Autolaina jopa 60 000 euroon saakka

Hae autolainaa, kun tarvitset rahoitusta uuteen ajoneuvoon. Lendon avulla uusi auto voi olla käytössäsi vielä saman päivän aikana.

 • Vakuudeton autolaina 500 – 60 000 euroa

 • Maksuton hakemus, joka ei sido mihinkään

 • Tarjouksia jopa 24:ltä pankilta ja luotonantajalta

 • Vastaus jopa minuutissa

Täytä Lendon maksuton hakemus ja vertaile autolainoja!

vuotta
Arvioitu kuukausierä
199.00 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90 % ja todellinen vuosikorko 6.06 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 23 869 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on autolaina?

Autolaina on perinteisesti tarkoittanut lainaa, jonka vakuutena on auto. Vakuudella tarkoitetaan, että auto on pantattu lainalle.

Auton hankkiminen ei kuitenkaan edellytä vakuutta, sillä Lendon kautta voit hakea vakuudetonta autolainaa koko auton arvon verran jopa 60 000 euroon saakka.

Kuinka autorahoitus eroaa autolainasta?

Autorahoitus on yleisesti käytetty käsite uuden tai käytetyn auton rahoitusvaihtoehdoista puhuttaessa.

Jotkut luotonantajat tarjoavat autorahoitusta, jonka kuukausimaksuun sisältyy myös huollot sekä vakuutukset.

Autorahoitus voi tarkoittaa myös pelkkää autolainaa, joko vakuudetonta tai vakuudellista sellaista.

Kuinka autolainaa haetaan Lendon kautta?

Autolaina haetaan kauttamme helposti yhdellä hakemuksella, joka tavoittaa aina useita eri pankkeja ja luotonantajia.

Saat ensimmäiset tarjoukset jopa minuutissa ja oputkin viimeistään 24 tunnin sisällä. Voit vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi autolainan joka on sinulle ehdoiltaan paras.

Pelkkä hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, ja kauttamme saadut tarjoukset ovat voimassa 6–30 päivää.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään lainanhakuun liittyvissä kysymyksissä.

 • Tee lainahakemus. Valitse lainan käyttötarkoitukseksi Auto.

 • Vastaanota tarjoukset vuorokauden kuluessa.

 • Vertaile saamiasi autorahoitustarjouksia.

 • Valitse mieluisin, sinulle paras autolaina.

Kuka voi hakea autolainaa?

Lendon kautta autolainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias, jolla on kuukausittaisia säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Luottoa ei voida myöntää, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Kuinka suuri vakuudeton autolaina on mahdollista saada?

Se, kuinka paljon voit saada autolainaa, riippuu taloudellisesta tilanteestasi ja kyvystäsi maksaa laina takaisin.

Luotonantajat tekevät sisäisen riskiarvion hakemuksesi tietojen perusteella ja laskevat mahdolliset tarjoukset autolainasta.

Lendon kautta voit hakea autolainaa jopa 60 000 euroon saakka. Lendon kautta haettava autolaina on vakuudeton laina, eli lainaa hakiessa ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Lainavertailu kannattaa

Autolainojen korko vaihtelee eri pankkien ja luotonantajien välillä. Lainaehdoissa voi myös olla suuriakin eroja erilaisten luotonmyöntökriteerien vuoksi.

Ilman vertailua on vaikeaa selvittää, mikä luotonantaja tarjoaa sinulle edullisinta autolainaa.

Millaisella korolla voin saada lainaa autoa varten?

Jokainen pankki ja luotonantaja laskee erikseen korkotarjouksen lainalle niiden omaan riskiarviointiin perustuvan luottoluokituksen mukaan.

Kun olet täyttänyt hakemuksen palvelussamme, saat mahdolliset tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme ja pääset vertailemaan eri lainoja keskenään.

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa saamaasi tarjoukseen:

 • Työsuhteesi: Jos sinulla on kokopäiväinen ja vakituinen työ, sinulla on mahdollisuus saada autolainaa edullisemmin kuin silloin, jos olet osa-aikaisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa.

 • Yhteishakija : Pankeille on pienempi riski lainata rahaa, kun lainakustannuksia on jakamassa kaksi henkilöä. Tämä antaa mahdollisuuden pienempikorkoiseen autolainaan. Yhteishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso tai rekisteröity kumppani.

 • Siviilisääty : Luotonantajat katsovat, että olet vakaammassa taloudellisessa tilanteessa, mikäli sinulla on taloudessa avo- tai aviopuoliso jakamassa elinkustannuksia. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti saamaasi tarjoukseen.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Lainahakemus käsitellään 24 tunnin sisällä, minkä jälkeen kaikki tarjoukset ovat hakijan nähtävillä. Suurin osa tarjouksista saapuu jopa minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Kun paras lainatarjous on löytynyt palvelumme kautta, allekirjoita lainasopimus valitsemasi pankin tai luotonantajan kanssa, jotta laina voidaan maksaa tilillesi.

Yhteistyökumppanista riippuen sinulta saatetaan ennen allekirjoitusta pyytää erikseen vielä tarkentavia liitteitä. Näitä ovat yleensä esim. kopio palkkakuitista sekä verotuspäätöksen erittelyosa.

Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen lainan maksu tapahtuu tyypillisesti 1 – 3 pankkipäivässä, pankin tai luotonantajan mukaan. Maksuaikatauluun vaikuttavat sekä hakijan aktiivisuus, että pankkien ja luotonantajien käsittelyaika.

Voinko poiketa alkuperäisestä maksusuunnitelmasta?

Voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa autolainan kokonaan pois nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu. Mikäli haluat poiketa maksusuunnitelmasta, ole yhteydessä suoraan luotonantajaan.

Hae vakuudeton autolaina Lendon lainapalvelussa!

Näin haet autolainaa

Täytä hakemus

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Jos tarvitset apua, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 6899 8000.

Vertaa tarjouksia

2. Vertaa tarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä. Pääset tarkastelemaan saamiasi tarjouksia kirjautumalla sisään omille sivuille.

Autolaina

3. Valitse paras autolaina

Vertaile tarjouksia ja valitse sinulle paras autolaina.

Usein kysytyt kysymykset