Asiakaspalvelua puhelimitse 09 6899 8000
Aloita lainojen vertailu:

HUOM:Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lainasumma:
Laina-aika:

Rinnakkaishakijan avulla varmistat paremman lainatarjouksen.

Arvioitu lainanlyhennys: 2 625 €/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Aloitus- ja kuukausikulut  0€. Korkokulut 95 043 €. nimelliskorko 10% todellinen vuosikorko 7.62%, tilinhoitomaksut 0€.

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todellinen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

Turvallinen & maksuton

Kulutusluotto

Kulutusluotto, eli käyttöluotto, on vakuudeton luotto, jonka voit käyttää haluamaasi hankintaa tai vaikka lomamatkaa varten. Edullinen kulutusluotto tuo vapautta ja joustavuutta, jotta voit toteuttaa unelmasi. Kulutusluottoa voit hakea kätevästi Lendon kautta, jolloin kulutusluottojen vertailu on helppoa ja pääset valitsemaan juuri sinulle parhaan kulutusluoton.

Edullinen kulutusluotto Lendon kautta

Voit hakea kulutusluottoa kauttamme aina 50 000 euroon asti, etkä tarvitse kulutusluottohakemukseen mitään vakuuksia tai takaajia. Hae kulutusluottoa vaikka heti Lendon sivuilta löytyvän luottohakemuksen kautta. Kulutusluottohakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään vaan voit rauhassa tutustua saamiisi kulutusluottotarjouksiin, ja sen jälkeen päättää onko jokin niistä sinulle sopiva. Täytä siis hakemus ja löydä halvin kulutusluotto.

Lendo hakee käyttöluotot useilta eri pankeilta

Kauttamme voit hakea käyttöluottoa 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Käyttöluottojen takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta. Voit siis valita juuri sinulle sopivan käyttöluoton määrän sopivalla takaisinmaksuajalla ja päästä toteuttamaan hankintasi.

Usein kysytyt kysymykset
Soita tai ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai chatilla:
Puh.
Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai
9:00 - 17:00

Poikkeusaukioloaika:
Torstai 21.6. 9:00 - 14:00
Juhannusaatto 22.6. Suljettu
Aurinkoista juhannusta toivoo Lendon väki!