouden tilanne sekä varautuminen äkillisiin menoihin. Kokonaiskustannuksiltaan edullisin laina voi laittaa oman talouden tiukille, mikäli lainanlyhennys vie suuren osan kuukausituloista. Pidemmällä maksuajalla lainasta kertyy kuluja pidemmältä ajalta, mikä nostaa lainan kokonaiskustannuksia. Toisaalta pidempi maksuaika tarkoittaa pienempää lyhennyserää, jolloin omaan talouteen jää enemmän joustovaraa yllättäviin menoihin.

Työsuhde ja siviilisääty vaikuttavat lainan korkoon

Lainan korko perustuu lainanhakijan luottokelpoisuuteen. Jokaisella lainanmyöntäjällä on oma tapansa arvioida luottokelpoisuutta, joten siksi korot voivat vaihdella eri pankkien kesken. Lainan korkoon vaikuttavia tekijöitä on useita ja alla on lueteltu näistä vain osa:

  • Hakijan työsuhde vaikuttaa haettavan lainan korkoon. Vakituisessa ja kokoaikaisessa työsuhteessa oleva henkilö on pankille pienempi riski kuin määräaikaisessa tai osa-aikaisessa työsuhteessa oleva lainanhakija, mikä voi heijastua korkoon.

  • Pankit tarkastelevat hakijan siviilisäätyä luottokelpoisuutta arvioidessaan. Mikäli hakija asuu samassa taloudessa puolisonsa kanssa, voi hän saada parempaa korkoa kuin yksin asuva henkilö. Lainanmyöntäjät arvioivat maksukyvyn paremmaksi, kun kotitalouden kuluista vastaa kaksi henkilöä yhden sijaan.

  • Lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa, jolloin molemmat hakijat vastaavat lainasta yhdessä. Tämä pienentää lainanmyöntäjän riskiä ja voi siten vaikuttaa myönteisesti lainasta perittävään korkoon. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Lainoja yhdistämällä edullisempi laina

Lyhennätkö useampi kulutusluotto, luottokorttivelka tai osamaksusopimusta? Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi voit säästää kuukausikuluissasi. Pienissä lainoissa ja kulutusluotoissa on usein korkeampi korko sekä lainakohtaiset avaus- ja tilinhoitomaksut. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi sinulle jää maksettavaksi vain yhden lainan kulut, minkä lisäksi voit saada uuden lainan entisiä lainoja edullisemmalla korolla.

Löydä edullinen laina vertailemalla lainoja Lendon avulla. Täytä hakemus jo tänään!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Kilpailuta laina

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Lainojen yhdistäminen

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit ilman vakuuksia hakea lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme