Kilpailuta lainat helposti ja nopeasti

Täytä lainahakemus verkossa ja me kilpailutamme lainasi 21 eri pankin ja luotonantajan kesken.

  • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Tarjouksia jopa 21 pankilta ja luotonantajalta

  • Vastaus jopa 1 minuutissa

Kilpailuta lainasi Lendon avulla! Lendo välittää vakuudettomia lainoja elämäsi tueksi.

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Kilpailuta lainat 60 000 euroon asti

Oli tarpeesi isolle tai pienelle lainalle, auttaa Lendo joka tilanteessa. Lendon kautta kilpailutat lainat aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Lendo toimii yhteistyössä 21 eri pankin ja luotonantajan kanssa. Vain yhden hakulomakkeen täyttämällä saat lainatarjoukset jopa kymmeniltä luotonantajilta.

Miksi lainojen kilpailutus kannattaa?

Lainojen kilpailuttaminen on aikaa vievää ja työlästä, jos jokaisesta pankista pitää erikseen pyytää tarjous. Ensin täytät lainahakemuksen ja jäät odottamaan pankin yhteydenottoa. Kun olet saanut tarjoukset kaikilta lähestymiltäsi pankeilta, keräät tiedot yhteen ja lasket, mikä tarjouksista on edullisin. Valinnan tehtyäsi olet yhteydessä pankkiin sopimuksen allekirjoittamisesta ja vasta tämän jälkeen voit nostaa lainan.

Miksi tuhlaisit kallisarvoista aikaasi lainojen kilpailuttamiseen, kun joku muu voi hoitaa sen puolestasi? Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi, jotta sinulle jää aikaa tärkeämpään. Kilpailuttamalla lainat voit säästää selvää rahaa. Älä tyydy ensimmäiseen lainaan, vaan anna luotonantajien kilpailla sinun lainastasi! Täytät vain yhden hakemuksen Lendon lainapalvelussa ja voit saada samantien useita lainatarjouksia.

Lainojen kilpailutus onnistuu minuuteissa

Lainahakemuksen täyttäminen Lendon lainapalvelussa vie vain muutaman minuutin. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, keräämme puolestasi lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat minuutin sisällä

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – muutamasta minuutista muutamaan tuntiin, kuitenkin viimeistään vuorokauden kuluessa. Useimmissa tapauksissa kaikki tarjoukset saapuvat jo ensimmäisten tuntien aikana. Lainapalvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti.

Saat kauttamme erikseen ilmoituksen, kun kaikki yhteistyökumppanimme ovat käsitelleet hakemuksesi ja kaikki mahdolliset lainatarjoukset ovat nähtävillä. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia helposti lainapalvelussamme kirjautumalla Omille sivuillesi.

Näet kaikki tarjoukset kirjautumalla sisään Omille sivuille

Omille sivuille voit kirjautua heti hakemuksen täytettyäsi, vaikka kaikki tarjoukset eivät olisikaan vielä tulleet. Omilla sivuilla voit valita mieluisimman lainatarjouksen, ja luettuasi sopimusehdot yhteistyökumppanimme sivuilta voit halutessasi nostaa lainan tilillesi. Pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Saamiesi lainatarjousten korkokuluissa voi käytännössä olla hyvinkin suuria eroja. Vaikka tarvitsisit lainan nopeasti, muista silti ensin vertailla tarkkaan eri vaihtoehtojen kokonaiskuluja.

Lainojen kilpailutus ei sido sinua

Voit halutessasi jättää tarjoukset huomioimatta, mikäli koet, ettei lainalle olekaan tarvetta tai jos mikään tarjouksista ei tunnu riittävän hyvältä. Et siis ole missään vaiheessa sitoutunut ottamaan lainaa. Tarjoukset vanhenevat 6 – 30 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta, mikäli niihin ei reagoida.

Asiakaspalvelumme tarjoaa henkilökohtaista apua

Tarvitsetko apua lainahakemuksesi kanssa tai haluatko saada lisätietoja lainaehdoista tai muista lainanhakuun liittyvistä asioista? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä. Tavoitat meidät numerosta (09) 6899 8000 arkisin klo 9 – 15 välillä.

Maksaako lainojen kilpailuttaminen?

Hakemuksen täyttäminen lainapalvelussamme on täysin maksutonta eikä sido hakijaa ottamaan lainaa. Saamme palkkiomme yhteistyökumppaneiltamme, joten sinulle ei koidu mitään kuluja hakemuksen teosta. Suojatussa palvelussamme pystyt veloituksetta vertailla vakuudettomia lainoja sekä nostaa lainan, kun olet tehnyt valintasi.

Voiko lainoja vertailtaessa säästää?

Voit säästää selvää rahaa, kun vertailet lainoja. Lainatarjouksissa voi olla suuriakin eroja, koska luotonantajat tekevät sinulle tarjouksen henkilökohtaisesti ja korot sekä lainaehdot voivat poiketa toisistaan huomattavasti.

Erityistä säästöä voit saada, kun yhdistelet vanhoja lainojasi. Niputtaessasi vanhat lainasi yhdeksi maksat yhden lainalyhennyksen lisäksi vain yhtä tilinhoitomaksua ja muita lainanhoitokuluja useamman sijaan.Maksaessasi yhtä lainaa säästät myös aikaasi, kun laskupinon sijaan sinulla on vain yksi lasku huolehdittavana. Yhdistämällä lainat oman talouden hallinta helpottuu ja rahaa jää säästöön.

Voinko hakea lainaa Lendolta?

Voit hakea lainaa kauttamme, mikäli luotonantajien lainanhakukriteerit täyttyvät. Luotonantajat vaativat hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa bruttona. Hakijan tulee asua vakituisessa osoitteessa Suomessa, ja hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Hakijan pitää olla vähintään 20-vuotias, ja hänellä on oltava omat verkkopankkitunnukset sekä henkilökohtainen sähköpostitili.

Mikäli nämä kriteerit täyttyvät, voit tehdä hakemuksen lainanvertailupalveluumme. Lendo toimii lainanvälittäjänä eikä itse myönnä lainaa. Luottopäätöksen tekee aina luotonantaja.

Ennen kun nostat lainaa, on tärkeää tarkistaa ja pitää mielessä seuraavat asiat:

  • Lainan korko

  • Lainan muut kulut

  • Takaisinmaksukykysi, eli oma taloudellinen tilanteesi

Lainaa paremmilla ehdoilla yhteishakijan kanssa

Lendon kautta voi hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Etenkin suuremmissa lainasummissa luotonantajat pitävät sitä myönteisenä, jos hakemuksella on päähakijan lisäksi mukana yhteishakija. Luotonantajan kannalta riskit ovat pienemmät, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä.

Voit saada lainallesi edullisemman koron lisäämällä hakemuksellesi yhteishakijan. Yhteishakijana voi toimia samassa taloudessa asuva aviopuoliso, avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Voit myös aina maksaa lainan pois aiemmin, mikäli haluat poiketa maksusuunnitelmasta. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä suoraan valitsemaasi pankkiin tai luotonantajaan ja sopia tästä. Näissä tapauksissa neuvomme myös ottamaan etukäteen selvää, veloittaako pankki tai luotonantaja lainan nopeammin maksamisesta mahdollisia lisäkuluja.

Lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa, kilpailuta lainasi jo tänään!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank icon

2. Useita lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse sinulle sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Lainojen kilpailuttaminen

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Yhdistä lainat

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit hakea vakuudetonta lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme