Asiakaspalvelua puhelimitse 09 6899 8000
Aloita lainojen vertailu:

HUOM:Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lainasumma:
Laina-aika:

Rinnakkaishakijan avulla varmistat paremman lainatarjouksen.

Arvioitu lainanlyhennys: 2 625 €/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Aloitus- ja kuukausikulut  0€. Korkokulut 95 043 €. nimelliskorko 10% todellinen vuosikorko 7.62%, tilinhoitomaksut 0€.

Tavallisesti lainan nimelliskorko on välillä 8 – 27%. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan todellinen vuosikorkoon vaikuttaa lainan takaisinmaksuajan lisäksi lainan avausmaksun sekä kuukausittain perittävän tilinhoitomaksun suuruus.

Turvallinen & maksuton

Autolaina

Jos olet hankkimassa autoa, Lendon autolainavertailu on työkalu sinulle. Kauttamme löytyy paras autorahoitustarjous, tarvitset sitten käsirahaa autokauppoihin tai suurempaa autolainaa maksaaksesi koko auton kerralla. Lendon kautta autolaina eli autorahoitus on helppo ja nopea järjestää. Kilpailutamme autolainan puolestasi varmistaaksemme että saat parhaan mahdollisen autolainatarjouksen. Autolaina on mahdollista maksaa takaisin myös nopealla aikataululla ilman lisäkuluja, jolloin säästät korkokuluissa.

Autolainaa jopa 50 000 euroon asti

Lendon kautta voit hakea autolainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Olipa kiikarissa sitten edullisempi tai hieman arvokkaampi menopeli, niin Lendon kautta löydät tarpeisiisi sopivan autolainatarjouksen.

Autorahoitus kuntoon jo ennen ostopäätöstä

Lendo.fi:ssä pääset vertailemaan eri autolainan tarjoajia kätevän lainapalvelumme avulla. Täyttä autolainahakemus ja lähetä se meille jo ennen autokauppoja, niin voit mukauttaa budjettiasi autolainatarjouksen perusteella. Hakemuksen lähettäminen on maksutonta eikä se sido sinua vielä mihinkään, joten voit rauhassa tutustua erilaisiin autolainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopiva autorahoitus.

Usein kysytyt kysymykset
Soita tai ole meihin yhteydessä sähköpostilla tai chatilla:
Puh.
Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai
9:00 - 17:00

Poikkeusaukioloaika:
Torstai 21.6. 9:00 - 14:00
Juhannusaatto 22.6. Suljettu
Aurinkoista juhannusta toivoo Lendon väki!