1. Blogi
  2. Lendon asiakaskokemuksia - Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Lendon asiakaskokemuksia - Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Hyvä asiakaspalvelu ja siitä saadut asiakaskokemukset sekä -palautteet ovat meille kunnia-asia.

Lendo asiakaskokemuksia

22.2.2022

Lendo on auttanut asiakkaitaan löytämään heille parhaita mahdollisia rahoitusratkaisuja Suomessa jo vuodesta 2014 alkaen.

Saamamme palaute on yksi keskeisistä tekijöistä siinä, miten voimme kehittää palveluamme entisestään.

Tämä uusi blogiosiomme on osa asiakaspalvelumme parantamista entisestään!

Taannoisessa sähköpostitse tehdyssä asiakaskyselyssämme nousi esiin toiveita esimerkiksi käytännön vinkeistä kaikkeen omaan talouteen liittyvässä.

Tulemme siten julkaisemaan tässä uudessa blogissamme muun muassa lainanhakuun, päivittäisiin raha-asioihin sekä säästämiseen keskittyvää sisältöä. Mukana tulee olemaan myös muuta ajankohtaista.

Asiakaskokemus - käyttölaina

"Hain käyttölainaa ensimmäistä kertaa. Lendo valikoitui lainanhakuun nettimainoksen perusteella. Prosessi oli selitetty yksinkertaisesti ja tehty äärimmäisen helpoksi. Sain useita lainatarjouksia silmänräpäyksessä, joiden vertailu oli Lendon puolesta valmiiksi tehty. Sanoisin, että tämän helpommaksi tuskin voi lainan kilpailutusta enää tehdä. Suosittelen Lendoa lämpimästi pienten ja vähän suurempien lainojen hakuun."

- Riikka -

Asiakaskokemus - lainahakemus

"Hienosti hoidettu ja ystävällinen, kärsivällinen palvelu ja suuri apu itselleni, koska tabletin ja puhelimen käyttöni on aika taitamatonta. Olen tosi tyytyväinen ja kiitollinen saamastani avusta ja ratkaisusta. Kiitos!

- Jatta -

Asiakaskokemuksia - palvelun nopeus ja sujuvuus

Lainatarjouksia tuli 14 kpl alle minuutissa!

- Satu -

Upea ja asiantunteva mieshenkilö auttoi minua kiitettävällä asenteella josta jäi positiivinen kuva. Kiitos suuresti, sain hoidettua asiani ja elämä hymyilee taas.

- Ari -

Nopea kilpailutus ja päätös lainansaannista tuli pikaisesti. Suosittelen muillekin mikäli pankkilaina mielessä.

- Sari -

Päätös tuli nopeasti, minulle tuli soitto jossa kysyttiin tarkentavia kysymyksiä. Palvelu oli erinomaista, puhelu oli mukava ja asiakasläheinen. Kiitos.

- Anne Kristiina -

Sain lainatarjoukset todella nopeasti ja heti ensimmäinen tuotti tulosta. Se oli muuten ykkösenä ja edullisin tarjous. Suosittelen.

- Jari -

Kiitos teille helppokäyttöisestä, selkeästä ja nopeasta palvelusta. Erityiskiitos seuraavana päivänä yhteyttä ottaneeseen edustajaanne joka vielä varmisteli onko kaikki hyvin ja onko jotain kysyttävää palvelusta. Saatiin kauttanne tarvitsemamme pieni laina hyvillä ehdoilla.

- Heta -

Lisää kokemuksia palvelustamme

Lisää asiakkaidemme kokemuksia Lendosta löydät Trustpilot-palvelusta. Trustpilot on tanskalainen, luotettu ja riippumaton kuluttaja-arvostelujen keräämiseen tarkoitettu julkaisualusta. Siellä arvosanamme on 4.6/5.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin kello 9-15. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta (09) 6899 8000 ja sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@lendo.fi.

Vastaamme kysymyksiisi myös chatissa. Sen löydät sivustomme oikeasta alareunasta.

Voit myös halutessasi sopia erillisen ajan henkilökohtaiseen neuvontaan lähettämällä meille sähköpostia asiakaspalveluumme otsikolla Ajanvaraus.

Palvelemme sinua kaikissa lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä. Täytämme tarvittaessa myös laina- tai luottokorttihakemuksen puolestasi!

Lue myös:

Lendon lainasanasto listaa usein käytettyjä ja yleisimpiä lainaan liittyviä käsitteitä

Tietoa meistä


» Kaikki blogikirjoitukset