Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

  • 25 luotonantajaa

  • Nopea prosessi

  • Ilmainen

Vain yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

  • Nopea prosessi

  • 25 luotonantajaa

  • Ilmainen

  • Voit säästää aikaa ja rahaa

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/kk

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lendo toimii yhteistyössä vain kaikkein luotettavimpien partnereiden kanssa.

POP PankkiFerratum BankBigbankKaarna lainaSvea EkonomiResurs BankBRAbankNordax BankTF BankBondoraKomplett BankAvidaHalinoInstabankLainaamoFixuraFellow FinancemyLenderLainasto & GF MoneyBalanziaCollector BankLaina.fiSaldo FinanceCredigoEasycredit

Näin palvelumme toimii:

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

2. Vertaa lainoja

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle paras ja sopivin tarjous.

Usein kysytyt kysymykset

Alla on listattuna vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kun vertaat lainoja kauttamme, partnerimme joutuvat keskinäiseen kilpailutilanteeseen asiakkuudestasi.

Lainavertailu säästää aikaa, kun hakemusta ei tarvi täyttää erikseen useampaan pankkiin. Lendo huolehtii hakemuksesi eteenpäin aina kaikille yhteistyökumppaneilleen.

Avullamme lainojen kilpailutus on nopeaa ja maksutonta. Pääset kerralla valitsemaan useamman tarjouksen joukosta itsellesi parhaan.

Lainojen vertailu ja hakeminen Lendon avulla on täysin maksutonta. Saamasi tarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan täysin samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Saamme oman palkkiomme suoraan pankeilta ja luotonantajilta välittämistämme luotoista.

Hyväksymme yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan luotettavia sekä tunnettuja luotonantajia. Niiden toimintaa valvovat Aluehallintovirasto (AVI), Finanssivalvonta tai vastaava ulkomainen taho, kuten Finansinspektionen tai Finantsinspektsioon.

Luotonantajien lainaehtoihin kuuluu, että hakija on iältään vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti, ja hänellä pitää olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Luottoa ei voida myöntää, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Nämä ehdot koskevat myös mahdollista rinnakkais- eli yhteishakijaa.

Hakijalla tulee lisäksi olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Huomioithan, että Lendo ei voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin.

Lendon kautta voi hakea lainaa alkaen 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Pankit käsittelevät hakemuksesi yksilöllisesti ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella, kuinka paljon ne voivat tarjota sinulle lainaa.

Korko on aina pankkikohtainen, sillä jokainen luotonmyöntäjä tekee oman yleisarvionsa antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa sen pohjalta yksilöllistä korkoa.

Nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta peritään usein avaus- ja/ tai tilinhoitomaksuja. Näistä muodostuu todellinen vuosikorko.

Voidaksemme kilpailuttaa lainasi ja saadaksemme selville sen koron, täytä ja lähetä meille ensin lainahakemus.

Tavoitat yhdellä hakemuksella aina useita pankkeja kauttamme, ja voit saada lukuisia tarjouksia eri koroilla. Tämän jälkeen voit valita itsellesi sopivimman ja parhaan tarjouksen.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi, muttei voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin eikä niiden tarjoamiin korkoihin.

Kauttamme haettavien vakuudettomien kulutusluottojen takaisinmaksuajaksi voi valita joustavasti 1–15 vuotta. Takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausilyhennyksen määrään sekä siihen, mikä on luoton todellinen vuosikorko.

Voit kuitenkin aina maksaa lainan takaisin myös sovittua nopeammin tai tehdä ylimääräisiä lyhennyseriä.

Mikäli haluat poiketa aiemmasta maksusuunnitelmasta, olethan yhteydessä suoraan luotonantajaan.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Päästäksesi vertailemaan lainoja, täytä ensin maksuton hakemus palvelussamme. Se ei kuitenkaan sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit tarjoukset saatuasi jättää ne hyväksymättä.

Joskus tilanteet myös muuttuvat äkillisesti, eikä nostetulle lainalle enää olekaan tarvetta.

Kuluttajaluotoilla on lainmukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus siitä hetkestä, kun kuluttaja on vastaanottanut luottosopimuksen. Peruutuksesta on ilmoitettava luotonantajalle kirjallisena esimerkiksi sähköpostilla.

Voit siis rauhallisin mielin täyttää hakemuksen täysin ilman sitoumuksia. Tarjoukset saapuvat hetkessä ja voit itse valita, sopiiko niistä joku tarpeisiisi.

Kyllä. Jos lyhennät valmiiksi useampaa luottoa, osamaksua tai luottokorttivelkaa, voi yhdistelylaina tuoda sinulle jopa huomattavia säästöjä.

Se voi helpottaa myös oman talouden hallintaa, kun jatkossa kuukausittaisia lyhennyseriä on vain yksi.

Esimerkiksi moni pieni kulutusluotto, pikalaina ja pikavippi on usein korkeampikorkoinen, ja kun luottoja on monta päällekkäistä, niiden kuukausittaisista hoitokuluista voi kertyä huomattava summa.

Lainojen yhdistäminen on kauttamme yksinkertaista: täytä vain hakemus hakemalla yhdistelylainaa joka vastaa nykyisten luottojesi yhteenlaskettua kokonaissummaa. Lendo vertaa luotonantajien tarjoukset puolestasi.

Mikäli asut samassa taloudessa puolisosi kanssa, voitte hakea lainaa yhdessä. Luotonmyöntäjät suhtautuvat myönteisesti yhdessä haettaviin lainoihin, sillä rinnakkaishakija vähentää pankin riskejä.

Rinnakkais- eli yhteishakijan lisääminen hakemukselle saattaa johtaa myös parempaan tarjoukseen, kuin jos lainaa hakisi yksin.

Jos tulosi ovat pienet tai epäsäännölliset, voi rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksiasi saada myönteinen luottopäätös. Etenkin suuria lainasummia haettaessa rinnakkaishakijan lisääminen hakemukselle voi tietää kilpailukykyisempiä tarjouksia.

Yhteishakijan kanssa otetussa lainassa molemmat hakijat ovat yhtä lailla vastuussa sen takaisinmaksusta. Jos päähakija ei jostain syystä suoriudu takaisinmaksusta, siirtyy laina rinnakkaishakijan maksettavaksi.

Rinnakkaishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Lainapäätös perustuu aina hakijasta tehtyyn kokonaisarvioon. Luotonantaja arvioi hakemuksen tietojen perusteella hakijan kykyä maksaa laina takaisin sovitusti.

Riskiarvioon voivat vaikuttaa esimerkiksi hakijan tulot, menot, työsuhteen muoto sekä olemassa olevat velat.

Voit olla suoraan yhteydessä luotonantajaan, jos haluat tietää miksi luottopäätös oli kielteinen.

Mikäli elämäntilanteesi muuttuu ja taloudellinen tilanteesi kohentuu sen myötä, suosittelemme uuden hakemuksen tekemistä. Myös rinnakkaishakijan lisääminen hakemukselle voi parantaa mahdollisuuksiasi saada myönteinen lainapäätös.

Miksi valita Lendo?

Lendo tinkii puolestasi

main-copywriting-pas-bab-585x439

Pankit ja luotonantajat voivat antaa sinulle useita erilaisia korkoja ja tarjouksia samalle lainasummalle. Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin.

Siksi on tärkeää aina vertailla mahdollisimman useita eri tarjouksia ennen lainan ottamista.

Usealta pankilta lainan hakeminen vie aikaa, ja erilaisten lainojen vertailu keskenään voi olla vaikeaa.

Hae lainaa Lendon avulla - voit säästää aikaa ja rahaa. Yhdellä hakemuksella kilpailutamme puolestasi useita eri pankkeja ja luotonantajia. Puolueettomasti ja täysin maksutta.

Saat tarjoukset nopeasti, ensimmäiset lähes heti ja loputkin viimeistään 24 tunnin kuluttua hakemuksesi lähettämisestä. Sitten valitset sinulle sopivimman lainan, parhaat edut ja ehdot. Kauttamme annetut tarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää.

Vertaa lainoja täyttämällä hakemus Lendon maksuttomassa lainapalvelussa jo tänään!

Lendon asiakaskokemuksia

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Aukioloaikamme

Maanantai-perjantai

09.00 - 15.00

Lauantai-sunnuntai

Suljettu

contact lendo