Joustoluotto eli joustava laina tuo turvaa arkeen

Joustoluotto tuo turvaa arkeen sekä yllättäviin tilanteisiin kun tarvitset rahaa äkillisesti. Löydä paras joustava laina vertailemalla! Voit hakea kauttamme joustoluottoa jopa 60 000 € saakka.

  • Joustoluottoa 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin

  • Tarjoukset jopa 24:ltä pankilta ja luotonantajalta

Vertaile joustoluottoja ja valitse itsellesi paras tarjous!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on joustoluotto?

Toisin kuin perinteiset kulutusluotot, joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina. Joustoluotto myönnetään tietylle summalle ja luotonottaja voi nostaa lainarahaa käyttöönsä sitä mukaa kuin sille on tarvetta.

Jos vaikkapa kodinkone hajoaa tai taloutesi on tiukilla poikkeuksellisen tilanteen vuoksi, mukautuu joustoluotto tarpeisiisi.

Nostoja voi myös tehdä niin kauan kuin joustoluottoa on vielä käytettävissä.

Joustoluotossa ei yleensä ole erikseen asetettuna takaisinmaksuaikaa luotolle, vaan sen voi luotonottaja itse vapaasti päättää omaan aikatauluunsa sopivaksi. Lendo auttaa sinua kilpailuttamaan joustoluotot ja valitsemaan niistä parhaimman - joustava laina voi olla tililläsi jo tänään.

Kuinka joustava laina haetaan?

Joustava laina eli joustoluotto haetaan täyttämällä lainahakemus lainapalvelussamme.

Kun täytät hakemuksen, välitämme sen eteenpäin aina kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Saat tarjouksia lainasta jopa minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Pääset vertailemaan tarjouksia ja valitsemaan itsellesi sopivimman joustoluoton.

Kun sopivin lainatarjous on löytynyt, voit miettiä kuinka käytät joustoluottoa helpottaaksesi arkea.

Voit nostaa lainaa haluamasi summan luottorajasi puitteissa eikä myönnettyä summaa tarvitse käyttää kerralla. Lainanhoitokuluja maksat ainoastaan nostamastasi osuudesta.

Joustoluoton etuna on, että lainaa tulee nostettua ainoastaan tarpeeseen, mutta samalla sinulla on rahoitus tiedossa yllättäviäkin menoja varten.

Voit lyhentää joustoluottoa mukautuvan takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti tai halutessasi aiemmin pois. Luottosummaa vapautuu takaisin käyttöösi sitä mukaa, kun lyhennät lainaa.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset apua hakemuksen laatimisessa tai kun haluat neuvoa edullisimman tarjouksen valitsemisessa.

Asiakaspalvelumme tukee sinua halutessasi koko lainanhakuprosessin ajan.

Miksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa?

Joustoluotto on hyvä kilpailuttaa, sillä lainaehdot, korot ja muut kulut eroavat pankkien ja lainanmyöntäjien välillä.

Kaikilla yhteistyökumppaneillamme on omat lainanhakukriteerinsä ja luottoluokituksensa, joihin tarjoukset perustuvat.

Kilpailuta laina ja voit saada useamman tarjouksen, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman. Lendon avulla joustoluotto kilpailutetaan jopa 24 pankin ja lainantarjoajan kesken.

Kenelle joustava laina myönnetään?

Luotonantajat vaativat joustavan lainan eli joustoluoton hakijoilta puhtaita luottotietoja sekä vähintään 20 vuoden ikää.

Hakijan tulee myös asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kuinka paljon voin saada joustoluottoa?

Lendon lainapalvelussa voit hakea joustoluottoa aina 60 000 euroon saakka. Kun hakemuksesi on käsitelty, luotonantajat laskevat tarjouksensa oman riskiarviointinsa mukaan.

Taloudellinen tilanteesi ja lainanmaksukykysi vaikuttavat riskiarviointiin ja siten myönnettävän joustoluoton suuruuteen.

Minkä suuruinen on joustoluoton korko?

Kun haet palvelussamme joustavaa lainaa, saat vertailtavaksesi tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme. Joustoluoton korko määräytyy eri pankkien ja luotonantajien omien luottoluokitusten mukaisesti.

Korkoa kertyy vain nostetusta osuudesta

Maksat korkoa ainoastaan käyttämästäsi joustoluoton osuudesta. Näin ollen rahoitustarvettasi suuremmasta luottorajasta ei ole haittaa vaan sen avulla pystyt helpommin varautumaan odottamattomiin menoihin.

Nämä asiat saattavat vaikuttaa joustoluoton korkoon:

Työsuhde: Mikäli olet kokopäiväisessä ja vakituisessa työsuhteessa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa huokeammin kuin tilapäisessä työsuhteessa olevan henkilön.

Rinnakkaishakija: Kun asut puolison kanssa samassa osoitteessa ja olette yhteisvastuullisia lainasta, se katsotaan myönteiseksi asiaksi.

Siviilisääty: Voit mahdollisesti saada joustavaa lainaa edullisemmin jakaessasi puolison kanssa talouden elinkustannuksia, kuten sähkö- ja vesilaskuja tms., vaikka hakemuksesi olisikin henkilökohtainen.

Halvin joustava laina löytyy vertailemalla!

Näin joustoluotto haetaan

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras joustoluotto

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras joustoluotto.

Usein kysytyt kysymykset