Joustoluotto on apunasi arjessa

Kun tarvitset rahaa äkillisesti, on joustoluotto apunasi.

  • Joustoluotto 500 – 60 000 euroa

  • Maksuton hakemus, jonka täyttäminen vie muutaman minuutin

  • Tarjoukset jopa 21 pankeilta ja luotonantajalta

Vertaile joustoluottoja ja valitse itsellesi paras tarjous!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
99.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.49 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 14 287 €. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja tarjottava summa 500 – 60 000 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto tuo turvaa arkeen. Jos vaikkapa kodinkone hajoaa tai taloutesi on tiukilla poikkeuksellisen tilanteen vuoksi, mukautuu joustoluotto tarpeisiisi.

Toisin kuin perinteinen kulutusluotto, joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava. Joustoluotto myönnetään tietylle summalle ja lainanottaja voi nostaa luottoa käyttöönsä sitä mukaa kuin rahalle on tarvetta. Nostoja voi myös tehdä niin kauan kuin joustoluottoa on vielä käytettävissä. Joustoluotossa ei yleensä ole erikseen asetettuna takaisinmaksuaikaa lainalle, vaan sen voi luotonottaja itse vapaasti päättää omaan aikatauluunsa sopivaksi.

Lendo auttaa sinua kilpailuttamaan joustoluotot ja valitsemaan niistä parhaimman. Täytä hakemus lainavertailupalvelussamme ja joustoluotto voi olla tililläsi jo tänään.

Kuinka joustoluotto haetaan?

Joustoluotto haetaan täyttämällä hakemus lainanvertailupalvelussamme. Kun täytät lainahakemuksen palvelussamme, välitämme sen eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Sinulle lähetetään lainatarjoukset jopa minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Pääset vertailemaan lainatarjouksia ja valitsemaan itsellesi sopivimman joustoluoton.

Kun sopivin lainatarjous on löytynyt, voit miettiä kuinka käytät joustoluottoa helpottaaksesi arkea. Voit nostaa lainaa haluamasi summan luottorajasi puitteissa eikä myönnettyä luottoa tarvitse käyttää kerralla. Maksat korkoa ainoastaan nostamastasi lainasta.

Joustoluoton etuna on, että lainaa tulee nostettua ainoastaan tarpeeseen, mutta samalla sinulla on rahoitus tiedossa yllättäviäkin menoja varten. Voit lyhentää joustoluottoa mukautuvan takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti tai halutessasi aiemmin pois. Luottosummaa vapautuu takaisin käyttöösi sitä mukaa, kun lyhennät lainaa.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset apua lainahakemuksen teossa tai kun haluat neuvoa edullisimman lainatarjouksen valitsemisessa. Asiakaspalvelumme tukee sinua halutessasi koko lainanhakuprosessin ajan.

Miksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa?

Joustoluotto on hyvä kilpailuttaa, sillä lainaehdot, korot ja muut kulut eroavat pankkien ja lainanmyöntäjien välillä. Kaikilla yhteistyökumppaneillamme on nimittäin omat lainanhakukriteerinsä ja luottoluokituksensa, joihin tarjoukset perustuvat.

Kilpailuta laina ja voit saada useamman lainatarjouksen, joista pääset valitsemaan itsellesi sopivimman. Lendon avulla joustoluotto kilpailutetaan jopa 21 pankin ja lainantarjoajan kesken.

Kenelle joustoluotto myönnetään?

Luotonantajat vaativat joustoluoton hakijoilta puhtaita luottotietoja sekä vähintään 20 vuoden ikää. Hakijan tulee myös asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kuinka paljon voin saada joustoluottoa?

Lendon lainavertailupalvelussa voit hakea joustoluottoa aina 60 000 euroon saakka. Kun hakemuksesi on käsitelty, luotonantajat laskevat tarjouksensa oman riskiarviointinsa mukaan. Taloudellinen tilanteesi ja lainanmaksukykysi vaikuttavat riskiarviointiin ja siten myönnettävän joustoluoton suuruuteen.

Minkä suuruinen on joustoluoton korko?

Kun teet lainahakemuksen palveluumme, saat vertailtavaksesi lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme. Joustoluoton korko määräytyy eri pankkien ja luotonantajien omien luottoluokitusten mukaisesti.

Korkoa kertyy vain nostetusta osuudesta

Maksat korkoa ainoastaan käyttämästäsi joustoluoton osuudesta. Näin ollen rahoitustarvettasi suuremmasta luottorajasta ei ole haittaa vaan sen avulla pystyt helpommin varautumaan odottamattomiin menoihin.

Nämä asiat saattavat vaikuttaa joustoluoton korkoon:

Työsuhde: Mikäli olet kokopäiväisessä ja vakituisessa työsuhteessa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainaa huokeammalla korolla kuin tilapäisessä työsuhteessa olevan henkilön.

Rinnakkaishakija: Kun asut puolison kanssa samassa osoitteessa ja olette yhteisvastuullisia lainasta, se katsotaan myönteiseksi asiaksi lainahakemuksella.

Siviilisääty: Voit mahdollisesti saada joustoluoton edullisemmalla korolla jakaessasi puolison kanssa talouden elinkustannuksia, kuten sähkö- ja vesilaskuja tms., vaikka hakemuksesi olisikin henkilökohtainen.

Löydä paras joustoluotto Lendon maksuttoman lainapalvelun avulla!

Näin palvelumme toimii

Apply

1.Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Bank 64 px H

2. Vertaa lainatarjouksia

Lainatarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Scale icon

3. Valitse paras tarjous

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras lainatarjous.

Usein kysytyt kysymykset

Lisää lainapalvelustamme

Kilpailuta laina

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa – teet yhden hakemuksen lainapalveluumme, minkä jälkeen välitämme sen puolestasi kaikille yhteistyökumppaneillemme.

Lue lisää lainojen kilpailutuksesta
Lainojen yhdistäminen

Lendo auttaa sinua yhdistämään nykyiset lainasi ilmaiseksi.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä
Kulutusluotto

Lendon avulla saat haettua kulutusluottoa, kun tarvitset lainaa uutta hankintaa varten tai arjen menoihin.

Lue lisää kulutusluotosta
Lainat

Lendon kautta haettavat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lue lisää eri lainoista
Autolaina

Lendon kautta voit ilman vakuuksia hakea lainaa koko auton arvon edestä jopa 60 000 euroon saakka.

Lue lisää autolainasta
Yhteistyökumppanit

Lendon yhteistyökumppaneina on vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia.

Lue lisää kumppaneistamme