Kulutusluotto aina 60 000 euroon saakka

Hae kulutusluotto Lendon avulla, kun tarvitset lainaa arjen rahoittamiseen tai yllättäviin menoihin.

  • Kulutusluotto 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 22 pankilta ja luotonantajalta

Hae kulutusluottoa Lendon helpolla ja nopealla hakemuksella!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kulutukseen tarkoitettua lainaa. Kulutusluotosta voidaan käyttää muun muassa käsitteitä joustoluotto, pikalaina ja vakuudeton laina.

Kulutusluotosta puhuttaessa voidaan myös viitata sen käyttötarkoitukseen ja esimerkiksi autolaina, matkalaina, mökkilaina, remonttilaina sekä venelaina ovat kulutusluottoja. Kulutusluotolle on siis olemassa monenlaisia nimityksiä ja näille kaikille on yhteistä, että kyseessä on laina ilman vakuuksia.

Mihin tarkoitukseen kulutusluottoa voi hakea?

Kulutusluotto on kätevä elämäntilanteen vaatimiin menoihin ja yleisiin kulutuksen kohteisiin tai silloin, kun lainan käyttötarkoitus on konkreettisempi. Esimerkkejä tästä voivat olla vaikkapa ajokortin maksaminen, kodinkoneiden hankinta tai jokin muu suurempi investointi. Kulutusluotosta on apua myös yllättävien menojen rahoittamisessa. Kun silmälasit rikkoutuvat tai lemmikki sairastuu, tulee kulutusluotto hätiin.

Kuinka vakuudeton kulutusluotto eroaa vakuudellisesta kulutusluotosta?

Kulutusluottoja on olemassa kahdenlaisia: kulutusluotto voi olla vakuudellinen tai vakuudeton laina.

Vakuudellisessa lainassa pankki tai luotonantaja edellyttää hakijalta vakuutta tai takaajaa, jotta voi myöntää lainan. Vakuudella tarkoitetaan panttia, joka on asetettu lainan vakuudeksi. Vakuudeksi käy esimerkiksi asunto-osake, kiinteistö tai muu omaisuus. Takaaja on puolestaan henkilö, joka lupautuu hakijan puolesta pankille tai luotonantajalle vastuuseen hakijan velasta.

Vakuudeton kulutusluotto on joustava, koska lainan saaminen ei edellytä vakuuksia. Lendon kautta voi hakea ainoastaan vakuudetonta kulutusluottoa ja näin ollen sinun ei tarvitse miettiä mahdollisia takaajia tai vakuutta lainallesi.

Miksi kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa?

Kulutusluottoja on syytä kilpailuttaa, sillä lainaehdot, korot ja muut kulut voivat olla erilaisia pankkien ja luotonantajien välillä. Kaikilla luotonantajilla on nimittäin omat lainanhakukriteerinsä ja luottoluokituksensa, joihin tarjoukset perustuvat. Ilman kilpailutusta et voi tietää, mikä kulutusluotto on edullisin.

Lendo välittää hakemuksesi yhdellä kertaa 22 pankille ja lainantarjoajalle, joten saat helposti selville sen, millaisella korolla juuri sinä voisit kulutusluottosi saada. Kilpailuta laina sitoutumatta mihinkään.

Kuka voi hakea kulutusluottoa, entä kuinka paljon sitä voi saada?

Kulutusluotto voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään 20-vuotias ja jolla on kuukausittaisia palkka- tai eläketuloja. Hakijalta edellytetään myös moitteetonta raha-asioiden hoitoa ilman maksuhäiriömerkintää.

Maksuhäiriömerkintä on este lainan saannille eikä kulutusluottoa voi silloin hakea kauttamme.

Lendon kautta haettava kulutusluotto voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa. Välitysyhtiönä emme kuitenkaan itse myönnä sinulle kulutusluottoa, vaan kilpailutamme hakemuksesi ja tuomme nähtävillesi pankkien sekä luotonantajien laskemat kulutusluottotarjoukset. Nämä on laskettu yksilöllisesti hakemuksessasi olevien tietojen perusteella.

Hakijan taloudellinen tilanne ja lainan takaisinmaksukyky vaikuttavat siihen, kuinka todennäköistä on saada kulutusluotto haetulla lainasummalla.

Kuinka paljon kulutusluoton korko on?

Kulutusluoton korko määräytyy eri pankkien ja luotonantajien omien luottoluokitusten mukaisesti, joten se voi vaihdella eri lainanmyöntäjien kesken.

Täytä lainahakemus palvelussamme niin saat vertailtavaksesi tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Nämä asiat saattavat vaikuttaa saamaasi kulutusluottotarjoukseen:

  • Mikäli olet kokopäiväisessä ja vakituisessa työsuhteessa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa huokeammin kuin tilapäisessä työsuhteessa olevalla henkilöllä.

  • Kun asut puolison kanssa samassa osoitteessa ja olette yhteisvastuullisia lainasta, se katsotaan myönteiseksi asiaksi.

  • Voit mahdollisesti saada kulutusluoton edullisemmalla korolla jakaessasi puolison kanssa talouden elinkustannuksia, kuten sähkö- ja vesilaskuja tms., vaikka hakemuksesi olisikin henkilökohtainen.

Kuinka kulutusluotto haetaan?

Kulutusluotto on helppo hakea Lendon kautta. Aloita hakemuksen täyttö, ilmoita pyydetyt tiedot ja vertaile kulutusluottoja. Saat siis haettua kulutusluottoa yhdeltä istumalta, vaivatta ja nopeasti. Jätettyäsi hakemuksen kilpailutamme sen saman tien yhteistyökumppaniemme kesken, jotka laskevat mahdolliset kulutusluottotarjoukset hakemuksessasi ilmoittamiesi tietojen perusteella. Voit läpikäydä saamasi tarjoukset ja valita niistä parhaan.

Ensimmäiset tarjoukset jopa 1 minuutissa hakemuksen lähettämisestä

Hakemuksen kokonaiskäsittelyaika on 24 tuntia, jossa ajassa kaikki pankit ja luotonantajat ovat käsitelleet hakemuksesi. Ensimmäiset tarjoukset ovat kuitenkin nähtävissä jopa minuutin sisällä hakemuksen lähetyksestä. Kulutusluottohakemus on maksuton eikä sido mihinkään.

Kulutusluottoa hakiessa kannattaa kiinnittää huomiota muuhunkin kuin luoton korkoon. Kulutusluoton kulut koostuvat koron lisäksi mahdollisista avaus- ja palvelumaksuista.

Ennen kun haet kulutusluottoa, on tärkeää pitää mielessä seuraavat asiat:

  • Kulutusluoton korko

  • Lainan muut kulut

  • Takaisinmaksukykysi, eli oma taloudellinen tilanteesi

Kulutusluotto tilillesi saman päivän aikana

Kulutusluottosopimus on aina hakijan ja lainaa tarjonneen pankin tai luotonantajan välinen. Kulutusluoton maksuaikataulu vaihtelee yhteistyökumppanimme mukaan ja siihen vaikuttaa hakemuksen kokonaisprosessi niin hakijan kuin yhteistyökumppanimmekin puolelta.

Joissain tapauksissa voi olla mahdollista saada kulutusluotto heti tilille sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Kun sopiva kulutusluotto on löytynyt lainapalvelumme kautta, lainasopimus vahvistetaan sähköisellä allekirjoituksella, jotta kulutusluotto voidaan maksaa tilillesi. Allekirjoituksen jälkeen kulutusluoton maksuaikataulu on pankin tai luotonantajan mukaan tyypillisesti 1–3 pankkipäivää.

Huomaa kuitenkin, ettei Lendo voi vaikuttaa yhteistyökumppaniemme hakemuskohtaisiin käsittelyihin, joten tapauskohtaisia eroja saattaa olla.

Kuinka kulutusluoton takaisinmaksu tapahtuu?

Kulutusluoton takaisinmaksu hoidetaan luotonantajan kanssa sopimasi maksusuunnitelman mukaisesti. Voit kuitenkin aina maksaa kulutusluoton kokonaisuudessaan pois ennenaikaisesti tai tehdä ylimääräisiä lyhennyseriä.

Löydä edullisin kulutusluotto – hae lainaa ilman vakuuksia vielä tänään!

Näin haet kulutusluottoa

Täytä lainahakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras laina.

Usein kysytyt kysymykset