Hae lainaa Lendon avulla helposti

Hae lainaa Lendon avulla helposti, paremmalla korolla aina 60 000 euroon saakka. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jopa minuutissa.

  • Lainaa ilman vakuuksia 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 25 pankilta ja luotonantajalta

  • Joustava takaisinmaksuaika 1-15 vuotta

Täytä hakemus ja hae lainaa Lendon maksuttomassa palvelussa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Laina tilillesi helposti ja vaivattomasti

Kun tarvitset lainaa helposti, tulee hakuprosessin olla mahdollisimman yksinkertainen ja vaivaton. Siksi meillä Lendolla on käytössä lainahakemus.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja ensimmäiset tarjouksetkin tulevat jo minuutin sisällä sen lähettämisestä.

Kun kaikki tarjoukset ovat samassa paikassa, voit helposti vertailla vaihtoehtoja ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Valitsemastasi tarjouksesta riippuen voit saada lainan tilillesi vielä saman päivän aikana. Lainavertailu ja tarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta.

Vaikka ensimmäiset tarjoukset tulevat lähes samantien, suosittelemme silti odottamaan kaikkien luottopäätösten saapumista.

Jos sinulla on kuitenkin äkillinen rahoitustarve, voit koska tahansa hyväksyä jo saamasi tarjouksen, vaikkei koko hakua oltaisi vielä saatu päätökseen.

Hae lainaa netissä yhdellä hakemuksella

Vielä joitain vuosia sitten lainaa saadakseen piti nähdä vaivaa, ja rahojen saaminen tilille saattoi viedä pitkiäkin aikoja. Yleensä turvauduttiin siihen omaan tuttuun pankkiin, jossa oltiin jo entuudestaan asiakkaana.

Mikäli lainan halusi kilpailuttaa, piti hakemus toimittaa erikseen jokaiseen pankkiin. Parhaan tarjouksen löytäminen oli kovan työn takana ja asiat etenivät verkkaiseen tahtiin.

Nykypäivänä hakemuksen pystyy täyttämään käden käänteessä, kun haet lainaa netistä. Myös lainarahat voi saada omalle tililleen jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Lainan kilpailutus on yksinkertaista palvelumme ansiosta, sillä hakemus välitetään aina kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Voit siis kerralla saada myös useita tarjouksia ja valita itse niistä parhaan.

Lainatarjoukset näkyvät omilla sivuilla

Kun hakemuksesi on lähetetty, pääset kirjautumaan sisään Omille sivuillesi, josta näet yhdellä silmäyksellä kaikki saamasi lainatarjoukset.

Tarjouksista ilmenevät lainasummat, kuukausierät, takaisinmaksuajat ja korot. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse itsellesi sopivin.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Miksi lainojen vertailu kannattaa?

Lainan korko voi vaihdella eri pankkien ja luotonantajien kesken vaikka hakisit kaikista samaa lainasummaa.

Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin, ja siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri tarjouksia ennen lainan ottamista. Näin saat lainallesi parhaan koron.

Tavoitteenamme on auttaa lainanottajia löytämään heille itselleen parhaiten sopiva vakuudeton laina.

Siksi meillä on monia kumppaneita, ja valitsemme kumppaneiksemme ainoastaan luotettavia ja tunnettuja luotonantajia, jotka tekevät sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Lendon kautta voi kuka tahansa hakea lainaa, kunhan luotonantajien seuraavat kriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot, joita on oltava vähintään 791 euroa kuukaudessa bruttona

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Lainaa eri tarpeisiin

Olipa lainatarpeesi mikä tahansa, haet helposti ja turvallisesti lainaa palvelussamme. Tarvitset rahaa sitten 1000 €, 25 000 € tai 60 000 €, voit saada edullisen lainan kauttamme.

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia, mikä tarkoittaa sitä, ettei oheen tarvita erillistä vakuutta, kuten asuntoa tai autoa.

Vakuudeton laina tunnetaan myös nimellä kulutusluotto, vakuudeton luotto sekä joustoluotto eli joustolaina.

Kauttamme haettava remonttilaina auttaa, kun suunnittelet kotisi tai vapaa-ajan asuntosi remontoimista.

Tai kenties olet ostamassa autoa, jolloin voit vertailla vakuudettomia autolainoja palvelussamme.

Lendon moottoripyörälaina on helppo tapa rahoittaa moottoripyörän hankinta, olit sitten hankkimassa uutta tai käytettyä pyörää.

Matkalaina eli reissuluotto taasen voi tuoda lomamatkalle lisäturvaa ja lisämukavuutta vaikkapa korkeatasoisemman majoituksen muodossa, tai muuten vain helpottaa matkan rahoitusta.

Mikäli sinulla on jo tällä hetkellä lainaa, lainan kilpailutus netissä voi auttaa sinua säästämään lainakuluissasi jatkossa.

Palvelumme kautta selvität yhdellä hakemuksella helposti ja maksutta, voisitko saada yhteistyökumppaneiltamme lainaa nykyistä lainaasi paremmalla korolla ja ehdoilla.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Yhdistä lainat palvelussamme, jos sinulla on useampi laina, osamaksusopimus tai luottokorttivelka.

Lainoja yhdistämällä sinulle jää enemmän rahaa käyttöösi, kun maksat kulujakin vain yhdestä useamman sijaan.

Oli lainasi käyttökohde mikä tahansa, lainalaskuri antaa suuntaa-antavan arvion lainallesi.

Päätät itse lainan käyttökohteesta ja voit myös itse valita haluamasi takaisinmaksuajan sekä kuukausierän.

Luoton määrä voi olla 500 - 60 000 euroa, ja sen takaisinmaksuaika 1 - 15 vuotta.

Lainojen hinnoittelussa korko on keskeisessä asemassa

Lainaa hakiessa sen korko on keskeisessä asemassa. Korko on korvausta siitä, että lainanmyöntäjä on antanut rahaa lainanottajan käyttöön.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lainaa alkaen 4,90 % nimelliskorolla. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään yleensä avausmaksu sekä kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainanhoitokulut, ja siksi lainoja vertailtaessa on parempi katsoa todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

Edullisin laina löytyy todellisia vuosikorkoja vertailemalla.

Kulutusluottojen maksimikorko

Kuluttajansuojalaki asettaa kulutusluotoille maksimikoron. Korkokatto rajoittaa kulutusluotoista perittävää korkoa ja kuluja.

Kulutusluotoista saa periä korkeintaan 20 % nimelliskorkoa sekä 150 euroa muita kuluja vuodessa.

Väliaikainen korkokatto

Ajalla 1.1. – 30.09.2021 korkokatto oli asetettu kymmeneen prosenttiin. Sen tarkoituksena oli ehkäistä suomalaisten velkaantumisen syvenemistä pandemian keskellä.

Samalla väliaikainen korkokatto kuitenkin vaikeutti etenkin pienituloisten mahdollisuuksia lainan saantiin.

20 % korkokatto tuo pankeille taas enemmän mahdollisuuksia luottojen myöntämiseen. Jos et saanut aiemmin tarjousta, ja rahoitustarpeesi on yhä ajankohtainen, nyt on hyvä aika hakea lainaa uudelleen.

Jos hait lainaa väliaikaisen lain aikana, ja sait tarjouksen alle 10 % korolla, on kyseinen korko luonnollisesti voimassa koko luoton takaisinmaksuajan.

Osassa lainasopimuksia korko saattaa kuitenkin nousta, joten siinäkin tapauksessa on hyvä aika kilpailuttaa lainat uudestaan.

Lainatarjouksen korkoon vaikuttavia tekijöitä

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa saamasi tarjouksen korkoon:

Työsuhde: Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada laina paremmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Siviilisääty: Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti tarjottuun lainaan.

Rinnakkaishakija: Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota alhaisempaa korkoa. Rinnakkaishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Näin saat parhaan mahdollisen tarjouksen

Täytä lainahakemus sivuillamme. Lähetämme sen eteenpäin aina kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Ensimmäiset tarjoukset ovat yleensä nähtävissä jo minuutin sisällä ja viimeisetkin vuorokauden kuluessa.

Jokainen pankki ja luotonantaja tekee oman arvionsa kokonaistilanteestasi ja laskee sen perusteella sinulle yksilöidyn tarjouksen.

Tarjouksesta ilmenevät lainasumman lisäksi sen ehdot, kuten korko ja takaisinmaksusuunnitelma.

Jos sinulla on tarve saada lainaa heti, voit kuitenkin jo ennen 24 tunnin käsittelyajan päättymistä tehdä valintasi siihen mennessä vastaanottamistasi tarjouksista.

Jotta saisit parhaan mahdollisen tarjouksen, suosittelemme kuitenkin odottamaan, että kaikki luotonantajat ovat käsitelleet hakemuksesi.

Yhteishakija vähentää pankin riskiä

Mikäli asut puolison kanssa, suosittelemme lainan yhteishakua. Pankeille ja luotonantajille on pienempi riski myöntää lainaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä.

Voit saada lainallesi edullisemman koron, kun lisäät hakemukseen rinnakkais- eli yhteishakijan.

Yhteishakijaksi käy samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Pidempi takaisinmaksuaika voi parantaa luottoluokitusta

Myös pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen. Pankki arvioi tarjousta laskiessaan, kuinka suuret menosi ovat tuloihisi suhteutettuna.

Pidemmällä maksuajalla lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi tarkoittaa parempaa korkoa lainallesi.

Voit aina kuitenkin maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa sopimalla asiasta luotonmyöntäjän kanssa.

Täytäthän hakemuksen huolella vastaten todenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin, sillä virheelliset tiedot voivat vaikuttaa kielteisesti lainapäätökseen.

Näin laina maksetaan sinulle

Kun olet valinnut sopivimman tarjouksen lainapalvelumme kautta, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Hakemuksen liitteet

Osa pankeista ja luotonantajista pyytää erikseen liitteitä ennen kuin sopimuksen voi allekirjoittaa.

Tarvittavia liitteitä voivat olla esimerkiksi kopio palkkakuitista sekä verotuspäätöksen erittelyosa. Liitteiksi käy esimerkiksi matkapuhelimella otetut valokuvat alkuperäiskappaleista.

Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen laina maksetaan tilille tyypillisesti 1–3 pankkipäivässä pankista ja luotonantajasta riippuen.

Yleensä pienemmät lainasummat ovat nopeammin käytössä kuin suuret. Nopeimmillaan laina voi olla nostettavissa jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Täytä lainahakemus jo tänään - tingimme puolestasi!

Näin palvelumme toimii

Täytä lainahakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Lainaa

3. Valitse paras lainatarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.

Usein kysytyt kysymykset