1. Kaikki lainat

Kaikki lainat niin pieniin kuin suuriin rahoitustarpeisiin

Tälle sivulle on koottuna kaikki lainat joita välitämme, sekä lisätietoa siitä, mitä kaikkia konkreettisia etuja voit saada avullamme.

Oli rahoitustarpeesi pieni tai suuri - Lendo tinkii puolestasi.

  • Lainaa ilman vakuuksia 500 - 60 000 euroa

  • Nopea ja helppo maksuton hakemus

  • Ensimmäiset tarjoukset jopa minuutissa!

  • Näet yhdellä silmäyksellä kaikki tarjoukset

  • Joustava takaisinmaksuaika

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi - Tee hakemus jo tänään!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Autolaina ilman vakuuksia

Lendon kautta haet rahoitusta uuteen ajoneuvoon joustavalla takaisinmaksuajalla ilman vakuuksia. Uusi auto voi olla käytössäsi vielä saman päivän aikana.


Joustoluotto eli joustava laina

Joustoluotto tuo turvaa arkeen sekä yllättäviin tilanteisiin kun rahoitusta tarvitaan nopeasti. Löydä paras joustava laina vertailemalla!


Kulutusluotot eli kulutuslainat

Kulutusluottojen vertailu on helppoa ja kätevää yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme vakuudettomat kulutuslainat puolestasi.


Matkalaina eli reissuluotto

Matkalaina eli reissuluotto voi tuoda matkalle lisäturvaa tai mahdollistaa vaikkapa suoremmat lennot kohteeseen. Se auttaa myös paikkaamaan budjettia silloin, kun omat säästöt eivät riitä matkakulujen kattamiseen.


Moottoripyörälaina

Moottoripyörälainalla voit rahoittaa kaikki kaksipyöräiset moottoriajoneuvot skoottereista ja sähkömopoista isoon pyörään. Kauttamme haettu moottoripyörän rahoitus käy myös tuontipyörään sekä muihin kuluihin, kuten ajovarusteisiin.


Mökkilaina ilman vakuuksia

Mökkilaina on laina vapaa-ajan asunnon hankintaan. Sillä voi rahoittaa myös esimerkiksi vapaa-ajan asunnon laajentamisprojektin, kuten loma-asunnon uuden terassin tai laiturin.


Pienlaina

Pienlaina on nimensä mukaisesti pieniin, etenkin äkillisesti syntyneisiin menoeriin sopiva vakuudeton kulutusluotto.

Pikalaina eli pikaluotto

Pikalaina eli pikaluotto auttaa yllättävään rahantarpeeseen tilanteissa, joita ei voi ennakoida. Pikavippiin verrattuna kauttamme haettavan pikalainan korot ja kulut voivat olla kohtuullisemmat ja myös takaisinmaksuaikataulu joustavampi.


Remonttilaina

Remonttilainamme ilman vakuuksia sopii niin pieniin kuin suuriin kodin remontteihin tai vaikkapa kodintekniikan päivittämiseen nykyaikaiseksi. Myös remonttilainat on hyvä kilpailuttaa sen varmistamiseksi, että löydät remonttiin rahoituksen itsellesi parhaiten sopivilla ehdoilla.


Venelaina

Oli suunnitelmissasi sitten soutuvene tai huvijahti, hakiessasi vakuudetonta venelainaa avullamme, voit saada rahat veneen hankintaan tilillesi jopa samana päivänä hakemuksen lähettämisestä!


Yhdistelylaina yhdistää lainat

Lainojen yhdistäminen eli yhdistelylaina voi tuoda huomattavia säästöjä jos nykyisellään lyhennät esimerkiksi useampaa pienempää kulutusluottoa tai vaikkapa osamaksusopimusta.


Hae lainaa helposti

Kauttamme haet lainaa niin pieniin kuin suuriin rahoitustarpeisiin helposti sekä vaivattomasti, paremmalla korolla aina 60 000 euroon asti.


Lainaa edullisesti

Lainojen keskinäinen vertailu kannattaa kauttamme, kun toiveissa on löytää mahdollisimman edullinen laina.


Lainaa heti tilille

Välillä tulee eteen tilanteita, jolloin tarvitaan lisärahoitusta heti. Kauttamme on mahdollista saada lainaa tilille vielä samana päivänä hakemuksen jättämisestä.


Kilpailuta lainat maksutta

Lainat kannattaa kilpailuttaa parhaan tarjouksen varmistamiseksi. Kun haet rahoitusta Lendon avulla, pankit ja luotonantajat joutuvat keskinäiseen kilpailutilanteeseen asiakkuudestasi. Näin varmistat sen, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.


Lainaa netistä nopeasti

Hakemalla lainaa netistä, säästät niin aikaa kuin rahaa. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa, kilpailutamme lainat puolestasi. Ensimmäiset tarjoukset tulevat minuuteissa.


Lainalaskuri laskee kuukausierän ja maksuajan

Lainalaskuri on kätevä työkalu lainaa hakiessa. Laskuri antaa esimerkin lainan kuukausierän suuruudesta eri summilla sekä takaisinmaksuajoilla laskettuna. Se toimii pohjana lainahakemukselle, ja voit siirtyä suoraan hakemukseen laskurin kautta.


Lainahakemus netissä

Lainan hakemisen tulisi mielestämme olla yksinkertaista ja nopeaa. Siksi meillä on käytössä lainahakemus, jonka täyttäminen verkossa on helppoa sekä nopeaa ja vie vain muutaman minuutin. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.


Vakuudettomat lainat

Kaikki Lendon kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Et siis tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia. Voit hakea kauttamme vakuudetonta lainaa alkaen 500 euroa ja 60 000 euroon asti.


Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Lainojen kilpailutus ja hakeminen Lendon kautta on ilmaista.

Saamasi tarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä taholta. Lendo on lainanvälittäjä, ja saa palkkionsa suoraan pankeilta ja luotonantajilta välittämistään luotoista.

Hakuprosessi tapahtuu tietoturvallisesti suojatuilla yhteyksillä. Palvelu toimii turvallisessa ympäristössä ja tiedonsiirto pankkien välillä on suojattua.

Lainavertailu palvelussamme säästää aikaa, kun sinun ei tarvitse täyttää hakemusta erikseen useampaan pankkiin. Täyttäessäsi hakemuksen Lendolla se lähetetään aina kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Sinun ei tarvitse myöskään erikseen miettiä, täytätkö jonkun tietyn luotonantajan ikäkriteerit tai tarjoaako juuri se haluamasi suuruista luottoa ja toivomaasi korkotasoa.

Täytettyäsi hakemuksen saat ensimmäiset tarjoukset usein jo minuutissa, ja pääset yhdellä silmäyksellä vertailemaan useita tarjouksia sekä valitsemaan niistä itsellesi parhaimman.