Lainaa helposti jopa 60 000 euroa

Lendon kautta voi hakea lainaa helposti, paremmalla korolla aina 60 000 euroon saakka. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jopa minuutissa.

  • Laina ilman vakuuksia 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjoukset jopa 22 pankilta ja luotonantajalta

Täytä hakemus ja hae lainaa Lendon maksuttomassa lainapalvelussa!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Laina tilillesi nopeasti ja vaivattomasti

Kun tarvitset lainaa, tulisi hakuprosessin mielestämme olla mahdollisimman yksinkertainen ja vaivaton. Siksi meillä Lendolla on käytössä lainahakemus.

Sen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja ensimmäiset tarjouksetkin tulevat jo minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Kun kaikki tarjoukset ovat samassa paikassa, voit helposti vertailla vaihtoehtoja ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Valitsemastasi tarjouksesta riippuen voit saada lainan tilillesi vielä saman päivän aikana. Lainavertailu ja tarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta.

Vaikka ensimmäiset tarjoukset tulevat lähes samantien hakemuksen jättämisestä, suosittelemme silti odottamaan kaikkien luottopäätösten saapumista.

Jos sinulla on kuitenkin äkillinen rahoitustarve, voit koska tahansa hyväksyä jo saamasi tarjouksen, vaikkei koko hakua oltaisi vielä saatu päätökseen.

Lainaa netissä yhdellä hakemuksella

Vielä joitain vuosia sitten lainaa saadakseen piti nähdä vaivaa, ja rahojen saaminen tilille saattoi viedä pitkiäkin aikoja. Yleensä turvauduttiin siihen omaan tuttuun pankkiin, jossa oltiin jo entuudestaan asiakkaana.

Mikäli lainan halusi kilpailuttaa, piti hakemus toimittaa erikseen jokaiseen pankkiin. Parhaan tarjouksen löytäminen oli kovan työn takana ja asiat etenivät verkkaiseen tahtiin.

Onneksi nykypäivänä lainaa saadakseen ei tarvitse käyttää yhtä paljon aikaa ja vaivaa.

Hakemuksen pystyy täyttämään käden käänteessä, kun haet lainaa netistä ja lainarahatkin voi saada omalle tililleen jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Lainan kilpailutus on yksinkertaista lainoja vertailevien palveluiden ansiosta, sillä sama hakemus välitetään usealle pankille ja lainantarjoajalle.

Kun haet Lendon kautta lainaa, lähtee hakemuksesi eteenpäin aina kaikille yhteistyökumppaneillemme. Voit siis kerralla saada useita tarjouksia ja valita itse niistä parhaan.

Lainatarjoukset näkyvät omilla sivuilla

Kun hakemuksesi on lähetetty eteenpäin, pääset kirjautumaan sisään Omille sivuillesi, josta näet yhdellä silmäyksellä kaikki saamasi lainatarjoukset.

Tarjouksista ilmenevät lainasummat, kuukausierät, takaisinmaksuajat ja korot. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse itsellesi sopivin. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainan korko voi vaihdella eri pankkien ja luotonantajien kesken vaikka hakisit kaikista samaa lainasummaa.

Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin, ja siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri tarjouksia ennen lainan ottamista. Näin saat lainallesi parhaan koron.

Tavoitteenamme on auttaa lainanottajia löytämään heille itselleen parhaiten sopiva vakuudeton laina. Siksi toimimme yhteistyössä useiden eri pankkien ja luotonantajien kanssa.

Valitsemme kumppaneiksemme ainoastaan luotettavia ja tunnettuja luotonantajia, jotka tekevät sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Lendon kautta voi kuka tahansa hakea lainaa, kunhan luotonantajien lainanhakukriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot, joita on oltava vähintään 791 euroa kuukaudessa bruttona

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Lainaa eri tarpeisiin

Olipa lainatarpeesi mikä tahansa, haet helposti ja turvallisesti lainaa palvelussamme. Tarvitset rahaa sitten 1000 €, 25 000 € tai 60 000 €, voit saada edullisen lainan kauttamme. Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Vakuudeton laina tunnetaan myös nimellä kulutusluotto, vakuudeton luotto, joustoluotto sekä joustolaina. Kyseiset lainat ovat vakuudettomia kulutuslainoja, mikä tarkoittaa sitä, ettei lainan taustalle tarvita erillistä vakuutta kuten asuntoa tai autoa.

Lendon kautta haet lainaa 500 – 60 000 euroa niin arjen rahoittamiseen kuin konkreettisiin hankintoihin.

Kauttamme haettava remonttilaina auttaa, kun suunnittelet kotisi tai vapaa-ajan asuntosi remontoimista. Tai kenties olet ostamassa autoa, jolloin voit vertailla vakuudettomia autolainoja lainapalvelussamme.

Reissuluotto taasen voi tuoda lomamatkalle lisäturvaa, tai muuten vain helpottaa matkan rahoitusta.

Mikäli sinulla on jo tällä hetkellä lainaa, lainan kilpailutus netissä voi auttaa sinua säästämään lainakuluissasi.

Palvelumme kautta selvität yhdellä hakemuksella maksutta, voisitko saada yhteistyökumppaneiltamme lainaa nykyistä lainaasi paremmalla korolla ja ehdoilla.

Yhdistä lainat Lendo.fi-palvelussa, jos sinulla on useampi laina, osamaksusopimus tai luottokorttivelka. Lainoja yhdistämällä sinulle jää enemmän rahaa käyttöösi, kun maksat kuluja vain yhdestä lainasta useamman sijaan.

Oli lainasi käyttökohde mikä tahansa, lainalaskuri antaa suuntaa-antavan arvion lainallesi. Hae lainaa täyttämällä hakemus niin saat vertailtavaksesi lopulliset tarjoukset lainantarjoajilta.

Päätät itse lainapalvelussamme haettavan lainan käyttökohteesta ja voit itse valita haluamasi takaisinmaksuajan sekä kuukausierän.

Lainojen hinnoittelu

Lainaa hakiessa lainan korko on keskeisessä asemassa. Lainasta peritään korkoa eli korvausta siitä, että lainanmyöntäjä on antanut rahaa lainanottajan käyttöön.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lainaa alkaen 4,90 % nimelliskorolla. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään yleensä avausmaksu sekä kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainanhoitokulut, ja siksi lainoja vertailtaessa on parempi katsoa todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan. Edullisin laina löytyy todellisia vuosikorkoja vertailemalla.

Kulutusluottojen maksimikorko

Kuluttajansuojalaki asettaa kulutusluotoille maksimikoron. Korkokatto rajoittaa kulutusluotoista perittävää korkoa ja kuluja. Kulutusluotoista saa periä korkeintaan 20 % nimelliskorkoa (10 % syyskuun 2021 loppuun saakka) sekä 150 euroa muita kuluja vuodessa.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa saamasi tarjouksen korkoon:

Työsuhde: Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada laina paremmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Siviilisääty: Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti tarjottuun lainaan.

Rinnakkaishakija: Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota alhaisempaa korkoa. Rinnakkaishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Näin saat parhaan mahdollisen tarjouksen lainasta

Täytä lainahakemus sivuillamme. Lähetämme sen eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Jokainen pankki ja luotonantaja tekee oman arvionsa kokonaistilanteestasi ja laskee sen perusteella sinulle yksilöidyn tarjouksen.

Yhteishakija vähentää pankin riskiä

Mikäli asut puolison kanssa, suosittelemme sinulle lainan yhteishakua. Pankeille ja luotonantajille on pienempi riski myöntää lainaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä.

Voit saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi samassa taloudessa asuvan aviopuolison, avopuolison tai rekisteröidyn kumppanin yhteishakijaksi.

Pidempi takaisinmaksuaika voi parantaa luottoluokitusta

Myös pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen. Pankki arvioi tarjousta laskiessaan, kuinka suuret menosi ovat tuloihisi suhteutettuna.

Pidemmällä maksuajalla lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi tarkoittaa parempaa korkoa lainallesi.

Voit aina kuitenkin maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa sopimalla asiasta luotonmyöntäjän kanssa.

Täytäthän hakemuksen huolella vastaten todenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin, sillä virheelliset tiedot voivat vaikuttaa kielteisesti lainapäätökseen.

Näin laina maksetaan sinulle

Kun olet valinnut sopivimman tarjouksen lainapalvelumme kautta, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Hakemuksen liitteet

Osa pankeista ja luotonantajista pyytää erikseen liitteitä ennen kuin sopimuksen voi allekirjoittaa. Tarvittavia liitteitä voivat olla esimerkiksi kopio palkkakuitista sekä verotuspäätöksen erittelyosa.

Laina nostettavissa jopa samana päivänä

Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen laina maksetaan tilille tyypillisesti 1–3 pankkipäivässä pankista ja luotonantajasta riippuen.

Yleensä pienemmät lainasummat ovat nopeammin käytössä kuin suuret. Nopeimmillaan laina voi olla nostettavissa jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Näin palvelumme toimii

Täytä hakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.