Vertaa lainoja 60 000 € asti nopeasti ja helposti

  • Täytä lainahakemus - Saat tarjoukset jopa minuutissa

Täytä ilmainen lainahakemus ja vain yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia.

  • Helppo ja nopea hakemus, joka ei sido mihinkään

  • Lainatarjoukset jopa minuutissa

  • Lainaa netistä turvallisesti

50060 000
vuotta

Arvioitu kuukausierän suuruus

166 €/k

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt Lendon yleiset ehdot sekä tietosuojakäytänteet.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.90% ja todellinen vuosikorko 6.06%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 884 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 500 - 60 000 €, nimelliskorko 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 - 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Toimimme yhteistyössä vain kaikkein luotettavimpien partnerien kanssa

Bank NorwegianPOP PankkiFerratum BankBigbankKaarna lainaSvea Bank (Ent. Svea Ekonomi)Resurs BankLea BankNordax BankTF BankBondoraKomplett BankAvidaHalinoInstabankFixuraFellow Pankki (Ent. Fellow Finance)myLenderBrocc

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, nopeaa eikä sido vielä mihinkään.

2. Vastaanota tarjoukset

Tarjoukset tulevat nopeasti - usein jo minuuttien tai muutaman tunnin sisällä.

3. Valitse paras tarjous

Vertaa tarjouksia ja valitse sinulle niistä paras ja sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Alla on listattuna vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kun vertaat lainoja palvelussamme, partnerimme pääsevät keskinäiseen kilpailutilanteeseen asiakkuudestasi.

Lainavertailu säästää aikaa, kun hakemusta ei tarvi täyttää erikseen useampaan pankkiin. Lendo toimittaa hakemuksesi automaattisesti eteenpäin aina kaikille yhteistyökumppaneilleen.

Lainojen kilpailutus on avullamme nopeaa ja maksutonta. Pääset kerralla valitsemaan useamman tarjouksen joukosta itsellesi parhaan.

Lainojen vertailu ja hakeminen Lendon avulla on täysin ilmaista. Saamasi tarjoukset ovat koroiltaan sekä kuluiltaan samat kuin silloin, jos olisit hakenut lainaa suoraan kyseiseltä pankilta.

Palvelumme on sinulle maksuton, sillä saamme oman palkkiomme pankeilta ja luotonantajilta luotoista, jotka välitämme.

Hyväksymme yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan luotettavia sekä tunnettuja luotonantajia. Niiden toimintaa valvoo Aluehallintovirasto (AVI), Finanssivalvonta tai vastaava ulkomainen taho, kuten Finansinspektionen tai Finantsinspektsioon.

Kumppaniemme luotonmyönnön ehtoihin kuuluu, että hakija on iältään vähintään 20-vuotias. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti, ja hänellä pitää olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 791 euroa kuukaudessa.

Luottoa ei voida myöntää, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Nämä ehdot koskevat myös mahdollista rinnakkais- eli yhteishakijaa.

Hakijalla tulee lisäksi olla käytössään verkkopankkitunnukset sekä sähköposti.

Huomioithan, että Lendo ei voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin.

Lendon kautta voi hakea lainaa alkaen 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Pankit käsittelevät hakemuksesi yksilöllisesti ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella, kuinka paljon ne voivat tarjota sinulle lainaa.

Korko on aina pankkikohtainen, sillä jokainen luotonmyöntäjä tekee oman yleisarvionsa antamiesi tietojen perusteella ja tarjoaa sen pohjalta yksilöllistä korkoa.

Nimelliskorko on 4,90 – 20 %. Nimelliskoron lisäksi lainasta voidaan periä usein avaus- ja/ tai tilinhoitomaksuja. Näistä yhdessä muodostuu todellinen vuosikorko.

Voidaksemme kilpailuttaa lainasi ja saadaksemme selville kuinka paljon sen korko on, täytä ja lähetä meille ensin lainahakemus.

Tavoitat yhdellä hakemuksella aina useita pankkeja kauttamme, ja voit saada lukuisia tarjouksia eri koroilla. Sen jälkeen pääset valitsemaan itsellesi sopivimman ja parhaan tarjouksen.

Lendo kilpailuttaa lainat puolestasi, muttei voi vaikuttaa pankkien luotonmyöntöprosesseihin eikä niiden tarjoamiin korkoihin.

Kauttamme haettavien vakuudettomien kulutusluottojen takaisinmaksuajaksi voi valita joustavasti 1–15 vuotta. Takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausilyhennyksen määrään sekä siihen, mikä on sen todellinen vuosikorko.

Voit kuitenkin aina maksaa lainan takaisin myös sovittua nopeammin tai tehdä ylimääräisiä lyhennyseriä.

Sovittuun maksusuunnitelmaan voi kuitenkin usein olla mahdollista saada muutos jälkikäteen. Sama koskee myös eräpäivän muutosta. Mikäli haluat poiketa aiemmasta maksusuunnitelmasta, olethan yhteydessä suoraan luotonantajaan. Maksusuunnitelman muutoksista voidaan periä erillinen palvelumaksu.

Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Päästäksesi vertailemaan lainoja, täytä ensin maksuton hakemus palvelussamme. Se ei kuitenkaan sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit tarjoukset saatuasi jättää ne hyväksymättä.

Kuluttajaluotoilla on myös lainmukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus siitä hetkestä, kun kuluttaja on vastaanottanut luottosopimuksen. Peruutuksesta on ilmoitettava luotonantajalle kirjallisena esimerkiksi sähköpostilla.

Voit siis rauhallisin mielin täyttää hakemuksen täysin ilman sitoumuksia. Tarjoukset saapuvat hetkessä ja voit itse valita, sopiiko niistä joku tarpeisiisi.

Kyllä. Jos lyhennät valmiiksi useampaa luottoa, osamaksua tai luottokorttivelkaa, voi yhdistelylaina tuoda sinulle jopa huomattavia säästöjä.

Se voi helpottaa myös oman talouden hallintaa, kun jatkossa kuukausittaisia lyhennyseriä on vain yksi.

Esimerkiksi moni pieni pikalaina ja pikavippi on usein korkeampikorkoinen, ja kun luottoja on monta päällekkäistä, niiden kuukausittaisista hoitokuluista voi kertyä huomattava summa.

Lainojen yhdistäminen on kauttamme yksinkertaista: täytä vain hakemus hakemalla yhdistelylainaa joka vastaa nykyisten luottojesi yhteenlaskettua kokonaissummaa. Lendo vertaa luotonantajien tarjoukset puolestasi.

Mikäli asut samassa taloudessa puolisosi kanssa, voitte hakea lainaa yhdessä. Luotonmyöntäjät suhtautuvat myönteisesti yhdessä haettaviin lainoihin, sillä rinnakkaishakija vähentää pankin riskejä.

Rinnakkais- eli yhteishakijan lisääminen hakemukselle saattaa johtaa myös parempaan tarjoukseen, kuin jos lainaa hakisi yksin.

Jos tulosi ovat pienet tai epäsäännölliset, voi rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksiasi saada myönteinen luottopäätös. Etenkin suuria lainasummia haettaessa rinnakkaishakijan lisääminen hakemukselle voi tietää kilpailukykyisempiä tarjouksia.

Yhteishakijan kanssa otetussa kulutusluotossa molemmat hakijat ovat yhtä lailla vastuussa sen takaisinmaksusta. Jos päähakija ei jostain syystä suoriudu takaisinmaksusta, siirtyy laina rinnakkaishakijan maksettavaksi.

Rinnakkaishakijaksi hyväksytään ainoastaan samassa taloudessa asuva avio- tai avopuoliso tai rekisteröity kumppani.

Lainapäätös perustuu aina hakijasta tehtyyn kokonaisarvioon. Luotonantaja arvioi hakemuksessa annettujen tietojen perusteella hakijan kykyä maksaa laina takaisin sovitusti.

Riskiarvioon voi vaikuttaa esimerkiksi hakijan tulot, menot, työsuhteen muoto ja kesto sekä olemassa olevat velat.

Voit olla suoraan yhteydessä luotonantajaan, jos haluat tietää miksi luottopäätös oli kielteinen.

Mikäli elämäntilanteesi muuttuu ja taloudellinen tilanteesi kohentuu sen myötä, suosittelemme, että teet uuden hakemuksen. Myös rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen voi parantaa mahdollisuuksiasi saada myönteinen lainapäätös.

Kyllä. Luottokortin hakeminen tapahtuu samalla tavalla, kuin lainojen kilpailuttaminen muutenkin. Täytä hakemus, lähetä se meille ja jää odottamaan tarjouksia. Ensimmäiset tarjoukset voivat tulla jopa minuutissa ja loputkin vuorokauden sisään.

Kyllä. Kumppaneinamme on useita pankkeja ja muita luotonmyöntäjiä, joiden palveluvalikoimaan sisältyy maksuturvavakuutus ja/ tai lyhennysvapaa.

Miksi valita Lendo?

Lendo tinkii puolestasi

Vertaa lainoja maksutta

Pankit ja luotonantajat voivat antaa sinulle useita erilaisia korkoja ja tarjouksia samalle lainasummalle. Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin.

Siksi on tärkeää vertailla aina mahdollisimman useita eri tarjouksia ennen lainan ottamista.

Monelta pankilta erikseen lainan hakeminen vie aikaa, ja erilaisten lainojen vertailu keskenään voi olla vaikeaa.

Kun haet lainaa Lendon avulla, voit säästää aikaa ja rahaa. Kilpailutamme puolestasi yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja luotonantajia. Puolueettomasti ja täysin maksutta.

Saat tarjoukset nopeasti, ensimmäiset lähes heti ja loputkin viimeistään 24 tunnin kuluttua. Sitten valitset sinulle sopivimman, parhaat edut ja ehdot tarjoavan lainan. Kauttamme annetut tarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää.

Vertaa lainoja täyttämällä hakemus Lendon maksuttomassa lainapalvelussa jo tänään!

Lendon asiakaskokemuksia

Vertaa lainoja nopeasti ja maksutta

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Aukioloaikamme

Maanantai-perjantai

09.00 - 15.00

Lauantai-sunnuntai

Suljettu

contact lendo