1. Autolaina

Autolaina jopa 60 000 euroon saakka

Hae autolainaa, kun tarvitset rahoitusta uuteen ajoneuvoon. Lendon avulla uusi auto voi olla käytössäsi vielä saman päivän aikana.

 • Vakuudetonta autolainaa 500 – 60 000 euroa

 • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

 • Tarjouksia jopa 24 pankilta ja luotonantajalta

 • Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jo minuutissa

Täytä Lendon maksuton hakemus ja vertaile autolainoja!

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on autolaina?

Autolaina on perinteisesti tarkoittanut lainaa, jonka vakuutena on auto. Vakuudella tarkoitetaan, että auto on pantattu lainalle.

Auton hankkiminen ei kuitenkaan edellytä vakuutta, sillä Lendon kautta voit hakea vakuudetonta autolainaa koko auton arvon verran jopa 60 000 euroon saakka.

Kuinka autorahoitus eroaa autolainasta?

Autorahoitus on yleisesti käytetty termi uuden tai käytetyn auton rahoitusvaihtoehdoista puhuttaessa.

Jotkut luotonantajat sekä autoliikkeet tarjoavat autorahoitusta, jonka kuukausimaksuun sisältyvät myös huollot sekä vakuutukset.

Erillinen autorahoitus on usein osamaksukauppa. Siihen pätee samat säännöt, kuin muutenkin osamaksusopimuksiin. Auton omistajuus siirtyy ostajalle vasta kun kauppasumma on maksettu kokonaan. 

Autoa ei voi siten myöskään myydä tarpeen tullessa ennen kuin sen omistajuus on auton ostajalla. Myöskään yksityishenkilöltä ei voi ostaa autoa erillisellä rahoitusvaihtoehdolla.

Jos käsirahaa ei ole käytettävissä ja auton myyminen voi olla ajankohtaista ennen kuin se on maksettu loppuun, Lendon kautta haettava autolaina tarjoaa vaihtoehdon.

Autolainan hakeminen Lendon kautta

Autolaina haetaan kauttamme helposti yhdellä hakemuksella. Se tavoittaa aina useita eri pankkeja ja luotonantajia.

Saat ensimmäiset tarjoukset jopa minuutissa ja loputkin viimeistään 24 tunnin sisällä. Voit vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi autolainan joka on sinulle ehdoiltaan paras.

Pelkkä hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, ja kauttamme saadut tarjoukset ovat voimassa 6–30 päivää.

Lendon asiakaspalvelu auttaa mielellään autorahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

 • Tee lainahakemus. Valitse lainan käyttötarkoitukseksi Auto.

 • Vastaanota tarjoukset vuorokauden kuluessa.

 • Vertaile saamiasi autorahoitustarjouksia.

 • Valitse mieluisin, sinulle paras autolaina.

Kuka voi hakea autolainaa?

Lendon kautta autolainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on kuukausittaisia säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Luottoa ei voida myöntää, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Kuinka suuri vakuudeton autolaina on mahdollista saada?

Se, kuinka paljon voit saada autolainaa, riippuu taloudellisesta tilanteestasi ja kyvystäsi maksaa laina takaisin.

Luotonantajat tekevät sisäisen riskiarvion hakemuksesi tietojen perusteella ja laskevat mahdolliset tarjoukset autolainasta.

Lendon kautta voit hakea autolainaa jopa 60 000 euroon saakka. Lendon kautta haettava autolaina on vakuudeton laina, eli lainaa hakiessa ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Lainavertailu kannattaa

Autolainojen korko vaihtelee eri pankkien ja luotonantajien välillä. Myös lainaehdoissa voi olla suuriakin eroja erilaisten luotonmyöntökriteerien vuoksi.

Ilman vertailua on vaikeaa selvittää, mikä luotonantaja tarjoaa sinulle edullisinta autolainaa.

Millaisella korolla voin saada lainaa autoa varten?

Jokainen pankki ja luotonantaja laskee erikseen korkotarjouksen lainalle niiden omaan riskiarviointiin perustuvan luottoluokituksen mukaan.

Kun olet täyttänyt hakemuksen palvelussamme, saat mahdolliset tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme ja pääset vertailemaan eri tarjouksia keskenään.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa saamaasi tarjoukseen:

 • Työsuhteesi: Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada autolainaa edullisemmin kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

 • Yhteishakija: Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä antaa mahdollisuuden pienempikorkoiseen autolainaan. Yhteishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso tai rekisteröity kumppani.

 • Siviilisääty: Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen.

Laina maksetaan tilille nopeasti

Lainahakemukset käsitellään aina 24 tunnin sisällä. Sen jälkeen kaikki tarjoukset ovat nähtävilläsi. Suurin osa tarjouksista saapuu kuitenkin jo jopa minuutin sisällä!

Kun sinulle paras lainatarjous on löytynyt, allekirjoita lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa. Sen jälkeen laina voidaan maksaa tilillesi.

Yhteistyökumppanista riippuen sinulta saatetaan ennen allekirjoitusta pyytää erikseen vielä tarkentavia liitteitä. Näitä ovat yleensä esim. kopio palkkakuitista sekä verotuspäätöksen erittelyosa.

Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen lainan maksu tapahtuu tyypillisesti 1 – 3 pankkipäivässä, pankin tai luotonantajan mukaan.

Maksuaikatauluun vaikuttavat sekä hakijan oma aktiivisuus, että pankkien ja luotonantajien käsittelyaika.

Alkuperäisestä maksusuunnitelmasta voi poiketa

Voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa autolainan kokonaan pois nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu.

Moni partnereistamme tarjoaa myös mahdollisuuden saada tarvittaessa lyhennys- tai maksuvapaa.

Mikäli haluat poiketa maksusuunnitelmasta, ole yhteydessä suoraan luotonantajaan.

Hae vakuudeton autolaina Lendon lainapalvelussa!

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Luotonantajien ehdot ovat, että hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Autolainan hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä pitää olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Huomioithan että Lendo on lainanvälittäjä, eikä siten voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin.

Lendon kautta voit hakea autolainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti.

Pankit käsittelevät hakemuksesi ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella, kuinka paljon he voivat tarjota sinulle autolainaa.

Lainojen korko vaihtelee eri pankeissa. Lendon kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita pankkeja ja voit saada lukuisia tarjouksia autolainasta eri koroilla.

Jokainen luotonvälittäjä tekee yleisarvion antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa sen pohjalta yksilöllistä korkoa.

Kauttamme haettavan autolainan nimelliskorko 4,90 – 20 %. Sen lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/tai tilinhoitomaksuja. Näistä kuluista sekä lainan nimelliskorosta muodostuu autolainan todellinen vuosikorko.

Maksuaikataulu riippuu valitsemastasi pankista. Lainan saaminen tilillesi kestää yleensä muutamasta tunnista muutamaan päivään.