1. Hae lainaa

Hae lainaa Lendon avulla helposti

Hae lainaa Lendon avulla helposti, paremmalla korolla aina 60 000 euroon saakka. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jopa minuutissa.

  • Lainaa ilman vakuuksia 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Vain yksi hakemus, mutta voit saada useita tarjouksia

  • Joustava takaisinmaksuaika 1-15 vuotta

Täytä hakemus ja hae lainaa Lendon maksuttomassa palvelussa!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Laina tilillesi helposti ja vaivattomasti

Kun tarvitset lainaa nopeasti ja helposti tulee hakuprosessin olla mielestämme mahdollisimman yksinkertainen ja vaivaton. Siksi meillä Lendolla on käytössä lainahakemus.

Sen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja ensimmäiset tarjouksetkin tulevat jo minuutin sisällä sen lähettämisestä.

Kun kaikki tarjoukset ovat samassa paikassa, voit helposti vertailla vaihtoehtoja ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan.

Valitsemastasi tarjouksesta riippuen voit saada lainan tilillesi vielä saman päivän aikana. Lainavertailu ja tarjousten kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta.

Vaikka ensimmäiset tarjoukset tulevat lähes samantien, suosittelemme silti odottamaan kaikkien luottopäätösten saapumista.

Jos sinulla on kuitenkin äkillinen rahoitustarve, voit koska tahansa hyväksyä jo saamasi tarjouksen, vaikkei koko hakua oltaisi vielä saatu päätökseen.

Hae lainaa netissä yhdellä hakemuksella

Vielä joitain vuosia sitten lainaa saadakseen piti nähdä vaivaa, ja rahojen saaminen tilille saattoi viedä pitkiäkin aikoja. Yleensä turvauduttiin siihen omaan tuttuun pankkiin, jossa oltiin jo entuudestaan asiakkaana.

Mikäli lainan halusi kilpailuttaa, piti hakemus toimittaa erikseen jokaiseen pankkiin. Parhaan tarjouksen löytäminen oli kovan työn takana ja asiat etenivät verkkaiseen tahtiin.

Mutta miten saada rahaa nopeasti käyttöön? Nykypäivänä hakemuksen pystyy täyttämään käden käänteessä, kun haet lainaa netistä. Lainahakemus Lendolla hoituu nopeasti ja helposti ja saat nopeasti rahaa käyttöösi.

Myös lainarahat voi saada omalle tililleen jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Lainan kilpailutus on yksinkertaista palvelumme ansiosta, sillä hakemus välitetään aina automaattisesti yhteistyökumppaneillemme.

Voit siis kerralla saada myös useita tarjouksia ja valita itse niistä parhaan.

Lainatarjoukset näkyvät omilla sivuilla

Kun hakemuksesi on lähetetty, pääset kirjautumaan sisään Omille sivuillesi, josta näet yhdellä silmäyksellä kaikki saamasi lainatarjoukset.

Tarjouksista ilmenevät lainasummat, kuukausierät, takaisinmaksuajat ja korot. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse itsellesi sopivin.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Miksi lainojen vertailu kannattaa?

Lainan korko voi vaihdella eri pankkien ja luotonantajien kesken vaikka hakisit kaikista samaa lainasummaa.

Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin, ja siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri tarjouksia ennen lainan ottamista. Näin saat lainallesi parhaan koron.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme löytämään heille itselleen parhaiten sopiva vakuudeton laina.

Siksi meillä on monia kumppaneita, ja valitsemme kumppaneiksemme ainoastaan luotettavia ja tunnettuja luotonantajia, jotka tekevät sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Lendon avulla voi kuka tahansa hakea lainaa, kunhan luotonantajien seuraavat kriteerit täyttyvät:

  • Hakija on vähintään 20-vuotias

  • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot vähintään 791 euroa kuukaudessa bruttona

  • Puhtaat luottotiedot

  • Vakituinen osoite Suomessa

Lainaa eri tarpeisiin

Olipa lainatarpeesi mikä tahansa, haet helposti ja turvallisesti lainaa palvelussamme.

Riippumatta tarvitsetko nopeasti rahaa sitten 1000 €, 25 000 € tai 60 000 €, voit saada edullisen lainan kauttamme.

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia, mikä tarkoittaa sitä, ettei oheen tarvita erillistä vakuutta, kuten asuntoa tai autoa.

Vakuudeton laina tunnetaan myös nimellä kulutusluotto, vakuudeton luotto sekä joustoluotto eli joustolaina.

Kauttamme haettava remonttilaina voi auttaa, kun suunnittelet kotisi tai vapaa-ajan asuntosi remontoimista.

Tai kenties olet ostamassa autoa? Tällöin jolloin voit vertailla vakuudettomia autolainoja palvelussamme.

Lendon moottoripyörälaina on helppo tapa rahoittaa moottoripyörän hankinta, olit sitten hankkimassa uutta tai käytettyä pyörää.

Matkalaina eli reissuluotto voi vuorostaan tuoda lomamatkalle lisäturvaa ja lisämukavuutta vaikkapa korkeatasoisemman majoituksen muodossa, tai muuten vain helpottaa matkan rahoitusta.

Mikäli sinulla on jo tällä hetkellä lainaa, lainan kilpailutus netissä voi auttaa sinua säästämään jatkossa lainakuluissasi.

Palvelumme kautta selvität yhdellä hakemuksella nopeasti, helposti ja maksutta, voisitko saada yhteistyökumppaneiltamme lainaa nykyistä lainaasi paremmalla korolla ja ehdoilla.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Yhdistä lainat Lendo.fi-palvelussa, jos sinulla on useampi laina, osamaksusopimus tai luottokorttivelka.

Lainoja yhdistämällä sinulle jää enemmän rahaa käyttöösi, kun maksat kulujakin vain yhdestä useamman sijaan.

Oli lainasi käyttökohde mikä tahansa, lainalaskurimme antaa suuntaa-antavan arvion lainallesi.

Päätät itse lainan käyttökohteesta ja voit myös itse valita haluamasi takaisinmaksuajan sekä kuukausierän.

Luoton määrä voi olla 500 - 60 000 euroa ja sen takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Lainojen hinnoittelussa korko on keskeisessä asemassa

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lainaa alkaen 4,90 % nimelliskorolla. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avausmaksu sekä kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainanhoitokulut, ja siksi lainoja vertailtaessa on parempi katsoa todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

Jokainen pankki ja luotonantaja tekee oman arvionsa kokonaistilanteestasi ja laskee sen perusteella sinulle yksilöidyn tarjouksen.

Kun olet lähettänyt meille lainahakemuksen, ensimmäiset tarjoukset ovat yleensä nähtävissä jo minuutin sisällä ja loputkin vuorokauden kuluessa.

Jos sinulla on tarve saada lainaa heti, voit kuitenkin jo ennen 24 tunnin käsittelyajan päättymistä tehdä valintasi siihen mennessä vastaanottamistasi tarjouksista.

Jotta saisit parhaan mahdollisen tarjouksen, suosittelemme kuitenkin odottamaan, että kaikki luotonantajat ovat käsitelleet hakemuksesi.

Kulutusluottojen maksimikorko

Kuluttajansuojalaki asettaa kulutusluotoille maksimikoron. Korkokatto rajoittaa kulutusluotoista perittävää korkoa ja kuluja.

Kulutusluotoista saa periä korkeintaan 20 % nimelliskorkoa sekä 150 euroa muita kuluja vuodessa.

Väliaikainen korkokatto

Ajalla 1.1. – 30.09.2021 korkokatto oli asetettu kymmeneen prosenttiin. Sen tarkoituksena oli ehkäistä suomalaisten velkaantumisen syvenemistä pandemian keskellä.

Samalla väliaikainen korkokatto kuitenkin vaikeutti etenkin pienituloisten mahdollisuuksia lainan saantiin.

20 % korkokatto tuo pankeille taas enemmän mahdollisuuksia luottojen myöntämiseen.

Jos et saanut aiemmin tarjousta, ja rahoitustarpeesi on yhä ajankohtainen, nyt on hyvä aika hakea lainaa uudelleen.

Jos hait lainaa väliaikaisen lain aikana, ja sait tarjouksen alle 10 % korolla, on kyseinen korko luonnollisesti voimassa koko luoton takaisinmaksuajan.

Osassa lainasopimuksia korko saattoi kuitenkin nousta, joten siinäkin tapauksessa on hyvä aika kilpailuttaa lainat uudestaan.

Lainatarjouksen korkoon vaikuttavia tekijöitä

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa saamasi tarjouksen korkoon:

Työsuhde: Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada laina paremmalla korolla kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

Siviilisääty: Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti tarjottuun lainaan.

Rinnakkaishakija: Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota alhaisempaa korkoa.

Yhteishakija vähentää pankin riskiä

Mikäli asut puolison kanssa, suosittelemme hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Pankeille ja luotonantajille on pienempi riski myöntää lainaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä.

Voit saada lainallesi edullisemman koron, kun lisäät hakemukseen rinnakkais- eli yhteishakijan.

Yhteishakijaksi käy samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Pidempi takaisinmaksuaika voi parantaa luottoluokitusta

Laina aika vaikuttaa luottoluokitukseen. Pidempi takaisinmaksuaika voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen. Pankki arvioi tarjousta laskiessaan, kuinka suuret menosi ovat tuloihisi suhteutettuna.

Pidemmällä maksuajalla lainaa lyhennetään pienemmissä erissä, mikä voi tarkoittaa parempaa korkoa lainallesi.

Voit aina kuitenkin maksaa lainan takaisin suunniteltua nopeammassa aikataulussa sopimalla asiasta luotonmyöntäjän kanssa.

Täytäthän hakemuksen huolella vastaten todenmukaisesti kaikkiin kysymyksiin, sillä virheelliset tiedot voivat vaikuttaa kielteisesti lainapäätökseen.

Hakemuksen liitteet

Osa pankeista ja luotonantajista pyytää erikseen vielä liitteitä ennen kuin sopimuksen voi allekirjoittaa.

Tarvittavia liitteitä voivat olla esimerkiksi kopio palkkakuitista sekä verotuspäätöksen erittelyosa. Jos sinulla ei ole valmiiksi niistä sähköisiä liitteitä, myös matkapuhelimella otetut valokuvat alkuperäiskappaleista käyvät liitteiksi.

Kun olet valinnut sopivimman tarjouksen palvelumme avulla, allekirjoita vielä lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi. Allekirjoitus tehdään sähköisesti verkkopankkitunnuksilla.

Allekirjoituksen jälkeen laina maksetaan tilille tyypillisesti 1–3 pankkipäivässä pankista ja luotonantajasta riippuen.

Yleensä pienemmät lainasummat ovat nopeammin käytössä kuin suuret. Nopeimmillaan laina voi olla nostettavissa jo samana päivänä hakemuksen jättämisestä.

Täytä lainahakemus jo tänään - tingimme puolestasi!

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Hae lainaa

Usein kysytyt kysymykset

Voit säästää selvää rahaa lainavertailun avulla, sillä eri luottojen kuluissa voi olla suuriakin eroja. Erityistä säästöä voit saada, kun yhdistelet vanhat lainasi.

Lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina keskittää lainat yhteen paikkaan, ja sinun tarvitsee jatkossa lyhentää vain yhtä lainaa yhdelle luotonantajalle.

Mikäli haluat maksaa nykyisiä lainojasi pois koko hakemallasi summalla, tarkista silloin, että summat ovat samat kummassakin kohdassa.

Tämä osoittaa, ettet ole hakemassa uutta vaan yhdistelemässä nykyisiä.

Kauttamme saamasi lainatarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan aina täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Lendo on lainanvälittäjä, ja palvelumme käyttö on sinulle täysin maksutonta, koska saamme palkkiomme suoraan pankilta.

Luotonantajiemme lainaehtoihin kuuluu, että hakija on iältään vähintään 20-vuotias ja asuu Suomessa vakituisesti. Hakijalta edellytetään säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Luottoa ei voida myöntää, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Nämä ehdot koskevat myös mahdollista rinnakkaishakijaa. Hakijalla tulee lisäksi olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Huomioithan, että Lendo ei voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin.

Kyllä, voit itse päättää vapaasti, mihin tarkoitukseen haet lainaa. Suosittelemme kuitenkin jos sinulla on valmiiksi tiedossa hakemallesi lainalle tietty käyttökohde, kuten esimerksi lomamatka tai remontti, kerrot sen hakemuksessa.

Pankit voivat käyttää myös luoton käyttötarkoitusta yhtenä luotonmyönnön kriteereistään.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Hakemuksen täyttäminen on kuitenkin edellytys sille, että voimme kilpailuttaa lainat puolestasi ja pääset vertailemaan tarjouksia.

Tarjoukset saapuvat hetkessä ja voit itse valita, sopiiko niistä joku tarpeisiisi. Voit saatuasi jättää ne myös hyväksymättä. Lainahakemus on nopea täyttää, ja täysin maksuton.

Kyllä, voit hakea lainaa yhdessä puolisosi kanssa. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Lainan yhteishaku on suositeltava vaihtoehto aina kun mahdollista. Luotonantajien riski on pienempi, kun lainasta vastaa kaksi henkilöä. Se voi puolestaan vaikuttaa myönteisesti saamaasi lainan korkoon.

Kyllä. Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää ja koko luotonhakuprosessi kauttamme tapahtuu tietoturvallisesti, suojattujen internetyhteyksien yli.

Myös tiedonsiirto pankkien ja luotonmyöntäjien välillä on turvallista. Kumppaneinamme on ainoastaan AVI:n, Finanssivalvonnan tai vastaavan tahon, kuten Finansinspektionenin tai Finantsinspektsioon alaisuudessa toimivia tunnettuja pankkeja ja luottolaitoksia.

Kyllä. On aivan ymmärrettävää, että joskus tilanteet voivat muuttua äkillisesti, eikä haetulle tai jo nostetulle lainalle olekaan tarvetta.

Kuluttajaluotoilla on lainmukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus siitä hetkestä, kun kuluttaja on vastaanottanut luottosopimuksen. Peruutuksesta on ilmoitettava luoton myöntäneelle taholle kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla.