Kulutusluottoa heti jopa 60 000 euroa

Hae kulutusluotto Lendon avulla, kun tarvitset lainaa arjen rahoittamiseen tai yllättäviin menoihin.

Kulutusluottovertailu on helppoa yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme vakuudettomat kulutuslainat puolestasi.

 • Kulutusluottoa heti jopa 500 – 60 000 euroa

 • Maksuton nopea hakemus, joka ei sido mihinkään

 • Tarjouksia jopa 24 pankilta ja lainanantajalta

Hae kulutusluotto Lendon helpolla ja nopealla hakemuksella!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä kulutusluotto on?

Kulutusluotto eli kulutuslaina on nimensä mukaisesti kulutukseen tarkoitettua lainaa.

Se on kätevä tapa rahoittaa elämän eri vaihtuvia menoja ja yleisiä kulutuksen kohteita.

Kulutusluotto sopii varsinkin tilanteisiin, kun lainan käyttötarkoitus on konkreettisempi ja siihen tarvittava luoton määrä on valmiiksi tiedossa. 

Isompiin ja pienempiin lainatarpeisiin

Kulutusluotolla voi rahoittaa esimerkiksi isomman kertaluonteisen ostoksen. Tälläinen voi olla vaikkapa autorahoitus uuden ajoneuvon hankintaa varten.

Myös remonttilaina kodin kunnostustarpeisiin kuten vaikkapa pintaremontti, kotitoimiston päivitys, uusi kodinkone tai sohvaryhmä voi olla kulutusluotto.

Kulutusluotosta voi olla apua myös yllättävien pienempien menojen rahoittamisessa.

Kun silmälasit tai pesukone rikkoutuu tai lemmikki sairastuu, kulutusluotto tarjoaa vaihtoehdon menojen kattamiseen.

Lainanmyöntäjästä riippuen kulutusluottoa on mahdollista saada jopa heti.

Kulutuslainan hyödyt ja edut

 • Kulutusluotto on nopea ja helppo hakea netissä

 • Et tarvitse kulutusluottoon erillisiä vakuuksia tai takaajaa

 • Kulutusluotoissa on usein edullisempi korko kuin monissa luottokorteissa tai pikavipeissä

 • Luottokorttien käyttölimiitti voi olla usein pienempi, kuin tarvitsemasi luoton määrä

Kulutusluottovertailu kannattaa

Kulutusluotot on syytä kilpailuttaa ja vertailla keskenään, sillä lainaehdot, korot ja muut kulut voivat vaihdella eri pankkien ja luotonantajien välillä merkittävästikin.

Jokaisella niistä on omat lainanhakukriteerinsä ja luottoluokituksensa, joihin tarjoukset perustuvat.

Ilman vertailua et voi tietää, mikä tarjouksista on edullisin. Monelta eri taholta tarjouksen pyytäminen ja odottelu voi olla myös aikaavievää. 

Lendo välittää hakemuksesi kerralla aina kaikille yhteistyökumppaneilleen, joten saat helposti selville sen, millaisella korolla juuri sinä voisit saada lainaa.

Pelkkä lainan kilpailutus ja tarjousten vertailu ei sido vielä mihinkään.

Kuka voi hakea kulutusluottoa, entä kuinka paljon sitä voi saada?

Kulutusluotto voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään 20-vuotias ja jolla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Hakijalta edellytetään myös moitteetonta raha-asioiden hoitoa. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille, eikä kulutusluottoa voi silloin hakea kauttamme.

Hakijalla tulee lisäksi olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti ja vakituinen osoite Suomessa.

Välitysyhtiönä emme itse myönnä sinulle luottoa, vaan kilpailutamme hakemuksesi ja tuomme nähtävillesi yhteistyökumppaniemme laskemat tarjoukset.

Lendo saa palkkionsa suoraan pankeilta ja luotonantajilta, joten saamasi tarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Lendon kautta voi hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia 500 - 60 000 €.

Tarjous lasketaan aina yksilöllisesti

Tarjoukset on laskettu aina yksilöllisesti hakemuksessasi olevien tietojen perusteella. Suosittelemme täyttämään hakemuksen aina mahdollisimman huolellisesti.

Jos tarvitset apua hakemuksen täyttämisessä, asiantuntevat lainaneuvojamme auttavat mielellään!

Hakijan taloudellinen tilanne ja lainan takaisinmaksukyky vaikuttavat siihen, kuinka todennäköistä on saada kulutuslaina haetulla lainasummalla.

Lainalaskurimme auttaa hahmottamaan, kuinka takaisinmaksuajan pituus vaikuttaisi lainan kuukausierään eri summilla.

Kulutusluotto voi olla jatkuva luotto tai kertaluotto

Kulutusluotto voi olla myös toistuva, jatkuva luotto. Tällöin siinä on luottoraja, johon asti voit nostaa lainaa. Sitä mukaa kuin maksat luottovelkaa takaisin, vapautuu limiittiä taas käytettäväksi. 

Myös luottokortit ja luottotilit toimivat tällä periaatteella.

Kertaluottoa taasen otetaan kerralla luotonantajalta tietty määrä, joka maksetaan takaisin joko kerralla tai erissä sovitun maksusuunnitelman mukaan. Jos tarvitaan lisärahoitusta, on tarpeen hakea uusi luotto.

Kuinka paljon kulutuslainojen korko on?

Kulutusluottojen korko määräytyy eri pankkien ja lainanantajien omien luottoluokitusten mukaisesti, joten se voi vaihdella eri toimijoiden kesken.

Lendon kautta haettavan kulutuslainan korko on 4,90 - 20%.

Nämä asiat saattavat vaikuttaa saamaasi kulutusluottotarjoukseen:

 • Mikäli olet kokopäiväisessä ja vakituisessa työsuhteessa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada ehdoiltaan edullisempi laina kuin tilapäisessä työsuhteessa olevalla henkilöllä.

 • Kun asut puolison kanssa samassa osoitteessa ja olette yhteisvastuullisia lainasta, se katsotaan myönteiseksi asiaksi. Lisätietoja rinnakkaishakijasta löydät lainasanastostamme.

 • Voit mahdollisesti saada kulutusluoton edullisemmalla korolla jakaessasi puolison kanssa talouden elinkustannuksia, kuten sähkö- ja vesilaskuja tms., vaikka hakemuksesi olisikin henkilökohtainen.

Kulutusluottoa hakiessa kannattaa kiinnittää huomiota kuitenkin muuhunkin, kuin vain korkoon. Lisäksi kuluja voi tulla mahdollisista avaus- ja palvelumaksuista.

Ennen kun haet kulutusluottoa, on tärkeä huomioida seuraavat asiat:

 • Kulutusluoton korko ja muut kulut, kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksu

 • Takaisinmaksukykysi, eli oma taloudellinen tilanteesi. Kuukausittaisen lyhennyksen määräksi kannattaa valita sellainen, joka ei aseta talouttasi liian tiukille jatkossa

 • Myös silloin, kun on tarvetta saada rahaa heti, lainan hakemisen pitäisi olla aina tarkkaan harkittu päätös

Kuinka kulutuslainaa haetaan?

Kulutusluottoa on helppo hakea Lendon kautta. Saat haettua sitä yhdeltä istumalta, vaivatta ja nopeasti netissä.

Hakemus on maksuton eikä sido mihinkään. Aloita hakemuksen täyttö, ilmoita pyydetyt tiedot ja lähetä se. 

Jätettyäsi hakemuksen kilpailutamme sen saman tien aina kaikkien yhteistyökumppaniemme kesken. Ne laskevat mahdolliset kulutusluottotarjoukset hakemuksessasi ilmoittamiesi tietojen perusteella. 

Kiitos pitkälti täysin automatisoidun prosessin, voit saada ensimmäiset tarjoukset jo minuutissa. Loputkin tarjoukset tulevat viimeistään 24 tunnin sisällä.

Käy läpi saamasi tarjoukset ja valitse niistä itsellesi sopivin.

Jos sinulla on rahoitukselle kiire, voit solmia lainasopimuksen haluamasi kumppanin kanssa jo ennen, kuin kaikki tarjoukset ovat saapuneet.

Suosittelemme kuitenkin odottamaan tarjouskierroksen päättymistä. Näin varmistat sen, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen. 

Kulutusluottoa heti jopa saman päivän aikana

Kulutusluottosopimus on aina hakijan ja lainaa tarjonneen pankin tai luotonantajan välinen.

Kulutusluoton maksuaikataulu vaihtelee yhteistyökumppanimme mukaan ja siihen vaikuttaa hakemuksen kokonaisprosessi niin hakijan, kuin rahoitusyhtiön puolelta.

Joissain tapauksissa voi olla mahdollista saada kulutusluotto heti tilille sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Sopimus vahvistetaan sähköisellä allekirjoituksella.

Allekirjoituksen jälkeen kulutusluoton maksuaikataulu on pankista tai luotonantajasta riippuen tyypillisesti 1–3 pankkipäivää.

Huomaa kuitenkin, ettei Lendo voi vaikuttaa yhteistyökumppaniemme hakemuskohtaisiin käsittelyaikoihin, joten niissä saattaa olla eroja tapauskohtaisesti.

Näin haet kulutusluottoa

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Kulutusluotto

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset