Kilpailuta lainat maksutta - Lainan kilpailutus 60 000 euroon asti

Kilpailuta lainat Lendon avulla maksutta. Täytä hakemus verkossa ja jätä lainan kilpailutus meidän tehtäväksemme.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 22 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Lendo kilpailuttaa vakuudettomia lainoja elämäsi tueksi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
166.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Kilpailuta lainat 60 000 euroon asti maksutta

Oli tarpeesi hakea isoa tai pientää lainaa, auttaa Lendo joka tilanteessa. Lendon kautta kilpailutat lainat aina 60 000 euroon saakka maksutta yhdellä hakemuksella. Lendo toimii yhteistyössä 22 eri pankin ja luotonantajan kanssa.

Saamme palkkiomme yhteistyökumppaneiltamme, joten sinulle ei koidu mitään kuluja hakemuksen teosta.

Suojatussa palvelussamme pystyt veloituksetta vertailla vakuudettomia lainoja sekä nostamaan sen, kun olet tehnyt valintasi.

Miksi lainan kilpailutus kannattaa?

Lainojen kilpailuttaminen on aikaa vievää ja työlästä, jos jokaisesta pankista pitää erikseen pyytää tarjous. Ensin täytetään lainahakemus ja jäädään odottamaan pankin yhteydenottoa.

Kun olet saanut tarjoukset kaikilta lähestymiltäsi pankeilta, keräät tiedot yhteen ja lasket, mikä tarjouksista on edullisin. Valinnan tehtyäsi olet yhteydessä pankkiin sopimuksen allekirjoittamisesta ja vasta tämän jälkeen voit nostaa lainan.

Miksi tuhlaisit kallisarvoista aikaasi lainojen kilpailuttamiseen, kun joku muu voi hoitaa sen puolestasi? Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi, jotta sinulle jää aikaa tärkeämpään. Kilpailuttamalla lainat voit säästää selvää rahaa.

Älä tyydy ensimmäiseen lainaan, vaan anna luotonantajien kilpailla sinun lainastasi!

Täytät vain yhden hakemuksen Lendon lainapalvelussa ja voit saada samantien useita tarjouksia.

Lainan kilpailutus onnistuu minuuteissa

Hakemuksen täyttäminen Lendon lainapalvelussa vie vain muutaman minuutin eikä sido sinua vielä mihinkään. Kun luottohakemuksesi on hyväksytty, keräämme puolestasi tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Ensimmäinen lainatarjous saapuu nopeimmillaan alle minuutissa, ja saat loputkin tarjoukset viimeistään vuorokauden kuluessa.

Useimmissa tapauksissa kaikki tarjoukset saapuvat jo ensimmäisten tuntien aikana. Palvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti.

Saat kauttamme erikseen ilmoituksen, kun kaikki yhteistyökumppanimme ovat käsitelleet hakemuksesi ja kaikki mahdolliset tarjoukset ovat nähtävillä. Voit vertailla saamiasi tarjouksia helposti lainapalvelussamme kirjautumalla Omille sivuillesi.

Näet kaikki tarjoukset kirjautumalla sisään Omille sivuille

Voit kirjautua omille sivuille heti hakemuksen täytettyäsi, vaikka kaikki tarjoukset eivät olisikaan vielä tulleet.

Omilla sivuilla voit valita mieluisimman tarjouksen, ja luettuasi sopimusehdot yhteistyökumppanimme sivuilta voit halutessasi nostaa lainan tilillesi.

Pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Tarjottujen lainojen korkokuluissa voi käytännössä olla hyvinkin suuria eroja. Vaikka tarvitsisit lainan nopeasti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kokonaiskuluja.

Kilpailuttaminen ei vielä sido mihinkään

Voit halutessasi jättää tarjoukset huomioimatta, mikäli koet, ettei lainalle olekaan tarvetta tai jos mikään tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä. Et siis ole missään vaiheessa sitoutunut ottamaan lainaa.

Tarjoukset vanhenevat 6 - 30 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta, mikäli niihin ei reagoida.

Asiakaspalvelumme tarjoaa henkilökohtaista apua

Tarvitsetko apua hakemuksesi kanssa tai haluatko saada lisätietoja lainaehdoista tai muista lainanhakuun liittyvistä asioista?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät numerosta (09) 6899 8000 arkisin klo 9 – 15 välillä.

Voiko lainoja vertailtaessa säästää?

Voit säästää selvää rahaa, kun vertailet lainoja. Tarjouksissa voi olla suuriakin eroja, koska luotonantajat tekevät sinulle tarjouksen henkilökohtaisesti ja korot sekä lainaehdot voivat poiketa toisistaan huomattavasti.

Lisää säästöä voit tuoda useamman aiemman lainan yhdistäminen. Niputtaessasi vanhat lainasi yhdeksi maksat yhden lainalyhennyksen lisäksi vain yhtä tilinhoitomaksua ja muita lainanhoitokuluja useamman sijaan.

Säästät myös aikaasi

Maksaessasi yhtä lainaa säästät myös aikaasi, kun laskupinon sijaan sinulla on vain yksi lasku huolehdittavana. Yhdistämällä lainat oman talouden hallinta helpottuu ja rahaa jää säästöön.

Voiko kilpailutuksen tehdä omaa pankkia vaihtamatta?

Pankin vaihto ei ole edellytyksenä lainojen kilpailutukselle. Sinun ei siis tarvitse siirtää pankkiasiointiasi toiseen pankkiin, kun löydät sopivan lainan kilpailutuksen seurauksena.

Lainasumma siirretään olemassa olevalle pankkitilillesi eikä sinun tarvitse avata erillistä lainanhoitotiliä lainaa lyhentääksesi.

Mitkä ovat luotonantajien kriteerit?

Voit hakea lainaa kauttamme, mikäli luotonantajien lainanhakukriteerit täyttyvät. Luotonantajat vaativat hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa bruttona.

Hakijan tulee asua vakituisessa osoitteessa Suomessa, ja hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Hakijan pitää olla vähintään 20-vuotias, ja hänellä on oltava omat verkkopankkitunnukset sekä henkilökohtainen sähköpostitili.

Mikäli nämä kriteerit täyttyvät, voit tehdä hakemuksen lpalveluumme. Lendo toimii lainanvälittäjänä eikä itse myönnä lainaa. Luottopäätöksen tekee aina luotonantaja.

Ennen kuin nostat lainaa, on tärkeää tarkistaa ja pitää mielessä seuraavat asiat:

  • Lainan korko

  • Lainan muut kulut

  • Takaisinmaksukykysi, eli oma taloudellinen tilanteesi

Edullisempi korko yhteishakijan kanssa

Lendon kautta voi hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Etenkin suuremmissa lainasummissa luotonantajat pitävät sitä myönteisenä, jos hakemuksella on päähakijan lisäksi mukana yhteishakija.

Luotonantajan kannalta riskit ovat pienemmät, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä.

Voit saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi yhteishakijan. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Voit myös aina maksaa lainan pois aiemmin, mikäli haluat poiketa maksusuunnitelmasta. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä suoraan valitsemaasi pankkiin tai luotonantajaan ja sopia tästä.

Näissä tapauksissa neuvomme myös ottamaan etukäteen selvää, veloittaako pankki tai luotonantaja lainan nopeammin maksamisesta mahdollisia lisäkuluja.

Lainan kilpailutus on helppoa ja nopeaa, kilpailuta lainat jo tänään!

Näin lainan kilpailutus tapahtuu

Täytä hakemus

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras.

Usein kysytyt kysymykset